Ja, nu var det äntligen klart

Felix semester och föräldraledighet alltså. Felix kommer vara föräldraledig vecka 24-27 och ha semester vecka 33-36.
Vilket betyder att vi får 3 veckors ledighet ihop, en vecka i juni och två i augusti. Det betyder även att jag och barnen åker ensamma ner till Malmö i sommar. Vi kommer vara där vecka 29-30, mitten av juli och över min 30-årsdag. (som jag fortfarande inte vet hur jag ska fira)
Tråkigt att inte vi kan åka allihopa men sådant är livet... Vi kan inte åka ner i augusti heller för då är det inskolning för Alicia i förskoleklass och fritids.

Så nu ska jag boka tågbiljetter så jag får så billigt som möjligt. Såg några för typ 600 kr tur och retur för mig och barnen :-)

Så ni som vill hälsa på i sommar kan komma vecka 24-27 eller 33-36 för då är vi eller någon av oss lediga. Om jag jobbar så slutar jag nog tidigt ändå för vi brukar ha det lugnt på sommaren.

adios

Glad Valborg!!

önskar jag er alla!!

Nu är vi lediga i 3 dagar och det är så skönt! Idag ska vi iväg till majbrasan på Vårby Gårds stranden. Så barnen får se den fina elden och äta sockervadd som de tjatat om.

Imorgon ska vi bara umgås och gå hem till en kompis och hälsa på. De har köpt marsvin och de vill vi gosa med.

På lördag är det så dags för vår kryssning. 22 timmar ute på vatten med barnen. De är helt uppspelta speciellt Alicia. Vi ska bara umgås, äta gott och mysa. Ev. kan jag och Felix gå upp på diskot när barnen somnat, Emma ska också med och hon kan nog passa de någon timme.

Ja, så ser vår helg ut för tillfället.

Felix fick en låda gräddbullar som står i kylen och jag är sååååå sugen. Men jag har inte rört dem än. Får nog ta med dem hem till kompisen imorgon så de äter upp dem :-)
Inga kakor i mitt hus om det inte är kalas eller jul på gång. Det är just kakor och liknande som är min stora trigger, min stora last... Hemma hos min mamma har det flödat av kakor sedan jag var liten så det är kanske inte så konstigt??

Ha en skön kväll och sup inte ner er för mycket, ok?

Alltså hallå tiden???

Mina dagar rullar på i 150 känns det som.
Var bara tvungen att surfa en snabb runda nu innan jag ska sova.

Ibland önskar jag att vi bodde närmare min mamma och syskon... Att få barnvakt här är inte alltid det lättaste. Mina vänner ställer upp såklart men det är inte alltid de kan tyvärr. Där hade mamma varit bra :-)

Skönt att det är sista arbetsdagen på veckan imorgon, nice med tre dagars ledighet. Det är ju Valborg imorgon så då blir det till att åka iväg till närmsta eld och stå och frysa :-) Varför är det alltid så kallt på Valborg och det regnar gärna också?
Men barnen tycker ju det är kul när något händer! Allt för deras skull :-)

Jag har tävlat hur mycket som helst nu i helgen. Alltså tävlingar på nätet där man kan vinna olika saker. Det är ju typ alltid någon motivering som ska skrivas. Förut har jag hatat sådant men det är ju hur roligt som helst att komma på en riktigt bra motivering. Nu hoppas jag att juryn också gillar mina motiveringar hehe
Har tävlat bl.a. på att vinna heminredningsprodukter för 40000kr, fina klockor, väskor, resor, hotell och inträde till Astrid Lindgrens värld m.m. Spännande!!

Nej, jag är så trött nu att jag måste avsluta

Ciao

Fortsätter neråt

Veckans vägning, nr 4 = fyra veckor in på mitt nya liv :-)

63,8 kg visade vågen, -6hg förra veckan och totalt -4,4 kg! Ett helt ok resultat för jag fuskade med maten någon dag och åt lite godis och popcorn i helgen.
I veckan blir det nya tag men på lördag åker vi iväg på en dygnskryssning så då blir det inget räknande av poäng men jag ska ändå inte vräka i mig (hoppas jag). Jag ska äta på fasta tider och välja mat med omsorg. (hoppas jag)

Vi har riktigt härligt väder och det är helt underbart för kropp och själ.

