Söndagkväll

Sämsta bloggaren... Jag vet men bloggen glömdes bort såhär första veckan i verkligheten.

Skolveckan var lite dryg, hjärnan lite avtrubbad inför att plugga och så. Nu andra veckan ska vi ha föreläsningar och seminarier i vetenskapsteori och sådant roligt...

Helgen då... Jag och Samuel åkte iväg ensamma för lite egentid. Vi åt på McDonalds, lekte på lekland och shoppade presenter åt Alicia.







På kvällen rensade jag min ena garderob vilket tog nästan 3 timmar... En påse bortskänkes och tre påsar ska slängas. Jag hittade amningsbh:ar och amningsinlägg så då kan ni förstå att det var ett tag sedan jag gick igenom garderoben hahaha. Provade gamla jeans och vissa fick jag på mig, lite tight så några kilo till sitter de nog bra. 



Idag söndag är en alldeles särdeles speciell dag då min lilla numera stora skumparumpa fyller 12år!! Det blev skönsång på sängen och presentöppning.

Resten av dagen har det städats, tränats, rensat ur vårt förråd då vår husvärd ska in och installera brandspjäll där imorgon, inbjudningskort har fixats åt Alicias kompisar inför kalaset på lördag. Sedan åt vi middag på McDonalds för att fira Alicia.

Jag är helt slut nu och så är det måndsg imorgon...



Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja,helgerna kan verkligen köra slut på en ;-) kämpa! Jag rensade bland mina bhs. Hittade bhs jag haft före jag fick barn, hahahahahahahaha (o_0)

Svar: Hahaha mamma såg alltid fram till måndagarna o ibland förstår jag varför 😊
Kul att rensa ut 😊
Chetti

2015-08-24 @ 11:52:00
URL: http://ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0