Hellu på er

Hoppas ni hade en trevlig fredagkväll. Jag somnade när jag lade Alicia och Felix väckte mig vid 22.20 så då var det typ försent att titta på film.

Idag har jag inte gjort något annat än städat och skällt på barnen :-) Just nu ligger Henry och sover (inte bra) för nu kommer han vara uppe sent. Men han var så trött och det gick inte att stoppa honom. Alicia sitter här med mig och leker med Barbie. Jag har också varit med och lekt en stund :-) Felix kollar på tv.

Nu ska vi äta lite och ev. gå bort till Riina och hälsa på någon timme. Hon har inte ringt än så vi får se om det blir något. Annars blir det slappekväll med godis och tv/film.

Ha en skön lördagkväll gott folk

Något otroligt stort har hänt mig!

Jag har nämligen arbetat en hel månad i sträck utan att vara borta en enda dag :-)

Januari som är den värsta sjukdomsmånaden och postmånaden har vi klarat oss igenom. Nu får vi se hur februari blir. Så det blir en full månadslön plus 7 timmar och 40 minuters övertid på det nästa månad, :-) Härligt att få en ordentlig lön för en gångs skull.

Efter dagis åkte jag pulka med barnen, Riina och Justice kom också en stund. Sedan var vi hemma hos oss en stund. Sedan åkte vi tillsammans och veckohandlade på Ica Maxi. Roligt att vara fler som handlar samtidigt. Men det är jobbigt att handla med Alicia som ständigt försvinner bort i sin egen värld...

Nu blir det läggdags för barnen så jag och Felix kan ha lite fredagsmys med någon film.

Ha en skön helg på er!

Hej på er därute

Igår susade dagen förbi utan att jag hann sätta mig framför datorn. Vi gjorde inget speciellt.

Idag var det dags för Alicias flödesmätning hos läkaren. Hon var duktig och de kunde mäta flödet och om det fanns urin kvar i blåsan efter hon kissat. Det fanns 10ml kvar i blåsan trots att hon hade kissat, och det var ju inte normalt.
Men läkaren ska kolla närmare på detta och flödesmätningen och sådär och sedan ska vi få ev. en kallelse för att göra ännu en mätning om inte denna är godkänd. Tydligen kan man får göra flera mätningar för att få ett bra resultat.
Sedan får vi se hur vi går vidare för problemet kvarstår tyvärr...

Hon får i alla fall inte dricka juice, läsk och saft för tillfället. Vatten sade läkaren är det bästa att dricka till kvällsmaten för det tas bäst upp av kroppen. Kolsyran i läsk retar urinblåsan och gör att man snabbt blir kissnödig och detta är inte bra för Alicia. Har förklarat för henne och hon förstår att nu är det mjölk och vatten som gäller även på helgerna.

Henrys blöjavvänjning går sådär. Han klarar av det hemma om han är naken... Så fort han har byxor på sig så kissar han ner dem. Vi har provat att ha honom utan blöja på dagis men han kissar på sig hela tiden... Vi fortsätter öva och hoppas att det vänder snart.

Ojdå, nu är klockan visst mycket igen... Ska gå och lägga mig nu.
Godnatt


Att se människor må dåligt

och inte kunna göra något åt det är inte roligt. Jag försöker stötta på det sätt jag kan. Livet är inte lätt och att ta sig upp när man väl hamnat längst ner är oerhört svårt. Jag ber och hoppas att livet ska vända för de människor i min närhet som mår dåligt just nu.

Har precis betalat räkningar och det är inte roligt blää. Ibland undrar jag vart alla pengar tar vägen? Jaja, räkningarna är viktigast, maten får vi vända på slantarna för att få ihop till som vanligt...

Nu är det läggdags så nu säger jag godnatt

Måndag

Fler som kollar på magikerns hemligheter? Går på Kanal 5 på söndagar klockan 21.00. Där avslöjar en magiker de klassiska illusionerna och en hel del annat. Mycket intressant och det rekommenderas.

