Bloggpaus??

Jag känner inte för att blogga just nu. Min motivation är inte vad den brukar vara...

Jag läser heller inte så mycket i andras bloggar.

Jag tycker jag slösar för mycket tid på datorn och därför vill jag sluta. Jag vill minska ner och göra annat istället.

Vi får se om jag blir bloggsugen senare men just nu så tar jag nog en klassisk bloggpaus!

Vi ses inne på FB istället kanske?! =)

Har ingen blogglust

Nej, de senaste dagarna har jag inte haft någon lust alls till att blogga.

Vi har haft kalas för Alicia, Alicia har fått halsfluss och jag har varit dunderförkyld de senaste dagarna och mår allmänt kasst...

Ska vara hemma imorgon också men får se hur det blir med fredag. Ska ju åka till Malmö på fredagkväll är det tänkt och stanna över helgen.

Ikväll är barnen på cirkus Maximum, jag orkar inte gå så jag gav en biljett till en av Alicias kompisar och så tog min kompis R med alla 4 barnen till cirkus. Tack R! Hoppas de sköter sig...

Sedan så känns det som vilandet spär på mitt allmänstillstånd. Att vila i sängen/soffan är inte min grej alls. Känner mig rastlös, börjar tvätta, städa undan, laga mat och ta hand om disken m.m.

Hoppas snart jag mår bättre och är piggare igen. Just nu känns det som jag bara vill dra något gammalt över mig. Och så bråkar barnen såklart trots att jag säger att jag inte mår bra...

Får se när jag orkar blogga igen, tills dess ha det gött

Fredagkväll



Tro det eller ej men vi har vunnit ytterliggare en tävling. Samma tävling som vi vann förra året, en cirkusbiljett till Cirkus Maximum. Så jag och barnen ska på cirkus på onsdag, roligt!
Ännu roligare är att en vän till mig vann också en biljett så vi ska gå tillsammans =)

Usch är lite nere faktiskt. Ställde mig på vågen och jag är så besviken på mig själv. Jag bara går upp och går upp, väger mer nu än när jag hade fått Henry... Jag ska ta tag i detta nu. Funderar på VV, kanske jag blir mer motiverad och får bra recept och hjälp?

Jag ska ner till Malmö nästa helg och vill egentligen inte visa mig såhär. Ska leta kläder i helgen och se om jag hittar något som kan gömma det mesta, finns det sådana mirakelkläder??

Jag är i alla fall glad och lycklig trots allt för min fina familj och att det är fredagkväll och helgen ligger framför oss.

I helgen ska vi handla inför kalaset, baka en massa goda kakor och på söndag så har vi bjudit 22 personer men jag vet inte om alla kommer. Så det blir fullt hus, kul!!
Vi ska bjuda på kycklingklubbor, ris, sås och sallad. Kakor, tårta och så blir det godispåsar.
Alicia vill ha barndisko så det får de väl ha då =)

Ha en härlig helg allihopa!

Onsdagsinlägg

Hejhej!

Jag mår mycket bättre nu och det är skönt! Pencillinen hjälpte direkt.

Annars är jag trött i kropp och knopp, en tuff vecka på jobb med mycket post vilket gör att vi slutar sent. Försöker vila efter jobb men eftersom det är jag som hämtar, lagar mat och lägger barnen så är det fullt upp efter jobb också. F jobbar fram till 19.30 och har sedan träning två ggr i veckan och match minst en gång i veckan. 

                                                   

Måste berätta om en sak som F gjorde igår, F i ett nötskal. Han skulle köpa mjölk och när han kommer hem ser han att förpackningarna ser lite annorlunda ut och att de var lite dyrare än vanligt. Då har han köpt en laktosfri och två ekologiska... De smakar annorlunda men de måste ju drickas upp =)

Två dagar till helgen och denna helg lär det bli full rulle med handlande och bakande inför Alicias kalas på söndag. Vi har bjudit ca 20 barn men vi får se hur många som kommer. Lite plats men vi får placera ut dem i kök, på balkong och i vardagsrum.

