Kolmårdenresan var helt fantastisk

Ja, så var det! Vi var där mellan 10-17 och njöt av varje sekund. Tiden bara flög förbi.

Vi började med att åka på riktig safari med egen bil bland älgar, giraffer, strutsar, zebror, jättekor med långa horn, björnar och lejon. Det var helt fantastiskt och så häftigt. En struts spatserade precis utanför bilen, en ko med jättehorn blockerade vägen med sin fru och barn så väktare fick sjasa bort dem, zebrorna och girafferna galopperade omkring och lekte. Lejonen låg i grupper, några meter från bilen och tittade rakt in i våra ögon kändes det som. Verkligen läskigt!

Sedan gick vi rakt mot Marine World där vi tittade på en delfinshow. Det var också helt fantastiskt att se! Har aldrig sett något sådant förut. Barnen satt som förstenade och det var så underbart fint. Delfinerna är så duktiga, alla hopp och konster som de visade oss, jag saknar ord!

Sedan gick vi runt i djurparken. De djur som var mest intressanta att se var tigrarna, gorillorna, aporna, snöleoparden, elefanterna, noshörningarna, kamelerna och alla fina antiloper och liknande. Vi gick även in bland de svenska djuren så barnen fick klappa får, getter och minigrisar :-)

Det sista vi gjorde var att gå in på Bamses värld där självaste Bamse kom ut och hälsade på barnen. Alicia fick en stor kram medan Henry var mer reserverad... De hade byggt upp en lekpark med Bases hus, Lilleskutts hus, Skalmans, farmors m.m. Roligt för barnen.

Det fanns så mycket att göra, för barn i alla åldrar. Vi hann med de saker vi hade tänkt men det var en hel del som vi inte gjorde som passar familjer med större barn t.ex. Wild camp.
Måste ju också berätta att barnen var otroligt snälla och lydiga och bråkade inte ens när vi skulle åka hem.

                                                               

Den här bilden är tagen på nätet. Har tagit massor av foton och filmat också men kameran är på laddning så jag lägger in foton imorgon.

Vill ni läsa mer om Kolmården så kolla in deras hemsida http://www.kolmarden.com/

Nu är vi trötta i hela kroppen, så nu ska barnen sova och jag slappa lite!

Imorgon blir det nog "bara" en tur till stranden för bad och skoj.

Kommentarer
Postat av: Ingells

Riktigt skoj när det blir så lyckat!!! Är barnen nöjda så är mamma och pappa nöjda! =)

2009-06-25 @ 22:59:30
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Madde

Låter härligt! Vi var på Kolmården en dag då D var liten. Vill gärna åka igen då barnen är lite större. Safari med egen bil var bäst. Jag gillade lejonen och tigrarna mest! Njut av det underbara vädret! Kram

2009-06-26 @ 17:42:49
Postat av: Kerstin

Ingells: Så är det :-)



Madde: Ok, visst safarin var underbar. Kram på er

2009-06-26 @ 21:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0