Ikväll ska jag se Advokaterna, en svensk realityserie klockan 21.00 på Tv3 och sedan en dokumentär om en man med en ovanlig hudsjukdom, hälften man, hälften träd, klockan 21.55 på Kanal 5.

Det var mycket lugn på jobbet, och vi slutade redan 13.30. Nu är vi hemma, barnen kollar på någon film och strax kommer min kompis R´s  son hit och vi ska passa honom några timmar medan hon jobbar. Roligt för barnen med leksällskap.

Nu är januari snart över och det känns alltid så skönt. Januari är den inte världens längsta och tråkigaste månad? Det är kallt, mörkt och folk är allmänt på dåligt humör?! eller nere.

Nu ska jag snart laga lite mat och sånt.

Ha en trevlig måndagkväll

Söndag

Idag har Alicia spelat fotboll trots att hon förra söndagen sade att hon aldrig aldrig mer skulle spela fotboll. Hon var jätteduktig men från att ha varit 21 tjejer så var de bara 7 idag. Antar att några gjorde något annat, några var sjuka och vissa kanske inte vill spela mer.

Annars har vi slappat, spelat guitarhero och lagat god mat. Fläskfilé baconbus, ett recept som jag fått från www.matklubben.se .
Jag rekommenderar den sidan till alla som älskar att laga och äta mat. Många recept och du kan söka på vad du vill göra mat på för att få upp passande recept. Man kan kommentera recepten, göra matlistor och sin egen kokbok. Man kan även lägga in egna recept.

Vi hade trevligt igårkväll, jag, Riina och Anna. Vi hamnade på Flower City, en kinarestaurang i Zinkensdamm. Ni som gillar sushi borde gå dit eftersom det är något de bl.a. har på sin buffé. Vi var hemma redan 23.00 och jag somnade typ direkt. Vi ska nu träffas en gång i månaden och äta olika slags mat, och gå ut och festa någongång och sådär. Måste göra annat än att bara sitta inne på helgerna.

Nu måste jag vila min rygg, för den är inte bra :( Är inte roligt att ha ont bläää

Ha en trevlig söndag nu


Tjenare

Det gick bra att vara barnvakt igår, vi dansade och spelade guitarhero tills vi var helt slut... Vi kom hem strax efter 23 och då var det duns i säng.

Idag har jag inte städat, helt otroligt och tänker inte göra det heller på hela helgen. Det ser ganska ok ut här hemma och så har jag faktiskt ont i muskeln i ryggen. När jag gör vissa rörelser så är det inte bra i ryggen alls...

Har varit på Ica Maxi och handlat, handlade Guitar Hero 3 och ett spel till Emma. Det var rabatt och kostade bara 399kr, mycket billigt. Emma är inte hemma nu, skulle träffa en kompis och sådär. Men jag tror att hon kör igång så fort hon kommer hem. Imorgon blir det väl en hel del spelande. :-)

Nu slappar vi och det är skönt. Felix är sjuk, förkyld och sådär. Ni vet hur ynkliga männen blir vid en vanlig förkylning hehe.

Ska ut ikväll med Riina och Anna. Vi ska gå och äta mat och umgås lite, utan barn. Vi har bestämt att träffas en gång i månaden och ha riktigt roligt.

Vad gör ni ikväll?


elavbrottet igårkväll

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=876444&rss=2216

Här kan du läsa om vad vi drabbades av igårkväll. 2 timmar utan el, hjälp alltså. Jag kunde varken sitta vid datorn eller titta på tv... Familjen somnade redan vid 21 medan jag satt och funderade i köket med levande ljus.
Tänk vad vi är beroende av elen!

Det är fredagkväll och fest i Folkets park

om det var för 10 år sedan :-)

Nu är man ju "gammal", gift och två (tre) barnsmor. Så våra fredagkvällar är något lugnare än förr i tiden haha.

Slutade vid 13.00 idag, supernice. Gick och handlade lite i Hallunda Centrum och gick sedan hem och vilade innan jag hämtade barnen nu vid 14.30. Vi betalar ändå 1890kr i dagisavgift varje månad, så mellis får de banne mig ha.