Ikväll blir det till att betala alla räkningar. Verkar som alla "företag" passar på att höja sina omkostnader just nu blää för det. Vi försöker att hålla ner det så mycket vi kan men ändå blir totalsumman av utgifter högre än vi vill...
Jaja, har vi klarat så här långt klarar vi väl av resten av tiden också.
Men Nigeriaresan känns långt borta, vill så gärna åka nästa år, hoppas så att vi kan skrapa ihop pengarna. Man ska ju helst inte låna till en resa...

Annars ska jag surfa runt bland alla bankers hemsidor ikväll och jämföra priser, räntor m.m. Jag har ett pensionssparande hos Swedbank, kan man flytta det till en annan bank??

Ha det så bra nu

Underbart väder är bra min själ

Hela jag blir överlycklig av varmt och vackert väder! Vi har varit ute i flera timmar idag och spelat fotboll, jagat Henry och lekt på olika lekplatser. Nu är vi hemma och ska slänga ihop något till middag.

Men något som gör mig förbannad är vår granne under som har klagat igen på att barnen hörs för mycket. Hennes son måste sova på dagen för han jobbar natt.
Vi jobbar heltid och barnen är hemma en timme på morgonen innan dagis och så kommer vi hem vid 16.00 kanske och de lägger sig vid 20.00. Så det är inte många timmar de kan störa på. Jag har plockat undan alla vagnar och liknande så de inte kan köra något över golven. Tycker även barnen inte bråkar så högljutt längre. Vad mer ska vi göra??
Jag tänker prata med husvärden när jag ser henne nästa gång om att grannen bara klagar. Hur tysta måste en 3 resp. 5-åring vara om dagarna?? De skriker varken på natten eller morgonen i allafall inte en längre stund.
Åh, jag är så arg på den kärringen!! Hon brukade vara sjyst men nu börjar vårt tålamod ta slut.

Annars går mitt nya liv bra, tränar och äter mycket frukt. Åt några av barnens godisar igår men inte många så det gör nog inget. Fjärde vägningen imorgon så det är spännande att se om det blivit minus denna vecka också.

Jaja, nu ska jag fortsätta med maten! Ha en skön måndag allihopa

Dålig bloggare är jag

Har varken haft lust eller egentlig tid för bloggen på några dagar.

Har mått lite dåligt men mår nu bättre. Har jobbat ändå såklart.
Alicia har tagit hand om mig genom att ge mig vatten och knäckebröd "som du gillar" haha.

Denna veckan måste vara en otursvecka.

Emma har ramlat in en tjejs knä med ögat så det ser ut som hon varit i slagsmål, min storasyster K har ramlat nerför en massa trappor i sitt hus och skadat sig riktigt ordentligt (Hon kan varken stå eller gå), min vän har varit med i en bilolycka där någon körde in henne bakifrån (Hon får skrota bilen plus att hon nu har ont i både nacke och rygg), min väns son ramlade och slog sig så att blodet sprutade från läpp och mun.
En dödsolycka här i närheten av vart vi bor, 4 bilar inblandade... Det var kaos på E4:an i flera timmar efteråt.

Vad händer härnäst? Bäst att hålla sig inne eller? Men det är ju så fint väder så vi måste ju ut.

Funderar starkt på att säga adjö till Swedbank där jag har allt. Deras brakförlust oroar mig och om min mamma vågat lämna dem då ska väl jag också våga det??
Hon har valt IcaBanken och trivs bra med dem. De har ju vunnit många utmärkelser som bästa bank m.m. de senaste åren.

Vilken bank har ni och är ni nöjd??

Hejhej på er!!

Måste börja med att berätta om veckans vägning igår.
-2,2 kg förra veckan!!! Helt otroligt vad kilona rasar av mig så fort jag börjar träna och äta mindre.
Så totalt -3,8 kg har jag gått ner. Första delmålet på 5 kg närmar sig.

Måste berätta om Henrys otroliga sovmaraton i förrigår. Han somnade 17.00 på söndagen och vaknade 06.30 på måndagmorgon!! Helt otroligt och han var hur pigg och glad som helst.
Han har blivit mycket tröttar nuförtiden. Det har väl med att han är ute mer nu när det är fint väder.

