Björkhaga skola

Alicia har varit på öppet hus i en annan skola. Björkhaga skola i Tumba och den har speciella musikklasser.
 
Alicia vill så gärna gå där och vill att vi ska söka in där till hösten. De har inträdesprov i sång och instrument och så.
 
Problemet är att skolan ligger en bra bit härifrån vilket betyder att hon själv får ta bussen som tar ca 15-20 minuter och sedan gå ca 10 minuter för att komma till skolan.
 
Jag vet inte riktigt hmmm
 
Råd, tips??

Kommentarer
Postat av: mamma

Jag tycker att Alicia är för ung att själv ta sig till skolan så pass långt bort. Det blir ju varje dag! Låt henne testa med inträdesprov och se om hon kommer med. Var går bussen ifrån och vad säger pappa?

Svar: Pappa är inte så insatt ännu :)Bussen går ett par minuter härifrån, inte långt. Men där de stannar vid skolan är det en ganska bra bit att gå.
Vi kanske söker och ser om hon lyckas komma in. Vi får se...
Chetti

2013-01-31 @ 17:19:07
Postat av: Stamp-E

mmm.... avvakta och därefter ta ett beslut.. en sak i taget..

Svar: Jo, vi får väl avvakta och se om hon verkligen vill gå där. Ena dagen vill hon det och andra dagen vill hon något annat...
Chetti

2013-02-01 @ 07:53:34
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingela

Låt henne få chansen.... men kolla runt om det finns fler barn i området som ska gå där så att hon inte behöver gå själv!

Svar: Ja, jag vill ju det men tror inte någon här i närheten kommer gå där. Om vi kunde skjutsa henne hade det varit perfekt. Vi får se vad F får för arbetstider när han återgår till arbete.Ev. väntar vi att söka in till skolan tills hon är ett par år äldre.
Chetti

2013-02-01 @ 09:11:42
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0