Nu tittar de på Bamsefilm och jag ska strax laga lite mat, grillade kycklingvingar med pommes/ris och något god sås till.

Ikväll ska jag passa Wallace och Denise för mamman och pappan ska nämligen gå och shaka loss på Chris Brown konserten. Vill också ha en utekväll med Felix *avis* Får väl blir senare i vår, bio och mat, det klassiska :-)
Vi ska vara hemma hos dem så jag sade till henne att ta fram dansmattorna och guitarhero så ska jag ha kul när barnen somnat. Emma kommer också i helgen så hon vill nog också dansa och spela lite om jag känner henne rätt.

Jag har fortfarande ont i muskeln i ryggen och stryker på vit tigerbalsam och den hjälper för stunden. Om det inte blir bättre nästa vecka så får jag boka tid hos kiropraktor. J-a skitjobb alltså, att man ska få kroppsliga besvär... Måste göra något annat, måste göra något annat, måste göra något annat...

Ha en trevlig fredagkväll på er speciellt er utan barn :-)

Idag hurrar vi för min gamla vän

Min vän Anna Z är först på tur med att fira den fina siffran 30 för just idag är det hennes 30-årsdag, eller 25 årsdag som hon själv kallar det :-)

Vi har känt varandra sedan kyrkans barntimmar då vi var 5 år så det är precis 25 år sedan i år vi träffades, helt otroligt! Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans. Min tonårstid hade inte varit densamma utan henne, shit vad vi har haft roligt. Visst fanns det shity times också men de är nu glömda hehe

Så nu ställer vi oss upp och ropar HIPP HIPP HURRA på din födelsedag gamle vän! Önskar vi kunde träffas oftare för nu är det för sällan, mycket p g av att vi bor i två skilda länder med många mil ifrån varandra.
Men vi vet vart vi har varandra och när vi väl träffas känns det som det var igår.

Hon är även gudmor till Alicia och det betyder mycket både för henne och för oss.

Ikväll blir det fängelsedokumentär på Kanal 5 klockan 22.00. Innan dess ska barnen sova och jag ska göra månadsbudget, tråkigt men måste göras. Lönen på ingång, räkningar som ska betalas och lite pengar över bläää
Men men vi kämpar på, en dag i taget!

Ha en nice kväll allihopa!

Ond rygg...

Har börjat få besvär i ryggen, i musklen precis under högra skulderbladet... Hade exkat samma besvär för 8-9år sedan och var tvungen att gå till kiropraktor ett visst antal ggr innan det var bra. Kiropraktern sade då att detta kan komma tillbaka speciellt om man jobbar på samma sätt i fortsättningen.
Det "komiska" är att det även var i januari efter katalogerna som jag fick besvären sist. Så problemet ligger ju i arbetet, katalogerna och det ensidiga jobbet med höger arm.

Brukar ha väldigt få besvär av arbetet "ta i trä" men det ensidiga arbetet tar ut sin rätt och dessutom (vågar jag säga/skriva det?) har jag inte vabbat sedan i november vilket betyder att jag jobbar mer än vanligt :-)

I sthlm är det halt och det var väldigt livsfarligt att cykla ute på brevbärarrundan... Jag tog det lugnt men höll på att falla några ggr. Det är liksom slask som frusit till is så isen är inte jämn och fin utan i alla möjliga former på cykelbanorna.

Ikväll blir det Top Model på tv3 klockan 20.00 och sedan Hopkins på kanal 5 klockan 21.00. Barnen ska ju i säng också men Felix kanske ta det eller så får de vara uppe till 22. de går ju inte upp så tidigt om morgnarna, vid 7.30.

Nu ska jag surfa vidare! Ciao

Jag är sugen på tårta



Min goda chokladtårta, bakad till Alicias 5-årskalas. Har inget gott hemma och är så sugen på något som vanligt...

Har haft lite paus från datorn någon dag nu för jag har helt enkelt inte haft tid eller orkat. Men livet rullar på härhemma och jobbet är ganska lugnt just nu.
Har valt skola och fritids till Alicia nu och får veta om hon kommer in i april, hoppas och tror att det blir den skoal vi valt.

