Helgrapport

Powerwalks, storstädning, film, serier, glass och annat gottegott, enchiladas, simskola, veckohandling m.m. så vips var de tre lediga dagarna förbi 😅😅😅 Men en bra helg har det varit med en blandning av nytta och nöje! 

(null)

(null)

Råkade köpa lite påskpynt trots att jag lovat mig själv att inte köpa mer, då vi har tillräckligt… Men det är ju så kul!! Och får den trista vardagen att bli lite roligare 😍🤩🥰

I veckan jobbar jag 6 dagar och är endast ledig på fredag så det är bara att kavla upp ärmarna, ta ett djupt andetag och ta en dag i taget
 😅🤰🏻🤱🏻👶🏻🥰

Hoppas ni får en fin vecka!! 🌞🌞



Äntligen fredag!

och jag är ledig fredag-söndag vilket känns välbehövligt! 

Det har varit intensiva pass på jobbet, inskolning av ny barnmorska på antenatalen, ett kvällspass på antenetalen som det var mycket att pyssla med och igårkväll satt jag som koordinator på förlossningen. Det föddes många barn på vårt pass och det var fullt sjå att få det hela att gå ihop med personal, rum och patienter……………

(null)

(null)

(null)

(null)

Min kväll blev så mycket bättre när min barnmorskestudent kom förbi med så fina presenter till mig och ett gulligt kort! Delikatesser från Delikatessboden och underbara blommor 🥰😍🤩. Det inspirerar mig till att bli en ännu bättre handledare åt nästa student. Jag tycker det är väldigt kul med studenter!

Idag, fredag så ska jag mest ta det lugnt, måste återhämta mig från gårdagens arbetspass… Jag tog en powerwalk imorse, handlade lite och har betalt månadens räkningar 😭😱🙁

Nu blir det soffläge mest hela dagen/kvällen och serier/filmer 🤩😍

I helgen måste vi storstäda och bara ta dagarna som de kommer. Samuel börjar sin nya kurs på simskolan. Sedan alla övriga marksysslor som ska göras för att få livet att gå runt…

Jag fick tillbaka en bra slant på skatten, välbehövligt!! 🙏🏻🙌🏻 

Önskar er alla en fin helg 🌸🌸🌸

Helgrapport

Lördagkväll, koordinator på förlossningen 😅. Mycket samtal, många patienter och en del trixande.

Söndagdag på förlöset tillsammans med 2 studenter och vi hade en fin förlossning tillsammans 😍🤩👶🏻. 

(null)

Samuel har blivit bjuden på bowlingkalas, kul! 🤩😍. 

(null)

Vilken tur att jag inte uppfattas som en Karen 🤣🤣. Det kommer väl senare med åren 😅😅. 

Idag, måndag är jag ledig och ensam hemma wihooo. Gick en härlig powerwalk i solen, ryttat upp lite, tvättar en massa och det får väl bli lite serier också 🙌🏻🙌🏻. 

I veckan jobbar jag tisd-torsd, 3 dagarsvecka är helt ok 🤩😍. Jag är placerad på Antenatalen och det var ett tag sedan så det blir kul 😀. 

Hoppas ni alla får en fin vecka ute i vårsolen!! 🌞🌞🌞

Ledig fredag

och min enda lediga dag denna vecka så passar på att bara vara hemma och pyssla med diverse saker. Har tränat, färgat hår, ögonbryn och blekt tänderna, ska tvätta lite, kolla serier och lite annat smått och gott. Ingen stress utan tar det lite pö om pö 🤩. 

(null)

Första bilden efter Samuel kom hem från sjukhuset. En av favoritbilderna ❤️

I helgen jobbar jag lördagkväll (buuu not my thing) och söndagdag. Jag ska gå med min student och vi ska ha peer learning, 2 studenter som samarbetar kring en patient. Roligt! 

Annars har det inte varit så mycket i veckan, jag har varit på förlossningen med min student, ett kejsarsnitt var vi med om och så har jag suttit som koordinator en kväll också. 

Önskar er alla en trevlig helg!! 🌸🌸

Helgrapport

Vilken bra helg vi haft!

Fredagkväll i bebisfabriken, med en fin förlossning 👶🏻😍🤩. 

Lördag, Samuels 10-årskalas och 11 skolkompisar kom så de fick precis plats i köket. Det mumsades pizza, kagor, glass och godis. De sprang upp och ner, lekte, tjoade och tjimmade och det var högljutt. Barnen hade så kul! Samuel var så glad och lycklig! 

(null)


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen blev det Mellofinal, många bra låtar och jag antar att rätt låt vann trots att jag gillade Bagge och Tone Sekelius bättre 😍🤩. 

I söndags blev det veckohandlat, sedan shoppade vi skidglasögon m.m. till Henry som har varit och åkt skidor med klassen hela dagen idag 🙂. Helgen flög förbi och vips var det måndag igen. 

Denna veckan är jag på jobbet 6 dagar, bara ledig på fredag. Idag höll vi återigen på att planera inför utbildningsdagen för undersköterskor. Snart är vi klara och redo att dra igång. 