Men han har börjat kissa på sig mer och mer... 2-3 ggr per dag är inte ovanligt. Tur att han har så otroligt mycket byxor för här får man inte tvättid ofta. Det är en kamp att bara få in honom på toaletten många ggr. OM vi ska ut någonstans så måste han ju kissa innan men det vägrar han och bråkar och skriker.
Det roliga är att han inte kissar på sig på natten, han klarar nätterna utan problem!
Så vi har alltså ett barn som inte klarar nätterna och ett barn som inte klarar dagarna...

Annars händer det inte så mycket här. Barnen är mycket bråkiga (läs Henry). Gnäller, skriker och släger saker, antar att det beror på trötthet. Han muckar bråk med Alicia också... hela tiden...
Han var ganska lugn ett tag men trotsen verkar vara igång igen.

Jaja, det var allt för denna gången

Ha en fortsatt härlig vecka




Skor inhandlade

Det blev 10 par skor inhandlade idag.

Barnen och jag fick 3 var. Ett par "gympaskor". ett par finskor och ett par "sandaler". Felix fick ett par gympaskor :-)
Jag är nöjd och det känns bra att ha lite nytt på sig för en gångs skull. 
Drygt 1300 kr gick det hela på, så ca 130 kr per sko i genomsnitt och det kan man ju inte alla dyrt, eller??

Nu behöver vi inte nya skor förrän till vintern. Lite nya sommarkläder har jag också beställt åt barnen, det mesta från förra året passar även detta år. Ska även klippa av en del byxor som har hål på knäna, det kan de också ha som shorts.

Barn är dyrt! Kläder, skor, dagis, mat, aktiviteter m.m. Barnbidraget räcker inte långt! Så skaffa inte barn för barnbidraget hehe

Nu ska jag och barnen ut en sväng och leka, måste njuta av solen lite!

ha en fortsatt härlig dag

Nedan ser ni ett urval av våra nya skor. Nr1 är mina, nr 2 är Alicias och nr3 är Henrys.







Hejsan på er

Dagarna går snabbt förbi speciellt när de är späckade med saker man måste göra...

Idag är denna veckans "ta det lugnt dag". Vi ska strax iväg till Skopunkten och köpa en massa skor till hela familjen. 
Ta 3 betala för 2 passar oss bra :-)

Annars har denna helgen bestått av städnin och tvätt och promenader. 

Fortsätter träna och äta bättre men det är så svårt!! Suget är där konstant och mitt humör är förjävligt. Jag är arg och irriterad hela tiden speciellt på barnen och Felix. Ibland undrar jag om det är värt det?

Men tänk om en fd. alkis eller fd. knarkare tänkte likadant när suget trängde på och humöret var skit, alltså om det var värt det?

Därför kämpar jag på! Det är värt det! Jag mår bättre och kläderna sitter bättre. Jag är piggare och kroppen fräsch. Peppar mig själv här eftersom ingen annan gör det!

Nu måste vi göra oss iordning så at vi är där när de öppnar. Vi har gjort en plan redan, henrys skor först så om han börjar bråka så kan de gå ut så tar vi Alicia (den mindre bråkiga?) efteråt. Ska se om jag hittar något åt mig själv också.

Nu är vår nya 32 tums LCD platttv uppsatt i ett stort väggstativ på väggen. Gissa vem som är glad haha. F har dessutom hittat många bra sidor på internet där man kan titta på tv kanaler från hela världen. Jättroligt att se amerikanska serier live hehe

jaja, ha en skön söndag på er

Klockan tickar, borde sova nu

Tiden bara rinner iväg... Speciellt eftersom vi jobbar sena dagar denna veckan.
Mycket post, mest räkningar ska ut nu i veckan.

Började jobba igår igen, Henry var ok så han fick gå på dagis.

Vi har vunnit 3 biobiljetter till förhandspremiären av Coraline och spegelns hemlighet. Jätteglada att något positivt händer i våra liv! Så det blir väl jag, Alicia och Emma som går på den.

