Hemma igen

Jag är egentligen dödstrött men tänkte blogga lite i alla fall.
 
I torsdags åkte vi till Mobilia och handlade lite plus att vi åt Malmöfalafel, extrastor 20 kr, Sveriges bästa. yummy
Eftermiddag och kväll spenderades med F´s bror med familj. Mys på hög nivå med god grillad mat och gott sällskap =D
 
På fredageftermiddag åkte vi hem till syster Ingela och hennes pojkar KAoS i Skurup där vi spenderade helgen. Där blev det god mat, myspys och gott sällskap. Lördagen var vi och badade på Skurupsbadet en stund. På kvällen lämnades alla barnen till världens bästa J. 
Sedan bar det av till Lund där storasyster Monika anordnat syskonfest. Vi bjöds på en gedigen ost och kexbricka. Jag hade verkligen roligt! Skrattade, pratade, drack och njöt av barnfriheten =D
Vi hämtade upp Samuel på vägen hem för jag ville han skulle sova med mig, tryggheten ni vet.
 
På söndagen stack J med nästan alla barnen till Skurupsbadet igen. Jag, Ingela, Samuel och K blev hemma. Vi höll på med mammas 75-årstårtor. Innan vi åkte hem åt vi kinamat mums.
Vägen hem från Skurup var jobbig... Samuel skrek hela vägen, stora barnen bråkade och Henry glömdes kvar på bussen när vi gick av. Som tur var så stannade bussen efter en kort bit och en förtvivlad Henry gick av med gråten i halsen. "Jag vill aldrig mer åka buss"
 
På måndagen var det så dags för min mammas 75-årskalas. Det hölls i lillebror Max´ trädgård. Det bjöds på jättegod mat från en cateringfirma och långbord var uppdukade. Vi hade underbart väder och de flesta av kusinerna badade i poolen i timmar, skrek och sprutade vatten på både oss och varandra... En lyckad dag! Härligt att se hela familjen samlad för en gångs skull!
 
Sent i säng och upp tidigt för idag åkte vi hemåt mot Norsborg. Dessutom är det in födelsedag idag, 34år gammal blir jag. Jag fick biopresentkort av mamma och ett fotspakit från min syster Karin. Kul med presenter =)
Tågresan hem gick jättebra! Barnen skötte sig bra, Samuel gnällde ytterst lite och allt flöt på. Väl framme så ser vi inte F och han ringer och frågar vart vi är. Efter en stund inser vi båda att han står på fel station. Han står vid Södertälje Syd och vi vid Sthlms central. Drygt 4 mil därifrån...
Slutligen träffas vi och vi kan äntligen åka hem!
 
Väl hemma packar jag upp, går igenom posten. CSN brev där det står att jag är beviljad CSN hela året wihooo och det är helt ok, i genomsnitt 12000kr/månad i tio månader och så jobbar jag de övriga två månaderna. Så det kommer nog gå runt. Ska besöka Medborgarkontoret så att barnomsorgsavgiften sänks, för jag tror att inte CSN räknas som en inkomst då det är ett lån/bidrag. Då kommer vi betala typ hälften.
Sedan kolla igenom övriga utgifter, vad som vi kan dra ner på och sådär.
Skönt att slippa tänka på det i alla fall!

Ikväll åkte vi ut och åt lite mat för att fira min dag och så tittade vi på min present som vi inte köpt än. En bärbar dator, den behövs inför studierna.

Nu måste jag snart slänga mig i säng för jag somnar snart...

Imorgon blir det en hemmadag med tvätt och annat grejande. Och idag är jag tråkig, inga bilder...

Ha det

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

japp det var kul.

håller med henry, tvi för buss :D

nope, csn är ingen inkomst, så det klirrar med både bostadsbidrag, sänkt dagisavgift, etc etc

saaaaaaaaaar vi..

p.s. GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN (ooooppsss avslöjade jag någonting nu mohahhahahahahahahaha)

Svar: Ok, jag går förbi Medborgarkontoret på måndag och lämnar min nya "inkomst" så vi får lägre avgift och så ska jag passa på att fråga om bostadbidrag. Kanske vi kan få en slant där?Ska även prata med facket och se vad mer vi kan dra ner på.

Haha, tackar =D
Chetti

2013-07-24 @ 07:40:01
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Oj oj oj, glömde du Henry på bussen? Stackare

Svar: Japp, jag sade till honom att säga till Alicia och gå av med henne bak i bussen. Men när jag gick av så stod bara Alicia där...Som tur var så stannade bussen längre fram och släppte av honom, ganska förtvivlad var han...
Chetti

2013-07-25 @ 10:30:36
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0