Julpyntning pågår

Hejhej!

Oj, vad jag håller igång. Igår kom jag hem sent efter både dans och mathandlande. Jag köpte faktiskt mina första julklappar igår =)

                                                

Idag har det städats i några timmar och sedan pyntats för fullt. Julstämningen börjar infinna sig med alla advensstakar och stjärnor i fönsterna. Granen är på plats den med men bara belysningen sitter i. Barnen är på kalas och de ska få klä granen när de kommer hem.
Jag vill få upp allt så slipper jag tänka på det sedan.
Även balkongen har klätts med grane och belysning =)

Så nu är min rygg lite mör så det blir till att sitta ner resten av kvällen men det finns ju alltid något att göra... Ska försöka sitta ner i alla fall. F lagade god mat så det slapp jag. Han brukar ta maten på helgen och det är skönt.

F var och köpte en jättefin videokamera idag. Så vi kan filma bebisen sedan och Alicia får spela in sång och dansvideor och lägga upp på Youtube så hon blir känd =)
Hon är verkligen duktig på att både sjunga och dansa och hon är inte så blyg längre, kul!

Imorgon är det ju 1:a advent redan. Barnens kusin Lykke (världens finaste namn) fyller 3 år imorgon. Vi ska fortsätta städningen och sedan blir det en tur till SKHLM centrum ensam för att göra en massa ärenden och shoppa fler julklappar.

Ni får ha en fortsatt trevlig helg!!


Kommentarer
Postat av: Anna U

åppå fullt upp alltså. Hade fullt upp igår med skrubb, stadning och damma. swedan vid 15 åkte jag och barnen tåg in till stan N kom sedan med bil. Jag lovar jobbigt med att bara gå i stan var inne på BR och barnen fick varsin leksak och detta tog tid innan de betämt sig ha ha

kram

2011-11-27 @ 11:20:18
URL: http://annaadidas.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Anna U: Ja, att gå på stan med barn är inte alltid det lättaste =)

Kram

2011-11-28 @ 18:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0