Ikväll ska jag se Top Model på tv3 klockan 20.00 och på kanal 5 klockan 21.00 kommer en spännande dokumentär om en flicka med två ansikten...

Kollade precis på Obamas "presidentvigning" och hans långa långa tal. De pratar så underbart dessa amerikanska politiker med sådan kraft och respekt. OM man jämför med våra mesiga svenska politiker... Får se om han kan få USA på fötter igen och få ner deras arbetslöshet m.m.

Ha en trevlig kväll!

En låt jag gillar nu



Åh, Ne-yo

Lite nostalgi



Lite skön reggae en sådan här söndag

Hostan den hostan

Kändes mycket bättre imorse med hostan men nu hostar jag igen, det liksom retas i halsen så jag är tvungen att hosta och hela min bröstkorg och muskler är öm... Dricker Bisolvon brustabletter och slemmet i hostningarna är borta men rethostan kvar. Tyvärr tål jag inte rethostdämpandemedicin, jag får smärtori lungtrakten som håller i sig i några timmar. Hoppas det lugnar ned sig imorgon.

Idag har vi inte gjort så mycket, var ute på lekplats med barnen en stund, träffade Anna och barnen. Sedan har vi kollat på tv och ätit lördagsgodis. När vi lade barnen så somnade Felix som vanligt, så våran filmkväll blev det inget av... Brukar bli så tyvärr.

Ska också lägga mig nu och förhoppningsvis sova länge länge imorgon

Godnatt

Just det glömde säga

att jag har länkat till Emmas blogg bland mina länkar:

http://emmaadahlgren.blogg.se/

Äntligen fredag!!

Så skönt med fredag och veta att man kan sova ut i två dagar och bara göra vad vi vill :-)

Det var ganska lugnt på jobb, slutade i bra tid och Felix var hemma så maten var klar och barnen hämtade, skönt!

Nu har jag gjort dippa och köpt chips så det blir film och sådant ikväll.

Nu kan jag se igen för jag gick tillbaka till linsaffären, de kollade mina ögon igen och jag fick starkare. Nu har jag -3,5 på vänster och -3,0 på höger. Hon sade att det beror på det nya materialet (silikon)som kan göra att man behöver starkare styrkor än vanligt. Men dessa linser ska lättare släppa in luft i ögat och man kan även sova med dem men det kommer inte jag göra.

Ha en skön fredag nu! Tipsa gärna om någon bra film

Hostar, hostar och hostar

Jag har världens jobbigaste ret och slemhosta just nu. Känns som jag hostar sönder både hals och lungor. Får väl skaffa någon bra hostmedicin, någon som har något tips om den som hjälper?

Henry hostar mycket mindre nu och det hade varit bra på dagis. Han geggar lite i ögonen men inte mycket och han är inte alls röd. Så vi sköljer och sådär.

Gick förbi linsstället och klagade men de hade inte mina styrkor inne så jag får vänta på att beställningen kommer nästa vecka... Om inte de nya linserna är bra så byter jag tillbaka till de gamla. Hon sade att det är ett annat linsmaterial jag fått nu och det kan påverka synen men inte såhär mycket väl? Jag ser verkligen suddigt speciellt på vänstra ögat... Kanske har jag satt i fel lins i fel öga? Jag måste kolla det imorgon, jag har olika styrkor på mina ögon.

Är verkligen trött i kroppen och det känns som jag möjligen kan bli sjuk. Hatar att vara sjuk! Jag får vila ordentligt i helgen, hela familjen får vila upp sig. Det har varit en tuff vecka med sena dagar så även imorgon. Men jag slipper hämta sent imorgon för Felix är ledig för att gå till läkaren med sin fot. Tänk att han fortfarande har ont, han skadades i juni... Ev. måste han opereras, vi vet inte ännu och läkaren ville vänta till åtminstone ett år.

