En dag kvar

 
 
på denna terminen och idag var sista dagen i skolan.
 
Imorgon ska jag färdigställa min sista hemtenta för terminen och sedan skicka in. Sedan blir det 10 veckors sommaruppehåll wihooo
 
Fina Agata
Vi firade sista skoldagen med en lunch ute på ett thaiställe, mumsigt och trevligt
Godkänd hemtenta i palliativ vård så nu är kurs V43 avklarad.
Att gå på sjuksköterskeprogrammet gör att man bli lätt hypokondrisk och orolig. Nu har jag varit på ultraljud för jag har en hård knuta på höger sida av min hals. Men läkarna kunde inte se något farligt i alla fall men knutan kvarstår och jag undrar så vad det är... Den är drygt 2cm i diameter och stenhård, oruckbar och oöm.
 
Och nu i veckan var jag på mammografi för första gången, jag ville kolla för säkerhetsskull och allt såg helt normalt ut, skönt!
 
 
 
Jag har två saker till jag skulle vilja kolla upp men jag orkar inte bry mig...  Jag har sedan några månader tillbaka som en klumpliknande känsla i halsen/svalget typ. Som en slemklump som inte kan harklas bort. Det känns som när man är riktigt förkyld och halsen känns svullen/slemmig men jag är inte förkyld. Ibland kan det kännas svårt att svälja. Googlar jag som man inte ska göra då får man upp länkar på sköldkörtelcancer m.m.
 
Sedan så kliar min hårbotten igen och jag får utslag på ben och armar som kliar, som små myggbett som jag kliar tills de går sönder o då blir det sår.
 
Min husläkare lär ju tro att jag är galen om jag kontaktar honom igen eller att jag lider av hypokondri. Men när man läser så mycket om sjukdomar som man gör och att folk uppmanas att kolla upp saker som inte känns som vanligt så vill man ju kolla upp det... Jaja, efter sommaren, kanske?
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

haha sjuke haha...

p.s. du har tydligen någon som är lika bra på bild som du hahahhhahahah (skämt åsido hehe)

Svar: Japp lite sjuk blir man när man läser till SSK 😊

Hahaha, crazy eyes är roligare än tråkiga "titta på mig, jag är så hot" 😂
Chetti

2015-06-05 @ 09:04:35
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0