Torsdagsslapp

Vad skönt det är ändå att slippa gå till jobb, göra arbetsuppgifter man inte vill göra, hämta gnälliga och trötta barn, köra på gamla vardagsrutiner m.m. Vi vaknar när vi vill (typ), gör vad vi vill under dagen, äter när vi känner för m.m.

Idag har Alicia varit i skolan. jag har rensat mina garderober på gamla kläder. Shit vad jag har kläder, vissa kan jag inte bara göra mig av med trots att jag aldrig använder dem, minnen. Det är mina Bob Marley tröjor, en svart lång pälsklädd kappa typ som F köpt till mig och som jag körde stenhårt med på festartiden =)
En gammal Adidasjacka som jag har färgat ränderna i rött gult grönt hehe, kan bara inte slänga dem!!
Min studentklänning och min bröllopsklänning hänger i sina kemtvättspåsar i garderoben, kan inte göra mig av med dem, de är ju så fina och väcker många minnen till liv.

Sedan har jag planerat och gjort inköpslista för Alicias kalas. Jag ska bjuda på egna pizzor, hittade ett recept i Buffé tidningen (Ica) och vi har testat det och det smakade gott.
Jag ska även bjuda på hembakat, någon köpekaga och hemmmagjord tårta.
Vi blir 16 personer totalt, det hade varit några fler om Skåningarna också kommit hehe

Jag och barnen har varit ute två timmar idag och lekt på olika lekplatser. Nu är vi hemma igen, barnen spelar lite datorspel och snart är det väl dags att fixa ihop någon middag.

Imorgon ska vi till Gröna Lund efter Alicia och Emma slutat skolan. Det blir som en avslutning på semesteraktiviteter typ... F är ju ledig 2 veckor till men lär väl inte göra någon större aktivitet med dem, eller??
Åka karuseller och äta karameller. Tur att Ali vann både entré och åkband, båda ska Emma få. Barnen går ju in gratis och vi köper biljetter till barnen som de kan åka med, åkband är inte lönt.

ha en trevlig torsdagkväll

Kommentarer
Postat av: Tessan

Ska du kasta dina kläder? Mamma brukar vilja ha mina gamla till dagis. Barnen brukar klä ut sig med dom.. Så om du vill kan du ge dom till mig...

2009-08-20 @ 16:17:43
Postat av: Ingela

Det låter kul med Grönan, men du kan väl foto o lägga ut kläderna så vi får se. Särskilt den där håriga saken, hahaha =)

2009-08-21 @ 09:24:40
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Tessan: De bästa plaggen tar vi med oss till F´s systrar i Nigeria. Resten kastas, tror inte dagis vill ha håliga och fläckiga kläder.



Ingela: Haha, vet att jag är hemskt dålig på att lägga ut bilder. Känner att jag inte orkar ta mig den tiden. Någon dag ibland får jag ett ryck =)

2009-08-22 @ 13:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0