Nu ska jag titta på tv, see ya

Onsdagen svischar förbi

Jo, Henry kunde gå till dagis och var där hela långa dagen. Han är dock inte tipptopp utan hostar en del och verkar vara på väg att bli sjuk. Ögonen är bättre och det är skönt. Vi får se hur det blir inatt och imorgonbitti ifall jag kan jobba. Hoppas det, inte för att jag gillar att jobba så långa dagar men för pengarnas skull.

Gick på min linskontroll och uppgraderade mig till bättre linser som känns bra. Men när jag väl är hemma så märker jag att jag bl.a. ser texten på tv:n suddigt. Tror hon gett mig fel styrka, har på mig ett par provexemplar nu. Så irriterande, nu måste jag gå dit imorgon igen och det finns liksom ingen tid till det åhhh. Får väl gå på lunchen antar jag.

Gick även på informationsmöte på Alicias blivande skola, förskoleklass och fritids och det verkade vara skön och erfaren personal och stora, fina lokaler. Jag tror Alicia kommer trivas bra och skolan tar ca 5 minuter att gå till så det är perfekt. Flera av dagiskompisarna ska också börja där :-)
Riina passade barnen en stund tills Felix kom hem så det var sjyst.

Torsdag och fredag är vi schemlagda 7-17.30 och det känns inte roligt alls. Hoppas att vi är klara innan 17 så barnen inte får en alltför lång dag på dagis som de haft i många dagar nu. Det tär ju på dem också och så blir de ju sjuka såklart efterhand.

Nu säger jag godnatt och på återseende

Knut kör julen ut



Yes, nu idag packade jag ihop alla julsaker och de ska in i förrådet. Shit vad snabbt tiden gått sedan 1:a advent... Nu är det helt mörkt för vi är ju vana vid ljus i varje fönster.

Grannarna har klagat på Henrys skrikande igen och det börjar kännas mycket mycket jobbigt. Äldsta sonen kom upp i söndags och klagade på att Henry skriker så mycket. Grannen jobbar natt och måste sova om dagarna... Men jag tycker ändå att barn är ju barn speciellt trotsiga 3-årings grabbar.

Han skriker inte på kvällen och natten, möjligen på morgonen vid 7-8 och under dagen när han inte får vad han vill, vet vad han vill... Måste vi flytta ut i skogen eller vad?
Vad tycker ni vi ska göra? Bör vi kontakta hyresvärden eller hyresgästföreningen? Förklara att vår 3-åring skriker och bråkar mycket?? Allt känns olustigt men som tur är så kommer vi bra överens med grannen i övrigt. Både med mamman och sönerna. Mamman är mer förstående.

Vet inte om Henry börjar bli sjuk ev. början till ögoninfektion? Hoppas inte, han är mycket gnällig och förkyld. Idag såg jag lite var i ena ögat men vi sköje ur och jag sade till Felix att göra det på morgonen innan dagis också. Förhoppningsvis går det över av sig själv utan att vi behöver vara hemma.
Imorgon ska jag dessutom på linskontroll och informationsmöte på den skola Alicia ska börja på till hösten så jag skulle gärna vilja jobba hela dagen och kunna göra dessa saker.

Nu ska jag slänga mig i soffan! Godnatt

Grattis brorsan/morbror Erik



Idag hurrar vi för min storebror och barnens morbror Erik som fyller hela 32 år!! Hipp hipp hurra!

Annars var det ganska lugnt på jobb idag om man jämför med förra veckan. Vi skulle slutat 16.00/16.15 idag men vi gick vid 14.30 för det fanns inget mer att göra. Men vi får ändå betalt :-)

Letar lite efter extrajobb åt Felix. Han jobbar extra för Citymail men han får alltid så ont i foten efteråt. Så jag hittade ett som verkar perfekt för honom. De söker fotbollsintruktörer på deltid och företaget står för utbildningen. Vi får se vad han själv tycker.

Ikväll är det två spännande dokumentärer på tv. Kl 21.00 på Tv4 om siamesiska tvillingsystrar och kl 22.00 på Kanal 5 om sexhandeln i Venezuela. Jag gillar dokumentärer men det gör inte Felix. Han tycker inte om att se lidande och "konstiga" människor.