Ni får ha en fortsatt härlig arbetsvecka!!

Mår inte så bra tyvärr :(

Låg i sängen hela dagen igår. Hade så ont bak i ryggen, under revbenen på båda sidor. Mådde allmänt kasst.
Idag fortsatte det ryggonda men jag har även sedan några dagar tillbaka kännt av en urinvägsinfektion som strax ska bryta ut så jag har ätit citron och druckit mycket vatten.

Gick till jobbet men kände mig risig, varm i kroppen, urinvägsinfektion som spökade och ont i ryggen. Så jag ringde till VC och fick komma och lämna prov. Det var inga bakterier i urinen men lite väl mycket röda och vita ..... Vet inte vad haha kan väl inte vara blodplättar eller?

Jag fick pencillin i alla fall för hon sade att jag hade symptomen och troligen så kommer infektionen bryta ut inom någon dag.

                                                     

Jag jobbar ju såklart ändå trots att jag känner mig halvdöd.

När jag hämtade barnen så började Henry bråka om att gå hem till en kompis fastän jag sade nej. Jag var helsvettig när vi väl kom hem efter att ha jagat honom, varit arg och släpat honom hela vägen hem *puh*

Jag lyckades se Harry Potter sista filmen i söndags men jag somnade nog några ggr ändå haha.




Mycket bra film, från början till slut. Harry Potter lär bli saknad! Gulligt slut tyckte jag :)

Ha en fortsatt bra arbetsvecka gott folk

Lördagkväll

Jag försöker lägga in bilder från kryssningen men lyckas inte alls. De är komprimerade i Zip och jag vet inte hur jag ska få in de i bloggen.

Får höra med F senare så får han hjälpa mig.

                                                

Idag så var jag och barnen i stan en sväng och hämtade min vinst från "Barn i stan". 4 biobiljetter till Bilar 2, en fin bok om Bilar 2 och annan fakta och ett stort solskydd som jag inte riktigt vet hur man ska fästa det. Det verkar som det ska sitta på bakrutan, skumt.
Problemet är att jag inte vet vilket biograf biljetterna gäller till för det står bara en konstig signatur. Jag ska maila och fråga och antagligen går vi på bio imorgon då.

Igår skulle vi så äntligen se Harry Potter, sista filmen. Men vad tror ni händer?? Jo, jag somnar typ direkt och sover mig igenom hela filmen. Irriterande och detta var en film jag verkligen ville se!

Får se om jag gör ett nytt försök ikväll men troligen somnar jag ikväll igen...

Ni får ha en fortsatt härlig helg!

Torsdagsinlägg

Imorgon är det dags för fredag igen, inte en dag för tidigt =)

                                              

Här händer det inte så mycket mer än att vi jobbar långa dagar och har rätt mycket att göra på jobbet. Felix är sjukskriven men börjar jobba på måndag till hans arbetsplats stora lycka. Barnen är lediga men på måndag så börjar allvaret för dem igen med heltid på fritids.

Barnen har i princip varit lediga sedan 1/4, Alicia har gått i skolan men sluppit fritids och Henry har varit långledig i princip. Skönt för dem men nu är det över, det hårda livet med tidiga morgnar börjar igen!

Kollar inte på film fastän jag har måga jag vill se men jag är så slut på kvällen att jag inte orkar...

                                            

I helgen ska vi kanske gå på bio med biobiljetterna jag vann, städa upp härhemma (looks like hell) och skriva inbjudningskort till Alicias kalas. Hon vill bjuda 10 kompisar utöver våra vänner med barn, det kan bli rätt många om alla kommer hehe

Ha en härlig fredag och helg

Skänk pengar du med

bloggbanner-afrikas-horn-250-250

Idag skänkte jag 50kr till barnen i Östafrika. Det är en mindre peng för oss men förhoppningsvis så hjälper pengen på något sätt. Jag tycker det är så hemskt med dessa svältande människor på afrikas horn medan vi sitter här hemma och har mer mat än vi kan äta!!

