Fortsätter neråt

Veckans vägning, nr 4 = fyra veckor in på mitt nya liv :-)

63,8 kg visade vågen, -6hg förra veckan och totalt -4,4 kg! Ett helt ok resultat för jag fuskade med maten någon dag och åt lite godis och popcorn i helgen.
I veckan blir det nya tag men på lördag åker vi iväg på en dygnskryssning så då blir det inget räknande av poäng men jag ska ändå inte vräka i mig (hoppas jag). Jag ska äta på fasta tider och välja mat med omsorg. (hoppas jag)

Vi har riktigt härligt väder och det är helt underbart för kropp och själ.

Ikväll blir det till att betala alla räkningar. Verkar som alla "företag" passar på att höja sina omkostnader just nu blää för det. Vi försöker att hålla ner det så mycket vi kan men ändå blir totalsumman av utgifter högre än vi vill...
Jaja, har vi klarat så här långt klarar vi väl av resten av tiden också.
Men Nigeriaresan känns långt borta, vill så gärna åka nästa år, hoppas så att vi kan skrapa ihop pengarna. Man ska ju helst inte låna till en resa...

Annars ska jag surfa runt bland alla bankers hemsidor ikväll och jämföra priser, räntor m.m. Jag har ett pensionssparande hos Swedbank, kan man flytta det till en annan bank??

Ha det så bra nu

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så duktig du är med viktminskningen! Har velat gå ner sen lillan föddes för 13 månader sen och hoppat på diverse bantningskurer. Tappar dock motivationen efter mindre än en vecka :(

Hur bär du dig åt? Vilken "metod" följer du? Jag är medlem på viktklubb men orkar inte fylla i allt jag äter...

2009-04-27 @ 19:20:31
Postat av: Ingela

Har hört att man inte ska flytta sitt pensionssparande utan bara börja spara någon annanstans. Vet inte om det stämmer, men pengarna är ju inte till för att röras förrän man är gammal o skröplig...

2009-04-27 @ 23:45:18
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: annazeta

Hej gumman,Hur mycket pensionssparar du i manaden och kan man pensionsspara i sverige om man bor utomlands?

2009-04-29 @ 10:45:30
Postat av: Kerstin

Anonym: Jenny?? Skippa bantningskurerna! Skriv matschema en vecka i taget, i förväg innan du åker och handlar. Ha inget onyttigt hemma!

Jag kör på matscheman som jag noga följer. Grunden är viktväktarna men jag kör lite egen stil också. Mycket knäckebröd, frukt och träning.



Ingela: Ok! Känner mig så förvirrad angående byte av bank. Känns så krångligt då jag har så många olika konton, autogiron och överföringar... Får se hur jag ska börja och sedan gå vidare.



annazeta: Hej kompis!! Jag pensionssparar 100kr i månaden och har gjort det i flera år nu. Jag tror absolut du kan pensionsspara här i Sverige, kolla med bankerna hur det skulle gå till.

2009-04-29 @ 23:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0