Tips på nyttiga maträtter önskas

Ja, måste ha tips på nyttiga luncher och middagar!

Så snälla hjälp mig, vill inte äta samma rätter hela tiden...

tackar på förhand

Kommentarer
Postat av: Tessan

Linssoppa..

2010-03-09 @ 19:25:30
Postat av: paula

kycklingsallad.skinkasallad fruktsallad. drickyoghurt . standardmjölk. hemma gjorda baguetter med saltrulle, skinka, sallad, gurka, tomat ost vad du vill fylla den med men bara lite smör och INGEN majonäss. dippa med grönsaker om man e sugen på nått gott. köp lightglass låt den smälta slörpa idig den som milkshake lägg lite jordguggar eller andra bär i och kör i mixern.¨barnen hade osså gillat det jag lovar. ISGLASS!!! superbra och gott om du e sugen på nåt men väldigt lite kalorier. till barnen också! :-) köp viktväktarreceptboken. jag har den själv. fast jag använder inte de hahahahah för att pucki behöver MYCKET kalorier och inte jag...vi försöker fåigång att lga en fet måltid till honom ooch en fetsnål till mig. men det är svårt för att man får göra allt dubbelt och bara en måltid av varje så det är ett jävla projekt för de är väldigt svårt att laga mat till bara sig själv det är så lite man ska laga och man behöver så lite ingridenser så alla ingridienser som blir över får man slänga. så det är inte biliigt. det är ett ehltidsjobb att planera det och göra det....suck...det hade vatt mycket lättare om bägge skulle banta eller tvärt om. alla hans gottesaker och feta grejer är här hemma och de ska jag låta bli??.. ja eller hur?? det är det som är det jobbiga att han vräker i sig allt möjligt OCH BEHÖVER DET men jag ska titta på ..:-(..ja du...int the future some day i will try to loose weight.. ha d

2010-03-09 @ 22:37:39
Postat av: Ingela

Vilken bra idé - kan inte du lägga ut dina bästa kalorifattiga recept här så ska jag också göra det på min blogg?

2010-03-10 @ 07:31:57
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Ingela

NEEEJ, vilken sen semester du ska ha! Vår 40-års fest kommer att vara den 3 juli...

2010-03-10 @ 07:34:19
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tessan: Låter mumsigt, recept tack!?



Paula: Jo, hade tänkt på mer specifika recept på saker jag kan äta till lunch middag men tack för tipsen. Förstår att det är svårt att gå ner när ni måste äta så olika.



Ingela: Mmm det kan vi börja göra. Ja, tyvärr fick jag inte semester när jag ville från början men det känns ok. Tråkigt att ni ska ha 40-årsfesten när inte vi är nere men men det kanske går att ordna så vi kan komma ändå?? Får kolla upp tåg och sådär.

2010-03-10 @ 22:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0