Resten av jobbdagarna är jag på förlossningen och de flesta passen med min barnmorskestudent. Hennes tid hos oss börjar lida mot sitt slut och vi ska ha slutbedömning på söndag. 🙌🏻

Önskar er alla en fin vecka!! 🌸🌸


Samuel 10år

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag fyller Samuel, vårt yngsta barn hela 10år!! Vi sjöng och gav presenter på morgonen innan skolan började. Jag jobbar kväll i bebisfabriken med min student så övriga i familjen får ha fredagsmys/födelsedagsmys ikväll. 

(null)

(null)

I tisdags och torsdags satt jag som koordinator på förlossningen och det blev att spela Tetris ihop med alla Sthlms förlossningskliniker för att få det att gå runt för både födande och barnmorskor! Jag är tacksam att jag jobbar här i Stockholm för att vi har 6 förlossningskliniker som tillsammans hjälps åt för att göra allt så smidigt som möjligt! 

I onsdags var jag ledig, så passade på att baka kanelbullar och rensa/städa köket. Samuel klippte sig så han är fin inför sitt efterlängtade barnkalas! Imorgon går det av stapeln, 21 barn inbjudna plus mina vänner och deras barn. Hoppas högst 11 av skolkompisarna kommer så de får plats runt köksbordet… annars får några sitta runt soffbordet i vardagsrummet. Det löser sig säkert 😅😅 

Så en "ledig" helg framför mig, känns som ett tag sedan 🤔.  Barnkalas och Mellofinal på lördag och på söndag chillar vi, fixa med saker här hemma, leta skidglasögon till Henry som ska åka skidor på måndag, veckohandla m.m. 

Jag är orolig för kriget som pågår men försöka ta det lugnt och inte stirra upp familjen. Vi har inte förberett oss alls utan tar dagarna som de kommer. Blir vi attackerade så får vi ta det den dagen, jag behöver troligen arbeta ändå pga mina yrken (sjuksköterska/barnmorska), Felix har sagt att han kommer att strida med svenska militären ifall det blir krig… och Alicia är ju vuxen och kommer få ta ansvar för Henry och Samuel. Men jag har en förhoppning att kriget snart är till sin ända! 🙏🏻🙏🏻

Ha en fin helg!! 🌸🌸

Helgrapport

Lördag: jobb i bebisfabriken, fixa lite hemma och sedan Mello Andra chansen och lördagsgott 😀

Söndag: Veckohandla, handla inför kommande 10-årskalas, baka, fixa inbjudningskort, fixa och dona inför veckan. 21 barn är inbjudna plus mina vänner och deras barn 😅😅 

En bra helg med en mix av nytta och nöje 😍🤩

(null)

Vilken lycka för mitt och Felix’ äktenskap att vi flyttade ifrån Botkyrka till Salem 🤩😍😅😅🤣🤣❤️❤️

(null)

(null)

Flera barns föräldrar har redan smsat och tackat ja till kalasinbjudan! Ännu en stor skillnad från Botkyrka till här… Där visste man aldrig om det skulle komma 1 barn eller 20… 😅🤣

Ny vecka är igång och idag hade jag en planeringsdag på jobbet. Vi är ett gäng som ska vidareutbilda uskor i några av de vanligaste grejerna som de gör på jobbet, en heldag med både teori och praktik. Varför gör vi sakerna? Hur? Vad är ett avvikande värde? m.m. Kul att göra lite annat på jobbet 🙏🏻🙌🏻🙃

Sedan jobbar jag tisdag, torsdag och fredag på förlossningen, fredagkväll med min student. Onsdag är jag ledig och då ska jag bl.a. baka. 

På fredag fyller vår lille gubbe hela 10år!! 🤩😍🎉🎂🍫🍪🍕 och på lördag blir det ett stort och roligt barnkalas!

Efter mycket om och men har nu Felix äntligen fått sin tredje dos av Covid 19 vaccinet!! 🙏🏻🙌🏻😍🤩

Ha en fin vecka nu!! 🌸🌸


Sportlovet lider mot sitt slut

Vi har haft en bra vecka! Jag var ju ledig månd-onsd så då har jag och Samuel varit på museum och bio. I onsdags var vi bara hemma och chillade, det behövs också 🙂. Jag började rensa ut och grovstäda i köket också 😀. 

(null)

(null)

Älskar att slänga mig i soffan i mån av tid och binge titta på serier! Just nu är det Love is Blind och så har jag börjat kolla på Top Boy på Netflix. 

(null)

(null)

(null)

Spidermanfilmen var verkligen underhållande, väldigt bra! 🙂

(null)

Igår, torsdag, var jag tillbaka på jobbet och hade en busy kväll i bebisfabriken men det blev ingen bebis för mig men ett väldigt trevligt pass ändå! 

Nu är det helg och jag är ledig fredag-söndag, är jag alltid ledig tänker ni då?! Hahaha nej det bara blev så i schemat och jag jobbar 100% 🙌🏻. Men jag har faktiskt tagit ett extrapass imorgon lördagdag, Felix jobbar ju oxå extra då så det passar bra! Ingen bonus just nu tyvärr men övertidsbetalt från första krona🙏🏻. We need the money! 

Studenten för Alicia hägrar och det kommer kosta… partytält, bord, stolar, tallrikar m.m. Maten, drickan… men men det blir en investering inför kommande studenter för lillebrorsorna. 

Önskar er alla en fin helg!! 🌸🌸

RSS 2.0