Hahahaha


Idag fick jag ett fjärde mail från Cdon, se ovan 😂😂

Hallå ja, paketet fick vi igår och den är inpackad. Undrar när de kommer på att den är skickad o mottagen??

God Jul

Önskar jag eder alla!!

De två sista paketen hämtade jag idag från Postens utlämningsställe. Alla kom fram i tid men det var på håret. 

Idag fick jag ett mail från Cdon där de återigen ska kolla med logistikavd. Angående min order... Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt deras kundservice men jag har precis packat in paketet från dem. Vilken koll de har 👏👏👏


Köpte sista julklapparna i måndags trodde jag... Men idag köpte jag två till hahaha. Älskar att köpa saker 😄
Det har gått åt mer pengar än nånsin och det är rätt ironiskt då vi denna månad går minus i budgeten. Vi har mer räkningar än inkomster 😔😔. Men det är sparpengarna som sjunker som värsta Titanic 🙄🔫. Jaja bara barnen blir nöjda, eller??


Igår var jag och Samuel ute själva. Vi var på ett inomhuslekland och jag sprang efter honom som ett svettigt jehu. Dels för att han bara är tre år och min värsta mardröm är att han skulle försvinna men dels också för att han är jättevild, springer fram och de andra barnen faller som käglor och han ska fram först m.m. Så jag får tillrättavisa honom konstant, jobbigt ja men nödvändigt med sådana barn. På kvällen hade vi familjemys och såg klassikern Gremlins 1.


Idag har vi packat det mesta så vi slipper göra det imorgon. Ska bli kul att komma ner! Längtar efter mamma, syskonen och framförallt mina älskade syskonbarn. 

Imorgon firar vi julafton hemma, själva med en massa mys och en massa gott. "Hej alla tappade kilo" 

Ha en riktigt mysig jul nu!! Kilona tar vi tag i 2016 💪💪
 

Cdon

Jag varnar för Cdon.com som lovar leverans inom 1-3 dagar och nu har det gått 9 dagar och min order behandlas fortfarande...

Har varit i kontaktmed dem, de har bara mejl och då skrev en tjej att den packas o skickas i lördags. Jag skulle få ett mejl där jag kan spåra paketet men nej den behandlas ffa läser jag på min sida. 

Läser deras omdömen på nätet o många är förbannade o har skrivit de senaste dagarna hur deras paket inte kommer fram i tid...

Det är Samuels surfplatta, han ska få den i julklapp. 

De andra paketen har kommit så det är bra

Det lackar mot jul


I lördags handlade jag julmat, lite klappar och annat på Ica Maxi. Brände en hel del på två timmar. 

Jag lade upp sista dokumentet på skolans sida så vi firade att vi nu har tre veckors jullov wihoo



Vi hade en gullig nattgäst 😍
På söndagen packade jag in de julklappar vi har och sedan fick vi ett spontant ryck och drog till simhallen ett par timmar. Samuel var helt slut efteråt men lyssnade på musik medan vi klädde om. 


En härlig helg helt enkelt!

Denna veckan som kommer blir det julklappsshopping idag måndag,  mamma-Samuel dag på tisdag och på onsdag blir det tvätt o packning.
Torsdag julafton 😄 hemma ensamma precis som vi vill ha det, underbart!

På juldagen, fredag, åker jag och barnen ner till Skåne och stannar typ en vecka! På juldagen är vi hemma hos mamma och firar med henne och en del syskon. ❤️

Ha en fin vecka nu mina godingar, vi ses!!


Min handledares kommentar satt fint 😄




Praktiken är över


Sitter på t-banan hem och har precis arbetat sista passet på praktiken. Nu ska jag bara ladda upp två dokument på skolans hemsida sedan tar jag tre veckors jullov yeah. Dokumenten är ett självuppskattande dokument och ett dokument där min handledare satt betyg på mig. Men det är min lärare på skolan som sätter slutgiltiga betyget.

Igår gjorde jag klart mina två hemtentor och skickade in. Jag hade skrivit klart den ena men den kändes inte bra så jag slängde den och skrev en helt ny på en dag och den blev jag hyfsat nöjd med.

Är lite orolig över barnens julklappar... Beställde surfplatta och skydd förra fredagen som inte kommit än. Och i måndags brställde jag ps3 spel o en handkontroll som inte heller kommit... Irriterad ja, arg ja och mycket besviken på Posten! Det är inte lika säkert som ett brev på Posten längre 😡😡

Inatt sover Alicia över hos Anna o Denise och imorgon sover Denise över hos oss. Imorgon ska Alicia på kalas. I helgen ska jag fixa och trixa lite, skoldokumenten, packa in klappar, handla julmat och några klappar och sådant. 

Ha en härlig helg!!


Julfilmer?

Vill frossa i julfilmer nu i juletider!

Ge mig tips på braiga julfilmer 😄🎅🏿

Helgen lider mot sitt slut






Kalaset var mycket lyckat och Henry sade att det var den bästa födelsedagen ever. 
Av oss fick han mest PS3 spel som han önskat sig, onlinespel på PCn och lite annat smått och gott. Av kalasbarnen var det pengar, radiostyrd bil, pyssel m.m. 