Håller på att söka all info om vår framtida Nigeriaresa, drömmer mig bort. OM allt går vägen så åker vi jul/nyår 2010/2011.
Biljetterna, alltså endast flygstol går på ca 45000kr (3 vuxna, 2 barn), fickpengar ca 25000kr, nytt nigerianskt pass till Felix 2500kr, pass till barnen 800kr, visum till mig och barnen 2000kr och vaccinering med malariaprofylax lär gå på 4-5000kr tror jag. Så drygt 80000kr kommer resan gå på, hjälp!! Spara, spara, spara och snåla!
Nu förstår ni varför vi inte åker på solsemester varje år, Nigeriaresan är lika dyr som ett par solresor :-)

Vi har inte varit där på snart 7 år och det känns i hjärtat. De frågar hela tiden när vi ska komma... När vi väl har varit där kan vi slappna av några år innan nästa Nigeriaresa haha

Igår var det premiär för Alicias utomhusträning och det gick bra. Kallt men de var snälla på bussen dit och Henry lekte på lekplatsen medan Alicia tränade. Sedan kom pappa F och då blev Alicia förbytt och började gnälla och gråta "jag vill inte spela mer"...
Det var jobbigt att komma hem 19 och börja med maten. Barnen var trötta, hungriga och gnälliga. Hann inte laga maten innan då jag slutade 16.00.

Nu har vi deklarerat och det känns positivt. Trodde att Felix hade kvar en periodiseringsfond på 53000 kr = i företagsspråk en "kvarskatt" att betala in. Men den betalades tydligen in förra året, alltså revisorn fixade det. Så vi är så glada!! Känns som ekonomin håller på att vända till det bättre, små steg på vägen.

Ha en fortsatt skön vecka, måste verkligen sova nu!!

Jodå, visst är jag hemma och vabbar...

Vi tyckte Henry behövde vara hemma idag p g a sin hemska hosta och sitt allmäntillstånd. Han är väl inte 100% än men jag tror jag kommer jobba ändå imorgon. Han klarar det nog tror jag.

Vill ju jobba, jag vet låter sjukt, men jag gillar verkligen att komma hemifrån och arbeta. Hoppas denna sjuktrenden är tillfällig, tror det beror på att vädret slår om mot varmare tider, lätt att bli sjuk då.

Jaja, annars har jag precis deklarerat för mig och ikväll ska vi deklarera för Felix. Han deklarerar som företagare trots att företaget är nerlagt men vi kommer skriva 0kr på alla uppgifter om företaget eftersom det blev nerlagt 2007. Har de några frågor får de ju ringa. Han ska få 5700 kr tillbaka som vi tyvärr kommer få vänta på ända tills december eftersom han får deklarera som företagare.
Har hört att det kan ta några år innan man blir vanlig "arbetardeklarant" igen...

Imorgon är det start för Alicias utomhusträning, 17.30-18.30 borta i Salem vilket betyder att vi måste ta bussen dit.
Felix slutar ju 17.30. Så det blir stressigt värre att hinna dit med trötta och hungriga barn... Så är det när småbarnen är minst prioriterade vad gäller träningsstider.

Ja, ha en fortsatt skön tisdag



Känns så himla tråkigt...

Lillebrorsan har nu åkt hem till Skåneland igen och det känns så himla tråkigt och ledsamt.
Vi har haft det jätteroligt ihop och barnen har varit helt överlyckliga över att ha Max här. Han tar sig verkligen tid för barnen och leker och busar med dem.

Henry har hållit oss (mest Felix) uppe hala natten. Han är sjuk igen... Och detta betyder ingen sömn, han sover alltid väldigt otroligt första sjuknatten. Gnäller och kommer inte till ro. Felix ringde sjukvårdsupplysningen mitt i natten som vanligt... De måste ha ett långt register av Felix samtal till dem :-)
Så imorgon är jag hemma så hoppas jag att jag kan jobba på onsdag. Jag var ju hemma för två veckor sedan...

Vägde mig imorse 66,6 kg bläää vilket betyder att jag gått upp 4hg i veckan. Men så som jag frossat under Påsken är det väl bara mitt eget fel och ingen träning alls!!!
Men totalt har jag alltså gått ner 1,6 kg på två veckor och det är väl ändå en hyfsad start. Ikväll ska jag träna och sedan kör jag igång på riktigt igen imorgon. Sommaren är ju inte här på ett tag så jag har några veckor på mig att nå målvikten. Kämpa på därute!

Igår var vi Heron City och spelade spel pch åt god mat. Sedan köpte vi en tv bara sådär haha. En 32 LCD platttv som vi ska ha i vårt sovrum. Ska köpa ett väggstativ också så att vi kan titta på tv från sängen :-)
Felix och hans sport driver mig till vansinne ju. Jag får alltid gå in till Alicias rum om kvällarna för att titta på mina serier. Hon sover ju så det är ju inte bra. Får se när vi får upp tv:n bara,

Ha en fortsatt skön annandag Påsk!!

