Fullt upp även när det är helg =)

Jag hann ju inte ens blogga igår trots jag var ledig.

Kan börja med att säga att Alicia nu är bra i magen. Jag misstänker att det bara var tillfällig magont för när vi väl var hemma så var hon som vanligt. Så jobb imorgon om inget annat inträffar...

                                               

Vår fredagkväll:

Det blev ju Idol och Linda Varg fick åka hem, tråkigt! Ingen var ju egentligen dålig så det är vad tittarna röstar på som helt avgör. Men vi har ju sett sådana som åkt ut tidigt i Idol bli stjärnor. Tänker bl.a. på Måns Zelmerlöw.
Vi lade oss tidigt, F och barnen somnade vid 21-22 och jag vid 23.

Vår lördag:

Ja, först gick jag igenom hallens alla lådor och garberober. Slängde saker och organiserade, så nu ser det bra ut =)

Sedan åkte jag och Alicia till SKHLM för lite shopping (till Alicia). Hade en 30% rabattkupong på Lindex och där hittade vi ett par pösiga, svarta stentvättade jeans för 299 kr, så det blev 90kr rabatt plus att vi hittade en vit tröja med dödskalletema på rea. 
Vi fortsatte in på KappAhl där jag hade 50kr rabatt och där köpte vi ett par vanligt svarta leggings för 99kr plus att vi hittade en jättesöt rutig och färgglad längre skjorta med skärp för halva reeapriset, kostade drygt 60 kr =)
Gillar rea, och skönt att Alicia nu har några par byxor som sitter skönt.

Vi gick in på Myrorna också och det är så roligt! Vi såg ett indiantält, ett sådant vi hade när vi var små. Det var i jättefint skick och jag tror inte sådana säljs mer?! Jag köpte inte det men var sugen!
Sedan såg vi en gammal träkälke som man liksom sitter i som på en stol och så har man ryggstöd och så medar under. Jättefin och hade varit roligt att ha.
Jag hade ju med Alicia men nästa gång ska jag åka själv och verkligen titta på allt, fanns så mycket bra saker!


Fortsättning följer...


Kommentarer
Postat av: Ingela

Ang idol så tyckte jag nog att det var rätt att Linda åkte ut, hon gjorde inte låten bra (en massa aaaaaaa) och så spelar hon över, det känns inte som hon visar sitt rätta jag. Både Måns och Ola, om jag minns rätt, kom på femte plats.

2010-10-25 @ 07:48:58
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Ok, ja hon var ju den minst bra om man säger så men hon var inte dålig.

2010-10-25 @ 20:37:00
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0