JULAFTON

En dag vi alla sett fram emot och visst har den varit lugn och behaglig.

Vid 13.30 hade vi vårt julbord





Vi skippade skinkan och körde på rostbiff. Jag tillagade den hel i ugn och skar sedan upp den i skivor. Den var mycket uppskattad och mycket enkel att tillaga. Vi hade kokt potatis och Bearnaisås, köttbullar, prinskorvar, ägg med majonäs och olika slags bröd med pålägg.
Det var mycket gott och vårt allra första julbord hemma!



Riina var fin och uppklädd. Henry go och glad.



Alicia undrade hela tiden när det var dags för julklappar...



Felix var uppklädd och fin.

Inga foton tagna på mig men jag bar nigerianska kläder. Jag var helt osminkad och kände mig tjock och ful... Är så trött på mig själv och hur jag bara vräker i mig! Ska komma i form till våren, börja träna igen nu i januari. Men just nu trivs jag inte alls i hur jag ser ut och hur kläderna sitter...
Sorry att jag tar upp detta på självaste julafton men det är så jag känner.

Till Kalle Anka åt vi kex med ost, barnen fick glass.



När R och J hade gått hem så blev det dags för julklapparna. Mina barn vet att tomten inte finns för jag har alltid sagt att han inte finns. Men för skojs skull så var de i ett annat rum när jag lade de under granen. De var så lyckligs och rev upp paketen =)



Alicia fick många roliga saker bl.a. Beendez (ell slags pyssel), saker till hennes Nintendo DS, en lavalampa, en Hannah Montana handduk, en Zhuzhu hamster m.m.



Henry med sina coola gubbar, en Buzz Lightyear och en Woody och de kan prata med varandra. han fick även lego, en discolampa, något spel m.m.

Felix trodde inte han skulle få något men han fick tre nya musmattor (vi har tre datorer), ett USB minne på 16 GB ett trådlöst tangentbord plus trådlös mus.

Själv "fick" jag inget men mina glasögon är ju min julklapp. Och sedan funderar vi på att köpa XBox Kinect.

Av Riina fick Henry två coola bilar, Alicia fick ett charadspel som verkar riktigt roligt, jag fick en bodyscrub plus en lotion och Felix fick choklad. Tackar =)



Gottebordet med nötter, choklad, kakor m.m. Mumsigt.


Kommentarer
Postat av: Ingela

Rostbiff låter ju så mycket godare än tradig skinka som äts på längden på tvären i detta land. Kanske dags för ett byte? Det låter som en trevlig jul men det är hemskt att du känner så ful men jag känner likadant men försöker blockera det på såna dagar så det inte förstör. Kram ses snart!

2010-12-25 @ 13:17:23
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ingela: Det tycker jag, dags för byte. Trött på skinka!

Kram, ses imorgon

2010-12-27 @ 12:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0