Skänk en peng du med!

Tisdagen den 9/8

Hejhej!

Hoppas alla har det bra!

Jag mår ok inte så mycket mer. Känner mig trött, plufsig och alla kläder spänner :(
Min motivation är fortfarande lika med 0 och min kondis är så urgrymt dålig. Det märker jag främst på jobb, där min brevbärarkondis är urkass.
Men försöker hålla vikten så jag inte går upp mer. Motivationen kommer väl i vår igen eller så kanske redan i höst?

                                              

En rolig sak är att jag vann en tävling jag gjorde genom ett nyhetsbrev från www.barnistan.se Jag vann 4 biobiljetter till Bilar 2, en bok om Bilar 2 och solkskydd till bilen. Vad glad jag blir!!
Vinsten ska hämtas nere i stan så det blir väl i helgen vi hämtar den.

Igår såg jag faktsískt en film





"Bad teacher" är en komedi med Cameron Diaz och man ser även Justin Timberlake i en av rollerna. Den var inte så rolig enligt mig och mycket snuskskämt och sådant. Ingen familjefilm med andra ord. Inget speciellt enligt mig.

Nu verkar det som sommaren är över här hos oss, lite regnigt, lite kyligare och mulet...

Vi får se för september har ibland varit riktigt varm

Ha en fortsatt härlig vecka gott folk

Renoveringen härhemma

Efter att vi lyckats få bort "skadegörelsen" (det var lite sträck från en bläckpenna på halltapeten) så kom vår husvärd på en ny besiktning. Så har vi nu fått godkänt för målning och tapetsering i samtliga rum utom toa och badrum. Men det kommer vi säga till om senare.

Så 1/9 ska vi gå till kontoret och välja nya tapeter. Härligt!!

Nu ska jag surfa vidare!

Hoppas vi alla arbetande får en härlig arbetsvecka och ni som har semester njuter och har det skönt!


Busy men rolig helg!!

Har inte hunnit sitta vid daorn så mycket i alla fall inte för att blogga.

I fredags efter jobb så kom A min svägerska och hennes två yngsta barn till oss. De var här ett
dygn ungefär. Det var trevligt!


                                              

Igårkväll åkte jag och en annan A med våra barn på en 24 timmars nöjeskryssning. Det var roligt för barnen, de var rätt snälla men ibland fick vi använda lite hårda ord =)

Min kameras batteri var helt dött men A tog bilder och så fort hon skickat de till mig så ska jag sätta in de här på bloggen.

                           

Home sweet home stämmer verkligen. Har som sagt inte vilat alls i helgen men får väl vila efter jobb i veckan. Vila = sitta i soffan och slötitta på tv.

Nu ska jag kolla bloggar m.m.

Har börjat planera för Alicias kalas också. Kul!

Torsdagkväll

Har faktiskt inte kollat på film på hela veckan, otroligt men jag har varit trött och bara slötittat på tv.

Igår var A och barnen här och vi var ute och lekte och sådär. På lördag ska vi åka kryssning
tillsammans, vi och barnen medan männen är hemma. Kul!

                                                  

Imorgon kommer en annan A och barnen, svägerskan och kusinerna från Malmö hit till STHLM. Vet inte vilken dag vi ska ses men ses ska vi. :-)

Ja, annars är det ju väldigt härligt att det är fredag imorgon, eller hur?

Ha det gott


Tisdag

Slutade tidigt både igår idag, vid 13.00 så det är lagom =)

Men snart börjar de normala volymerna igen så då är dessa dagar ett minne blott.

Henry har börjat på fritids nu och går där några timmar/dag och det har gått bra. Alla tycker han är så gullig :-)

Vi firar inte F´s födelsedag alls, har inte ens köpt en present haha. Vi köper inte till varandra längre. Istället köper vi gemensamma presenter när det passar under året.

Ni får alla ha en fortsatt härlig vecka! Här har vi värme och solsken, nice

Felix 38 år



Grattis min käre make, 38 år idag!!

RSS 2.0