Måndag, ny vecka

Idag vaknade barnen och sade att de kände sig sjuka. Jag fick ändå de iväg till skolan. Henrys lärare ringde dock efter en timme och sade att Henry klagade på magont och illamående...
Så jag hämtade honom men han är precis som vanligt. Så jag vet inte om det bara var lite magont eller bara skönt att vara hemma en dag.

                                                   

Imorgon ska jag följa med hans förskolegrupp till stan. Vi ska till konserthuset där de ska ha någon konsert för barn. Trevligt att komma ut!

Min mage har definitivt ändrat karaktär senaste dagarna. Bebisen trycker sig neråt och verkar ha lagt sig tillrätta. Det är svårt att gå nu, och det känns obehagligt när han rör sig... Jag har gått 34 hela veckor idag så nu är det 6 veckor kvar till beräknat datum.
Men jag har en känsla att han vill titta ut tidigare. Jag hoppas jag kan knipa igen minst 3-4 veckor till så att han är färdigbakad och redo att åka hem.

                                          

Jag mår så illa också hela tiden... Och halsbrännan är jobbig.

Imorgon är det föräldramöte i Alicias klass också. Tyvärr har jag ingen barnvakt för mina kompisar jobbar. Men jag ska ta med dem så hoppas jag att de sitter snällt och tyst eller får vara på fritids och leka sålänge... Vi får se hur det blir...

Ha en skön vecka allihopa!

Kommentarer
Postat av: anna u

vi är redo, väntar med spänning. skönt om LB kommer kanske 2 v innan. längtar att sniffa på en nyfödd bebis ;)

2012-02-20 @ 18:51:18
Postat av: Stamp-E

tja, e mamma hemma vill han va hemma.... akta akta..

2012-02-22 @ 07:45:20
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Kerstin

anna u: Vännen, visst längtar vi allihopa =)



Stamp-E: mmm han brukar inte säga att han mår dåligt. Han kanske hade lite ont i magen men inte så mycker mer eller så var det han som smittade ner oss med magsjukan??

2012-02-24 @ 17:46:56
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0