Fredag, lördag

Igår, hmm vad gjorde vi då? Inte mycket, tog en liten promenad och sedan var en av barnens kompisar här i princip hela dagen. På kvällen blev det lite mys innan vi alla somnade...

Lilleman ville dock inte sova. Försökte lägga honom typ 5ggr, 23.30 tänkte jag yes nu sover han äntligen. Jag somnar, han vaknar och jag kollar klockan 00.15... Wow, 45 minuter och sedan håller det på så hela natten i princip
www.tröttast.se 
Både igårnatt och natten innan har han hållit på att böka runt så jag är inte direkt utsövd. På något sätt längtar jag tills han är större och inte ammar längre och förhoppningsvis då sover hela nätter. Men å andra sidan är detta ju min sista bebis så jag vill samtidigt njuta av varje dag och natt... =)

Idag har jag bara handlat på förmiddagen, sedan kom min kompis R med son förbi och hälsade på. Hon hade inte sett Samuel än så det var ett kul men kort besök.



R hade med sig en fin sommardress


Sedan var det dags för Alicia att gå på pojkkalas =). Hon var där från 13.00-18.00 för mamman ville ha barnen där länge. Inte mig emot haha. Under tiden Alicia var på kalas så åkte vi till Uppsala, vilket ligger typ 50 minuter ifrån Norsborg. Vi tittade på en annan bil, mycket fin så nu är vi hemma och funderar. Det här är svårt, men till slut blir det väl bra?!



I Babybjörn bärselen

Nu är det lördagsmys på G med bra musik och godis. Samuel sitter i Babybjörn bärsele och har somnat tror jag. Vi har börjat använda babygym, babysitter och bärselen nu då han är ganska stor och stabil nu min lilla bebis.



I babysittern



I babygymmet



Ha en fortsatt härlig helg! Imorgon kommer första släktingen och hälsar på, moster Monika är i STHLM och kommer hit och spenderar ett par timmar med oss imorgon =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0