Födelsedag, kalas, helg är nu över

Igår fyllde vår lilla älsklingsgubbe hela 4 år =)

Han och vi tackar för alla gratulationer som bestod av sms och samtal, samt presenter!!!

Kalaset var lyckat enligt unge herren. Vi bjöd på sommarmat som bestod av grillspett med korv, köttbullar, kycklingfilé, grytbitar av gris samt champinjoner. Till det hade vi gurka, tomat, majs, vitlöksbröd och Café de Paris sås.
Sedan bjöds det på himmabakade kagor chokladbollar, pipparkagor och lussebullar m.m. Vi hade inte tårta utan vaniljglass med skivade bananer, strössel, chokladsås, kex och maränger. Mumsigt =)
Självklart fick barnen varsin godispåse.

Vi hade få gäster men det var lagom och mysigt, totalt 12 stycken var vi.

Sista gästerna gick vid 22.00 så sedan var det duns i säng... Först kollade vi in veckans Paradise Hotel avsnitt, sjukt men jag kan inte slita mig ifrån det =)

Idag var jag och Henry i köpcentrumet SKHLM, helt otroligt vad snäll han är nu! På detta ställe ställde han till med värsta scenerna förra året eller var det tidgare i år?!
Han är i alla fall en ängel nu, som håller mig i handen, inte springer iväg, kommer när jag kallar, bråkar inte när vi ska hem, låter kanske som enkla saker men en med en trotsunge så var det bråk hela dagarna och att vara i ett centrum var ett rent helvete!!

Vi handlade presenter åt honom och det blev en stort garage som vi nu byggt ihop och det var en lyckad present för den verkligen älskar han. Han fick även en laserpistol som låter och rör sig, är egentligen emot vapen men vad fan...

Nu är julkorten skrivna och ska skickas i veckan, om ni är snälla kanske ni får ett?? =)

Imorgon ska jag på utbildning inom jobbet alltså. Det är en utbildning som vi coacher får gå då och då, en uppdatering och nya saker vi får ta till oss. 08.00-16.00 men det blir ingen sovmorgon ändå så barnen ska lämnas samma tid som vanligt... tyvärr...

Ja, ni får ha en fortsatt skön söndag, nya tag inför nästa vecka.

Kommentarer
Postat av: jocke

Låter hur mysigt som helst! Synd vi inte kunde vara där! <3

2009-12-13 @ 22:35:24
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ja, verkligen synd att bo så långt ifrån varandra =(

2009-12-14 @ 18:38:30
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0