Såg en för ngn dag sedan om världens minsta människa. Där var en kille på 16 år som var 63 cm lång, helt otroligt. Inget konstigt i huvudet men kroppen och de visade även en kille som var 19 år och 73cm lång, helt sinnesjukt. Han är nu med i guiness rekordbok som världens minsta man.

Hoppas ni får en trevlig måndagkväll

Slappedag



Idag har vi haft en slappedag hela dagen. Så nu kryper jag på väggarna, att slappa en hel dag är inget för aktiva mig. Jag vill göra saker hela tiden och att sitta still gör mig galen.
Men men mina batterier är laddade så nu kör vi. Kommer vara mycket post och långa dagar denna vecka också, tråkigt...

Ha en bra vecka gott folk

Hejsan på er läsare

Ja, vad har hänt sedan sist då?

Fredagen gick i jobbets tecken, arbetade över som alla andra dagar och är nu uppe i 8 timmars övertid "cashing" (på fem arbetsdagar)
Det var en turbulent dag på jobbet med tjafs och tråkigheter. Det var irritation i luften som byggts upp under den arbetsamma veckan. Men fantastiskt nog så fick vi ut all post igår! PLus att jag och Tessan fick löneökning p g av att vårt coachtillägg höjdes :) Nu har jag en helt ok lön hehe men man önskar alltid mer såklart!

På kvällen åkte vi och handlade som vanligt och vi var inte hemma förrän 21.30... Sedan kollade vi på film och somnade efter 00 någongång.

Idag har vi städat upp härhemma och haft "kalas" för Emma. Rina och Anna med barn kom över och vi åt en av mina goda grytor med diverse tilltug, kakor och glass. Sedan drack vi ett jättegott vin, önskar jag hade mer hemma :)
Nu har de precis gott och jag är skitrött. Ska kolla lite på film och sedan nanna kudden.

Imorgon blir det en slappedag för att samla krafter inför nästa tuffa vecka.


Trött i både knopp och kropp

Ännu en fantatisk dag på jobbet - NOT

Vi hade en bra plan för att få ut all post plus gå extra fram tills strax innan 7 imorse då två vikarier ringde sig sjuka och vårt kära grannkontor tog tillbaka "deras" vikarie. Då stod vi där igen...

Vi valde att ställa över två områden tills imorgon och dela det vi kunde. Behöver jag säga att vi samlar på oss övertid? Har redan jobbat 6,5 timmars övertid på 4 dagar. Bra pengar men tufft för kroppen.

Nu har vi en plan för imorgon vilket innebär extradelning m.m. för att få ut all post men det är under förutsättning att alla kommer imorgon. Vi får väl se...

Har tvättat ikväll också så nu är jag ännu mer slut. Imorgon är det fredag och det är skönt med helgen framför oss. Nu sover alla härhemma och jag borde också lägga mig men måste ju surfa några rundor :)

Ha en godnatt

Emma 13 år idag




Idag hurrar vi för vår stora dotter Emma som fyller hela 13 år idag, hipp hipp hurra!

På lördag firar vi henne tillsammans med några vänner! Grattis Emma

7-17.30 arbetsdag idag....

Skulle slutat 16.00 enligt schemat men med sjukt mycket kataloger och annat skit så drog det ut på tiden. Vi fick inte ut all post, surprise...

Är ganska trött i kroppen och knoppen, ska lägga mig nu.

Riina hämtade barnen idag så det var sjyst. Jag gick hem till henne och åt korv i bröd och kaka, gott efter en lång arbetsdag. Sedan kom vi hem och jag har tittat på grammisgalan.


Godnatt på er!


Snökaos och frusna tår

Ja, då har vi skitet här igen. Den j-a snön som alla stockholmare verkar gilla hehe
Hatar snö och kyla, förstår inte vitsen och charmen...

Men men efter att ha tagit det lugnt och städat upp lite halva dagen så byltade jag och Alicia på oss en massa kläder och träffade Riina och Justice för en promenad. Plötsligt började det snöa och då menar jag snöa!! Så barnen och R var glada men inte jag så mycket... Tänker på imorgon med cykel och tunga kataloger...

