2012

Ja, nu är det 2012 och det känns som det kommer bli ett bra år, eller?

Mina nyårslöften är att borsta tänderna på kvällarna, slarvar mycket med det. 

                                         

Och att umgås mer med barnen individuellt. Att ha mamma-Alicia tid och mamma-Henry tid där de får "bestämma" vad de vill göra. Ska försöka ha detta en gång/månad per barn. Speciellt nu innan lilllebror tittar ut. Nu menar jag ensamtid hemifrån utan det andra barnet. Leka/prata med barnen gör jag ju varje dag.
 
2011 slutade med mörka moln i både mitt liv och andras liv i min närhet. Och året har börjat på samma sätt. Mycket som är osäkert och känns lite skrämmande. Inget jag vill gå ut med här än men allting brukar ordna sig på ett eller annat sätt med tiden. När gamla dörrar stängs så öppnas nya. Det är inte alltid som det blir som man tror men det är bara att kämpa vidare!

Nyårsafton spenderas hemma med kinamat. F fick åka ända till stan, vilket innebär drygt 2 mil enkelväg. För jag bara ville ha kinamat och kunde inte nöja mig med annat =)
Som tur är älskar även min man det och han vill ju göra mig glad såklart. Vi var bara vi i familjen och det var väl tur för Alicia somnade och sov en stor del av kvällen och Henry somnade vid 23.00 men väcktes upp vid midnatt då han och pappa F gick ut.

Jag var dödstrött och kämpade på tills ca 00.10 då jag lade mig och somnade ganska omedelbart.

Idag tvättar vi, slängde en massa skräp och nu blir det vila resten av kvällen.

Och imorgon är det jobb och fritids igen. Det känns ok för nu är det nedräkning. En månad kvar att jobba innan jag får gå hemma. Det känns overkligt och lite vemodigt. Kanske att jag aldrig kommer tillbaka till jobbet som fast anställd? Ingen jag känner i min närhet kommer vara hemma och mammalediga så det känns väldigt tråkigt...

Ni får alla ha en underbar första vecka på året!

Kommentarer
Postat av: Ingela

Varför skulle du inte komma tillbaka på jobbet som fast anställd? Det kan de ju inte ta ifrån dig!

2012-01-04 @ 10:14:17
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ingela: Jag menar att jag kanske börjar plugga efter mammaledigheten. Då kommer jag troligen bara jobba sporadiskt på Citymail.

Nej, jobbet är ganska säkert än sålänge...

2012-01-05 @ 21:11:23
URL: http://chetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0