God Jul

Önskar jag eder alla!!

De två sista paketen hämtade jag idag från Postens utlämningsställe. Alla kom fram i tid men det var på håret. 

Idag fick jag ett mail från Cdon där de återigen ska kolla med logistikavd. Angående min order... Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt deras kundservice men jag har precis packat in paketet från dem. Vilken koll de har 👏👏👏


Köpte sista julklapparna i måndags trodde jag... Men idag köpte jag två till hahaha. Älskar att köpa saker 😄
Det har gått åt mer pengar än nånsin och det är rätt ironiskt då vi denna månad går minus i budgeten. Vi har mer räkningar än inkomster 😔😔. Men det är sparpengarna som sjunker som värsta Titanic 🙄🔫. Jaja bara barnen blir nöjda, eller??


Igår var jag och Samuel ute själva. Vi var på ett inomhuslekland och jag sprang efter honom som ett svettigt jehu. Dels för att han bara är tre år och min värsta mardröm är att han skulle försvinna men dels också för att han är jättevild, springer fram och de andra barnen faller som käglor och han ska fram först m.m. Så jag får tillrättavisa honom konstant, jobbigt ja men nödvändigt med sådana barn. På kvällen hade vi familjemys och såg klassikern Gremlins 1.


Idag har vi packat det mesta så vi slipper göra det imorgon. Ska bli kul att komma ner! Längtar efter mamma, syskonen och framförallt mina älskade syskonbarn. 

Imorgon firar vi julafton hemma, själva med en massa mys och en massa gott. "Hej alla tappade kilo" 

Ha en riktigt mysig jul nu!! Kilona tar vi tag i 2016 💪💪
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

God Jul

Svar: Detsamma på er
Chetti

2015-12-24 @ 09:36:21
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0