Nej, när det är kallt föredrar jag att vara hemma och mysa i värmen, gärna med varm choklad och en bra film.

Henry sover nu middag, vet alldeles för sent och vi lär få ett helvete inatt... Som förra natten, vi byter sängar konstant, inatt sov jag mest i Henrys säng. Han är mycket hostig och förkyld, ev. öronen på gång och då blir han sådär gnällig och jobbig på natten. Hoppas bara han klarar av att gå på dagis resten av veckan. Jag vill gärna arbeta men vi får se.

Nu ska jag mysa i soffan resten av kvällen

Så trött i kroppen

Kataloger, kataloger, sjukfrånvaro, vikariebrist, övertid, kataloger kan sammanfatta hur vi har det på jobb just nu...

Fysiskt tungt för ens kropp att bära tungt och jobba extra/över...

Det är väl denna veckan ut sedan är det över? Sedan kommer alla årskontoutdrag m.m. Jobbigt på ett annat sätt, tidskrävande...

Igår åkte syrran och Kevin hem, nu känns det tomt här hemma på något sätt.

Imorgon är vi lediga så det är nice att bara softa imorgon.

Ha en skön tisdag!!

Dålig bloggare just nu

Syrran är ju fortfarande här så det blir lite tid vid datorn.

Vi har inte gjort så mycket aktiviteter mest p g a pengabrist. Men vi har tittat på massor av filmer och ätit tonvis av onyttigt snacks och godis...

I fredags var det skittungt på jobbet. Både med posten (Ellos och H&M kataloger) och personalen, 3 ordinarie borta, en vikarie som blev sjuk mitt på dagen och gick hem, och vi hade redan planerat att dela extra på två områden för att få ut allt. Men trots våra försök så fick vi ut allt förutom ett område och lite till som vi får dela ut imorgon. Vi började med schema i fredags också, vi skulle slutat 15.30 men det blev runt 17 så det blir övertidscash direkt första dagen...

På kvällen kom Anna och barnen över men jag var så trött så det blev en snabbvisit. Så på lördagen stack vi hem till henne istället och dansade loss på dansmattan och spelade lite guitarhero. Vi hann också med lite av ett sällskapspel. Sedan titta vi på film och åt ännu mer när vi väl kom hem igen...

Nu sover Paula och Kevin. De kan verkligen sova hehe. De går upp sent på eftermiddagen varje dag.
De ska åka ham idag vid 16.00 och det är tråkigt. Här blir så tomt utan folk. Tillbaka till vardagen med jobb, dagis och husgöra. Tråkigt....

Ha en skön söndag

Gott nytt år på er

Vet att det varit dåligt med bloggandet men jag har faktiskt ett liv hehe.

Min syrra Paula och hennes son Kevin är här sedan i måndags och det har varit full rulle.

Vi har tittat på en hel del filmer, ätit en massa onyttigheter och snackat en massa skit.

Nyårsafton var igår ju och vi åt grillspett med kyckling, kött, svamp, korv och köttbullar. Till det hade vi pommes, vitlöksbröd, tre goda såser, en vitlök, en bearnaie och en Café de paris. Mumsigt.
Tll efterätt åt vi fransk chokladtårta, halva är kvar i kylem hehe

Jag och Paula drack öl och cider, gott! Vi hade en massa snacks, godis och choklad under kvällen. Är fortfarande mätt och känner hur kroppen blir större och större. Käner att jag snart kommer/måste börja träna igen och dra ner på det onyttiga...

Henry somnade innan 00 tyvärr så han missade det roliga och Alicia är livrädd för raketer så hon var inne med pappa. Jag, Paula och Kevin stack ut och träffade min kompis Riina och hennes son. Skitkallt ute men fina raketer. Sedan gick vi in, åt ännu mer innan vi gick och lade oss vid 02...

Vi gick upp efter 10 idag, Paula och Kevin sover forfarande (?). Idag blir det en riktig slappedag. Måste ladda batterierna inför imorgon då vi har Ellos och H&M kataloger att dela ut...

Ha en trevlig dag

RSS 2.0