Idag storstädade vi och sedan trotsade vi kylan och gick ut och testade en radiostyrd helikopter som Henry fick av oss. 


Samuel somnade innan läggdags. En helg full av upptåg tar på sina krafter 😄
Imorgon kör vi igång sista veckan på praktiken/sista skolveckan innan jullovet. Jag jobbar tisdag, onsdag och fredag. Måndag är jag hemma och försöker få ihop den svårförstådda hemtentan och på torsdag ska jag till skolan och träffa lärare samt några skolkamrater. Dessutom ska jag göra klart båda hemtentorna och skicka in. 

Jag har fixat presenter åt både fröknar och min handledare på praktiken som de ska få på fredag. 


Glad tredje advent!!



Henry 10 år









Hipp hipp hurra på Henrys 10-årsdag!! ❤️🎉🎂

Vid 15 kommer runt 15 kompisar hit 😱🙄😄

En vecka kvar...

till jullovet 😄


Fjärde praktikveckan flöt på bra och i tisdags var det mittbedömning. Inga konstigheter, vi bestämde att jag ska släppas mer och ta över liksom och det har jag gjort nu. Det är mycket roligare att ta ansvar o känna att man arbetar på riktigt. Slutbedömningen gör jag och handledaren nästa vecka. 

Vi har en hemtenta som jag inte riktigt förstår och det känns jobbigt. Jag har börjat skriva men det känns som med c-uppsatsen att jag kastar mig ut för ett stup. Och den som har skrivit/rättar tentan är min hårda handledare från c-uppsatsen. Ironiskt eller vad? Jag kommer göra ett gott försök o hoppas på det bästa, annars får hon förklara för mig vad hon menar. Jobbig känsla bara...


Lucia på förskolan igår o jag hade helt glömt att fixa kläder. Så jag fick improvisera, röda strumpor, blåa tights, ett rött spidermanlinne o en tomtemössa. 😄 Tyvärr missade jag det då jag jobbade. 

Imorgon fyller Henry 10år och vi ska ha kalas. En massa barn kommer hit och det ska bli kul! 
Annars blir det en hemmahelg som inkluderar storstädning.

Julklappar har jag börjat beställa på nätet, fantastiskt! Men sista veckan innan jul ska jag ut o jaga de sista. Vi har sjukt lite pengar o jag får bara 7000kr i december... Trött på att aldrig gå framåt, bara står o stampar i en dålig ekonomi år ut och år in. Vi hoppas det vänder 2016 då jag får jobb (hoppas jag) och F byter yrkesbana (har sagt upp sig o ska satsa på annat). 

Ni får ha en fin helg o tredje advent!! 

Fjärde praktikveckan

På väg till praktiken, fjärde veckan på G. 

Helgen har varit intensiv med jobb och bakning. Känner att kroppen skriker efter vila! Får vila på mitt jullov 😄



Läskigt att gå till t-banan 5.50 en söndagmorgon! Inte en kotte syntes till 😱😱





Pepparkakor och lussebullar.

Denna vecka jobbar jag månd, tisd, tors o fred. På onsd sitter jag med hemtenta.

Ha en fin vecka!

Praktikplatserna för nästa termin


Vi är ute i 12 veckor nästa termin och jag är verkligen nöjd med mina placeringar. De flesta med bra avstånd och spännande platser 😄

* 1 vecka på BVC (barnavårdcentral) Fittja (2 tunnelbanestationer)
* 1 vecka på BMM (barnmorskemottagning) i Liljeholmen (25 min t-bana)
* 5 veckor Skärholmens beroendemottagning (15 min t-bana)
* 2 veckor Huddinge sjukhus (20 min buss)
* 3 veckor på Vårdcentral på Södermalm


Två veckor till jullovet

Nu börjar tiden rulla iväg och jullov, jul och Skåneresa närmar sig 😄


Praktikveckan har varit bra, fått göra en del tekniska moment o journalfört. Känner mig glad trots tidiga morgnar, går upp 5.15 de dagar jag börjar 7... Är i princip klar med ena hemtentan så nästa vecka ska jag tag i hemtenta 2 som verkar lite knepig och kräver lite eftertanke. 
Jag jobbar i helgen, lördagkväll och söndagdag och det känns helt ok. I helgen ska vi även hinna med att baka pepparkakor, chokladbollar och lussebullar inför Henrys kalas.  

I veckan har jag beställt några presenter till Henry samt lite julklappar till Alicia. Så skönt att beställa online 😄. Det blir en tur till ett köpcentrum också för att få tag på några presenter och julklappar till. 


Bröllopsinbjudan damp ner i brevlådan. Min lillebror Max ska gifta sig i Wales nästa sommar. Jag har kollat flygbiljetter och det blir drygt 20000kr om hela familjen ska med... Sedan boende och uppehälle på det. Vet inte om vi har råd, ev. Åker jag själv för jag måste vara där!!!
Ett annat problem är att jag troligen precis fått jobb då och har inga semesterdagar... Men jag får väl säga på arbetsintervjuerna att jag måste vara ledig typ 20/7-24/7, bröllopet är den 22/7. Det ordnar sig! 

Nu blir det Idolfinal!! Spännande, vem vinner? Tror på Martin, han har så mysig röst


RSS 2.0