Slutkörd

(null)

Efter 4 arbetspass i bebisverkstan är jag totalt slut i kropp och knopp 😩

Fina förlossningar och härliga möten vilket väger upp för de intensiva passen vi har… 

Ledig tisdag imorgon, ska bli riktigt skönt att slappa och kolla serier/film när barnen är i skolan 😀

Sedan jobb onsdag-fredag igen 👶🏻👶🏻

Idag fick Alicia vaccindos 2 med Pfizer så nästan hela familjen är vaccinerad, bara Samuel kvar så vi väntar otåligt på att de sänker vaccinationsåldern. 

Ha en fin vecka gott folk 🌞

Planti

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med @planti_sverige och Buzzador har vi fått testa denna veganska creme fraiche. Passade perfekt i grytan och det blev mumsigt 🤩

Jobbehelg

Yes, jobbar fredagkväll, lördagkväll och söndagdag på förlossningen tillsammans med min barnmorskestudent. Hoppas på roliga och trivsamma pass, gärna någon förlossning också 🥰👶🏻. 

I tisdagskväll var jag på BB, det var ett tag sedan så det var kul. Det var ett intensivt pass med mycket att göra men men det gick ändå hyfsat bra. 

Onsdag var jag ledig, en så kallad Covid-dag. Vi på Karolinska har fått två extra lediga dagar att ta ut nu under 2021 för att vi arbetat under dessa förutsättningar som vi gjort under pandemin. Så det var härligt, pysslade på härhemma med lite smått och gott, kollade på serier och annat. 
Torsdag var jag också ledig, och det blev verkligen en chill dag, tränade såklart, åkte och veckohandlade på förmiddagen och låg sedan i soffan och kollade serier i flera timmar 🥰. 

(null)

Det hade blivit strul med Alicias vaccindos 2 så efter att ha kontaktat supporten i Alltid Öppet appen så kunde de slutligen ordna en tid. Så på måndag får hon sin andra dos och då är 80% av vår familj fullt vaccinerade 🥰. Nu väntar vi på att de ska sänka åldern ännu mer så även Samuel kan vaccineras. 

Önskar er alla en fin helg 🌞🌞


Helgrapport

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Helgen har bl.a. bestått av härliga powerwalks, grill och chill med Anna och Gabriel, film, ihopsättning av Samuels och Henrys säng, byte av nya tv:n (den strulade), kyrkovalet och nedtagning av studsmatta. En bra helg helt enkelt 🥰

En ny arbetsvecka är igång och jag jobbade dag idag och det var en helt ok dag för mig. 👶🏻

Önskar er alla en fin höstvecka 🌞🌞

Rawbite

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Rawbite fick jag testa dessa frukt- och nötbars. De är 100% ekologiska, veganska, glutenfria och utan tillsatt socker. Perfekt som mellanmål, eller innan/efter träning. De var verkligen supergoda, båda smakerna!! 🥰😀👍

Långledig

Hela fredag, lördag och söndag är jag ledig!! Välförtjänt minst sagt.

Det har varit ändå en ganska ok arbetsvecka med många härliga förlossningar 🥰. De flesta passen hade jag min barnmorskestudent vilket är så kul! Hon är duktig och lär sig snabbt! 

Idag är det fredag och jag har tränat, fixat i trädgården inför höst/vinter, färgat håret och tagit emot killarnas nya sängar. Överdragen till utemöblerna är superbra och inköpta på Ikea 🤩. Ikväll ska jag handla och sedan blir det chill 🥰

(null)


(null)

(null)

(null)

I helgen kommer Anna och minst ett av hennes barn. Jag har tänkt att vi ska grilla en sista gång innan höst/vinter är här på riktigt men vi kommer äta inomhus 😅. 

Henry är nu fullt vaccinerad vilket känns bra. Men det blev Pfizer denna gång och enligt sjuksköterskan som gav den så sade hen att Moderna och Pfizer är samma slags vaccin så det fick bra att blanda de två… Alicia ska också få andra dosen nu i dagarna. 

Önskar er alla en fin helg 🌞🌞


Ny arbetsvecka igång

Vi har haft en riktigt bra helg! Lördagen bestod av träning, pizza, en massa gottegott och slapp i soffan. Söndagen bestod av träning, en tur till Ikea där vi beställde nya sängar till Henry och Samuel, en tur till NetonNet där vi köpte en ny 65 tumstv till det nedre vardagsrummet.

(null)

(null)

Idag jobbade jag dag i bebisverkstan tillsammans med min barnmorskestudent och nu ikväll var jag på föräldramöte i Henrys nya skola. Väldigt engagerad rektor och engagerade lärare!! Hans program och upplägg är så intressant och passar Henry så bra. 

I veckan jobbar jag då månd-torsd och är sedan lyxigt värre ledig fred-sönd 🙃. 

Önskar er alla en fin vecka 🌞🌞

Friyay

Och ledig helg framför mig 🙌🏻🤩😍

I veckan har jag gått tre pass med min barnmorskestudent och vi har haft 3 förlossningar och allt har gått bra 🥰. Mysigt med förlossning 👶🏻👶🏻👶🏻

I onsdags var jag ledig och det var verkligen helt underbart. Jag låg mest och kollade serier och slappade 🙌🏻🙌🏻

I helgen ska vi träffa vänner, ta en sväng till Ikea och lite annat smått och gott. 🌞🌞🌞

(null)


(null)


Trevlig helg på er! 🌞🌞

Trött.se

Jobbat nu fredag-måndag i bebisfabriken och jag är så jäkla slut både fysiskt och mentalt… VI BEHÖVER FLER BARNMORSKOR!!! 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Jag har dock haft äran att få välkomna ett gäng med bebisar till världen och har bästa arbetskollegorna ❤️

Jag jobbar även imorgon, tisdag, och då börjar min nya barnmorskestudent. 🙂 Jag tycker det är så kul att ha student. 

Jag är ledig på onsdag och det ser jag verkligen framemot 🙌🏻🙌🏻

Hoppas ni alla får en fin vecka 🌸


Proviva

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med @provivase och Buzzador har vi fått testa en ny smak från Proviva! Jättegod och smakrik, alla smaker träder fram när man dricker den. 🤩

Fredag 3/9

Det har varit en bra vecka, jobbade i tisdags och hade hand om en härlig familj som inte hann föda på mitt pass men vi hade ett par roliga och trevliga timmar tillsammans. 🙌🏻

Jag var ledig onsdag samt torsdag och det var härligt! Tränat, kollat serier (för många serier, för lite tid… 😅), hade utvecklingssamtal för Samuel där det enbart är fina ord (otrolig i matte och en fin vän), fixat i trädgården, bakat rabarberpaj och njutit. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Så nu är jag redo för en jobbhelg i bebisfabriken 🥰👶🏻. Jobbar fredagkväll, lördagdag och söndagdag.

Önskar er alla en härlig helg, njut av det underbara höstvädret 🌞🌞🌞

RSS 2.0