Jag lever...

Jag vet att det varit dålig bloggning i veckan,,,
 
Jag har varken haft tid eller lust. Jag hade första salstentan idag så jag har suttit och pluggat om kvällarna. Jag tycker tentan gick helt ok så nu väntar jag spänt på resultatet.
 
På måndag börjar nästa kurs. Den verkar tuff med två salstentor, två hemtentor och ett seminarium. Men men en uppgift i taget. Schemat ser mer luftigt ut, två dagar i skolan och tre hemma.
 
Vi har haft en tuff vecka med Samuel. Han är så fruktansvärt jobbig just nu... Inget är bra, han gnäller och slänger sig på golvet hela dagarna. Sedan drabbades han av halsfluss i veckan och som om det inte var nog med det så fick F åka in på akuten mitt i natten för han var helt hysterisk och skrek. Det visade sig att han var förstoppad...
Så lite sömn har det varit i veckan...
 
F börjar jobba på tisdag och det behövs. Pengarna sinar härhemma...
 
Efter tentan åkte jag och köpte nya kläder trots att vi inte har råd. Jag har inga kläder som passar typ. Så det blev två par jeansleggings och två tröjor från KappAhl. Nu har jag gått igenom alla mina kläder och det fanns en del som passar men jag hatar hur jag ser ut. Väger alldeles för mycket, hur mycket vet jag inte för jag vägrar väga mig. Men jag och en studiekamrat ska snart börja banta ihop, nu ska kilona bort. Detta är inte jag!!
 
Ja, nu ska jag vila resten av helgen och imorgon ska vi nog till en simhall så barnen får leka av sig. Ikväll blir det film, får se vad jag hittar =D

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

Lite Timbuktu är det som behövs... :D

Svar: mmm ;D
Chetti

2013-09-22 @ 12:42:57
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: anna u

hade sagt vi skulle börja kämpa tillsammans jue ;-)

Svar: Ja, jag borde verkligen men hinner inte med att tänka på mig själv nuförtiden....
Chetti

2013-09-22 @ 18:05:53
Postat av: Madde

Det är mycket då man har barn och studier att tänka på + ekonomin + vikten + ... Som mamma har man så mycket ansvar så man hinner inte med sig själv alla gånger. Kämpa på Kerstin!

Svar: Tack vännen!!
Chetti

2013-09-24 @ 15:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0