Vart ska jag börja?

Denna vecka har varit tumultartad på många sätt.
 
Förra lördagen när vi höll på att plocka ner julsaker händer en olycka här hemma. Henry sparkar igenom vår vardagsrumsdörr så glaset går sönder. Han drar tillbaka benet och skär sig rejält. Felix tvättar benet och lindar om den men det rinner blod... Där var blod överallt.
Felix tog med Henry till akuten i Huddinge där de får vänta två timmar innan läkaren säger att det är en allvarlig skada och att de inte kan göra något där... Så iväg upp till Astrid Lindgrens barnakut där de återigen får sitta och vänta på en läkarbedömning i ca 2 timmar.
Det konstaterades att där var en skada på akillessenan och att där var en sårskada med delvis avskuren hälsena. Han syddes inuti och utanpå benet och benet gipsades. Han får inte lov att gå med benet. =(
 
Återbesök hos ortopeden på måndag så då får vi se hur läkningen går, och hur framtiden ska se ut för Henry med rehab och så.
 
Felix har varit hemma med honom i veckan förutom i tisdags då jag inte hade något i skolan. Vi har anmält det till vårt försäkringsbolag så förhoppningsvis får vi ersättning från de för mediciner, bensin, dagsersättning m.m.
Så i måndags när Felix hämtade Samuel från förskolan sade de att han inte varit sig själv. Mycket riktigt hög feber och helt utslagen de kommande dagarna
 
 
Igår var F med honom på jourVC och visst hade han halsfluss. Idag har han skrikit av smärta hela dagen, han har i princip varken ätit, sovit eller druckit något. Han har prickar över hela kroppen och jag tror att han har ont i magen. Just nu sitter F med honom på akuten för vårdupplysningen tyckte vi skulle åka in. Så nu sitter jag här och väntar på vad som är fel och på att de ska komma hem igen. =(
 
Jag känner mig helt utmattad och att vi faktiskt haft vår del av sjukdomar och annat. Ändå drabbas vi gång på gång av alla möjliga saker och det är väldigt tröttsamt...
 
Hoppas vi får en lugn helg utan andra missöden och sjukdomar... F och jag skulle egentligen ut och äta och på bio imorgon men det har vi fått ställa in.
 
Förra helgens filmer
 
Frozen
 
American Mary vilket är en skräckis. Den var helt ok, lite annorlunda.
 
Lite positivt i allt elände är att vi fått beviljat bostadsbidrag, 1300kr/månad och det är högst välkommet in i vår skrala ekonomi.
 
I veckan har F fått vabba för det mesta för det var första veckan på terminen och en del obligatoriska saker. Seminarium, förläsningar och basgruppsträff. Nästa vecka fortsätter det och vi hoppas att barnen kan vara i skola/förskola då så vi försöker komma tillbaka till vardagen igen.
Nu har jag fått reda på att jag ska ut i VFU (verksamhetsförlagd utbildning/praktik) vecka 10-15 och det är sjukt spännande! Det blir på ett äldreboende men jag vet inte vart än. Hoppas på ett här i Norsborg eller i alla fall i Botkyrka men vi får se.
 
Önskar alla en skade- och sjukdomsfri vecka och en mysig helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0