Arbetsvecka 3 är över

Nu har jag arbetat tre veckor och tre veckor återstår nu innan min välförtjänta ledighet =D Vi har haft en lugn vecka på jobbet och slutat tidigt i princip varje dag.
 

Idag träffade jag på en fiskmåsbebis utanför en port. Föräldrarna cirkulerade ovanför mitt huvud och jag har hört att de kan vara rätt aggressiva när de passar sina bebisar. De kan ju inte flyga än.
 
Helt otroligt men vi vann MacDonaldstävlingen igen för typ femte året i rad. Fri entré och åkband för två vuxna och två barn som lätt går på över 2000kr!
Resultatet på sista hemtentan i termin 4 har kommit och det kunde inte gått bättre! Fyra terminer avklarade och nu återstår de två sista. Jag kan nästan känna lukten av min legitimation hahaha men först måste c-uppsatsen skrivas, en sista läkemedelsräkningstenta och en hel del praktik och annat avklaras, Men har jag klarat fyra terminer så vågar jag nästan tro att jag ska även klara de två sista.
 
 
Det positiva med att sluta tidigt är att jag kan hämta upp mina skatter tidigare och leka loss på lekplatserna en god stund <3
 

 
 
Helgen ska bli riktigt rolig! Förhoppningsvis har jag och Alicia vår mor-dotterdag imorgon med en massa skoj och sedan på kvällen ska jag hem till en fd arbetskompis och vän på grillning. Nuvarande och gamla arbetskamrater för en liten reunion. Jag är taggad för en rolig kväll med fina människor, god mat och kanske lite starkare drycker =D
 
8:e veckan på mitt nya liv är till ända och jag mår superbt. Idag fick jag på mig en jacka som jag inte kunnat ha på mycket länge. Den var inte tight och satt bra! Lyckan är att se att träning och bra mat gör susen för kroppen! Självklart peppar detta mig till att fortsätta och börjar inse att min resa är det egentliga målet. Regelbunden träning och bra mat är ju det jag vill satsa på för resten av livet. Men neråt i vikt vill jag ju för jag ligger ju på övervikt och kommer så göra ett bra tag framöver. Varje hg ner räknas ju faktiskt!!
 
Ha en fin helg allihopa!
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött alltehopa :D

Svar: Det går bra nu hahaha
Chetti

2015-06-27 @ 12:41:17
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Ingells

Min kloke goa syster :) du inspirerar mig <3

Svar: Tack! Roligt att kunna inspirerar lite 😊👍
Chetti

2015-06-29 @ 00:24:35
URL: http://ingells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0