Underbart väder

perfekt väder igår för att gå på stan! Barnen var mycket snälla :-)
Vi gick runt i timmar och sedan gick vi och åt kebab med pommes, jag vet onyttigt värre.

På kvällen hyrde vi film, vi såg "Låt den rätte komma in" och jag förstår inte varför den fått så höga betyg?? Sveriges bästa film?? Ok, Sverige gör inte så mycket film men ändå.
Kan alla ni som tyckte den var bra, motivera för mig vad och varför den är så underbart bra??

Däremot såg vi "Disaster movie" idag och det kallar jag en bra film haha typ. Skaparna bakom "Meet the Spartans" och "Epic Movie" säger väl allt??
Jag gillar urlöjliga komedier typ Scrubs och 2 och en halv män hahahaha

Nu ska vi strax iväg till nöjescentret Heron City och ha lite mer kul. Jätteroligt att ha min bror här, underbart med familj. Men det kommer vara så himla tråkigt när han åker hem imorgon. Tillbaka til vardagen med jobb, dagis, räkningar m.m....

Imorgon är det vägning två som gäller och jag vet att jag inte har gått ner något, mjligen isåfall gått upp något/några hg men jag är på det igen så fort Max åkte hem. Jag ska klara det, beach 2009 here I come!

He en underbar dag i solskenet!


Är på väg ut

Hejsan hej!

Hoppas ni hade en trevlig Långfredag igår och skänkte en tanke åt Jesus också :-)

Min brorsa hämtade vi vid det en timme försenade tåget vid 15.00. Vi åkte hem och gjorde mat och sådär. Jag började värma min WW mat och åt den och sedan var det i stort sett kört med mitt nyttiga matschema...

Igår åt jag chips, jordnötsbågar och godis bläää
Mycket gott då men ångesten ligger stor i luften nu. Det går inte att äta nyttigt när man har besök så är det bara.Så jag kör vanlig mat nu när brorsan är här med viss försiktighet. Kommer träna ikväll också för att åtminstone hålla igång ämnesomsättningen.

Jag kör vidare på mitt matschema efter Påsken, när brorsan åkt hem.

Vi gick en 2 timmars promenad igår i skogarna häromkring. Underbart väder och det var så härligt att bara vara ut och gå. Sedan kollade vi på film, Ghost Rider på kvällen, jag somnade såklart :-)

Nu håller vi på att göra oss iordning för att bege oss till Stockholm stad. Vi ska vandra runt i det underbara vädret och så.

Ha en skön Påskdag!!

Glad Påsk på er

Nu är det Påsk på riktigt och det är skönt!

Felix extrajobbar ett par timmar nu på förmiddagen och vi ska städa upp kaoset här hemma. MIn lillebrors tåg ankommer vid 13.30 så då måste det vara uppstädat, dammsugat, diskat m.m.

Ska äta nyttigt över Påsken med, kanske lite glass bara :-)
Om jag äter gott så känns det kört just nu.

Nej, har inte tid att sitta här nu! Glad Påsk på er allihopa!!

Åh, j-a kanal 5!!!

Igår fick jag inte se Desperate Housewifes p g a ishockey och idag fick jag inte se Greys Anatomy p g a ishockey...
Varför gör Kanal 5 sådana dumheter??
De får ha sin ishockey på sportkanalerna så vi vanliga människor slipper skiten!!

Annars har mitt bloggande minskat p g a att jag har fullt upp hela tiden. Vi är ute mycket nu när det är så fint väder. Sedan är det träning på kvällen och tiden bara rinner iväg.

Så dejligt att det är Skärtorsdag imorgon, 4 dagars ledighet med familjen. Vi ska bara njuta och göra precis vad vi vill. Det blir väl lite aktiviteter nu när morbror Max kommer hit :-)

Nu är jag snart trdje dagen på andra veckan av mitt nyttiga liv slut. Det går bra, jag följer mitt matschema och tränar varannan dag. Det är inte lätt men jag är inte så sugen på gott just nu. Tar jag minsta lilla då vet jag att det är kört så det är bättre att sluta helt för tillfället.

Jaja, nu ska jag strax nanna kudden. Ha en bra Skärtorsdag och en bra resa till Blåkulle hehe

Ja, då var helgen över och veckans vägning

Har haft en rolig helg som känts lagom behaglig.
Vi har umgåtts hela familjen och haft riktigt roligt på alla sätt :-)

Idag var det så dags för att se resultatet av första veckan på mitt nya liv (?).
Jo, visst visade den minus vågen, hela 2 kg minus wihoo
66,2 kg stod vågen på :-)
Så nu kör jag vidare mot mitt första delmål på -5kg.
Hoppas det går bra för er andra också!!
Denna vecka är det ju Påsk men jag ska försöka köra på ändå. Min lillebror Max kommer upp över påsken också och att ha besök är ju också svårt när man försöker äta nyttigt.

Vi har helt underbart väder här, njuter i fulla drag. Var ute och cyklade med barnen idag, måste köpa en cykel till Henry. Han älskar att cykla men har inge cykel.

Nu måste jag lägga mig, snart i alla fall :-)

Ha en fortsatt skön vecka


Påskpyntet klart och vi njuter av helgen

Igår plockade vi grenar ute som vi har som påskris. Det är såå fint :-)

Vi har även lite kycklingar och annat smått och gott som lyser upp lite. Barnen älskar verkligen att pynta och när något annorlunda händer!!

Felix har gjort något med datorn så alla bilder, över 400 stycken är borta... På barnen, födelsedagar m.m. så himla tråkigt. Så datorn är nu ominstallerad och allt är borta. Han säger att han har bilderna på någon cd nånstans, det vill jag gärna se så nu får han leta!

Är nu inne på min 6:e dag på mitt nya liv (som brukar hålla ett par månader) och allt känns helt underbart. Jag känner mig lättare, kläderna sitter lite bättre och jag är varken trött eller itrriterad!! :-)
Nu är det bara framåt som gäller!
Hur går det för er andra?

Idag har vi varit ute hela familjen och bara njutit av ledighet och det underbara vårvädret som är här!!

Henrys blöjavvänjning är som en berg och dalbana, vissa dagar klarar han galant hela dagen medan han kissar ner sig 3 ggr en annan dag, helskumt. Men men det är på god väg och vi kallar honom blöjfri.
På natten är han jätteduktig, kanske en gång per vecka som han kissar i sängen.

Jaja, nu ska jag fortsätta njuta av lördagen. Har köpt Dieterolle (sockerfritt godis) om lördagsgodis hehe

Ha en fortsatt skön helg

Idag hurrar vi för Kevin!!!

Min systerson och även gudson Kevin fyller hela 13 år idag!! Välkommen in i tonårslivet hehe

De hade kalas där idag och det är så tråkigt att missa alla kalas och andra events nere hos familjen i Skåne... Men vi känner oss inte redo att ens tänka tanken att flytta tillbaka tyvärr. Men vem vet vad som händer längre fram i livet??

Grattis från oss i alla fall och stora kramar

Det går bra nu

fjärde dagen är snart slut och jag har tränat 2 ggr och ätit mycket frukt och grönsaker och inget sött alls :-)
Jag är duktig!! Nu kämpar jag vidare inför beach 2009.

Annars flyter livet på härhemma. Händer inget speciellt just nu.

Påsken är ju på ingång och lite pynt ska väl upp i helgen. Påsken firar vi itne så värst mycket för det känns inte som en rolig högtid. Jesus korsfästs och dör, är det något att fira? Att någon dör?
Barnen får i alla fall påskägg och sådär men mindre godis i år för vi är familjen nyttig just nu.

Felix måste ha semester i period i sommar blää, de har 5 perioder att välja mellan och om vi har otur får han inte när vi vill ha. Vi kommer inte att vara lediga samtidigt, endast typ 3 veckor isåfall. Han har ansökt om föräldraledigt hela juni.
Så Malmöresan blir antingen i juli eller i augusti beroende på när han kan få ledigt.

Jag har börjat fundera på min 30-årsdag (hemska tanke) och jag vill nog inte ha något stort firande. Jag vill nog bara ut och äta middag med de närmaste antingen här hemma eller i Skåne. Jag får se, funderar vidare...

Dags att sova, godnatt


RSS 2.0