Helgen är här jippie

Alltid skönt med helg =)

Jobbade även till lunch idag hehe, vi börjar bli för bortskämda. Men vi får njuta medan det vara. Lite orolig är man dock för Citymails usla ekonomi men men vi får hoppas på att det vänder till hösten.

Idag är det Alicias sista dag som dagisbarn =( På måndag börjar hon fritids och tyvärr blir det heltid direkt.
Skulle vilja lämna henne någon timme bara första dagarna men förshoppningsvis blir det en lugn vecka nästa vecka också så jag kan hämta henne tidigt. Och vi får hoppas att någon av hennes gamla dagiskompisar även är där nästa vecka. Annars är Alicia en väldigt framåt och social tjej så det går nog bra hursomhelst.

Men då blir det att gå upp ännu tidigare bläää Får nog gå upp vid 05.30 för att hinna lämna Henry på dagis, Alicia på fritids och sedan vara på jobb 07.00. Tur att mitt arbete är så nära.

Idag ska jag se en film som heter The Hangover, ska tydligen vara en väldigt roligt komedi =)
Innan dess blir det träning och veckohandling, tillbaka till tråkiga vardagsrutiner.

Har faktiskt köpt kakor i veckan och ätit, trots mitt kakförbud. Dumma Skåne förstör alltid mitt nya liv, varje år bläää
Måste ta mig i kragen, jag behöver inte de kakorna!!

Jaja, ha en skön fredag nu, imorgon är det kryssning för oss jippie

Torsdag

och jag börjar undra om sommarvärmen är över för detta året. Ok, vi har runt 21-22 grader men jag vill ju 30!! Det blåser och känns inte så varmt som jag vill ha det grrrr

Ännu en "slappedag på jobbet", slutade vid 11.30 idag med hehe

Nu ska jag hoppa in i duschen, hämta barnen, mata marsvin hos en kompis och sedan ska vi träffa R och J som varit bortresta i flera veckor. Ska bli kul att ses igen.

Det är så skönt om kvällarna härhemma. Barnen somnar vid 20, F somnar/slumrar i soffan och jag sitter och tittar på bra filmer och program på tv fram tills det är läggedags. Så skönt att vara själv!

Idag kommer A och barnen hem också och med sig har de mina födelsedagspresenter som jag fick i Skåne. Vissa var för stora och otympliga för oss att ta på tåget så hon var sjyst och tog de med sig.
Då blir det grillat och musik till helgen :-)
Men inte på lördagkväll för då åker vi iväg på kryssning igen, ska bli härligt. Vi får sjunga för F på söndagmorgon i hytten, för då fyller han hela 36 år.

Nu måste jag gå, ha en fortsatt härlig dag

Här är jag igen

Jag mår bättre nu. Men är inte helt bra än. Jag jobbade ändå igår trots att jag var helt död kvällen innan och sprang på toan flera ggr under natten.
Idag slutade jag vid 11.30 någongång, 4 timmars arbetsdagar är helt lagom tycker jag hehe speciellt när vi får betalt för heltid B-)

Nu sitter jag här och surfar rundor. I Skåne satt jag knappt vid datorn, bara en kort stund någon dag. Nu glömmer jag att kolla mina mail, blogga och sådant. Skönt att inte känna mig bunden vid datorn. För 10 år sedan när vi fick internet (minns ni de roliga modemen?) då kunde jag sitta i timmar och surfa.

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag hämtar barnen. Vi har ändå betalt för dagis så de kan gott leka av sig lite till och äta mellis där. :-)

Ha en fortsatt skön dag!

Ajajajaj, urinvägsinfektion

Ja, det har jag nu drabbats av... Det var 10 år sedan sist men det året hade jag inte mindre än 7 stycken på raken...

Har varit inne på Närakuten ikväll där det konstaterades så nu ska jag äta lite pencillin. Jag dricker mycket och äter citron. Men jag väntar tills jag inte kan vänta längre med toabesöken, vet att jag borde gå oftare för att få bort infektionen men det gör ju så ont.
Tvättade ikväll så Felix fick ta över barn och tvätt medans jag var på sjukhuset. Hoppas nu inte alla kläderna krympt...

Jag har tänkt att jobba imorgon men innerst inne borde jag nog vara hemma... Men vill ju jobba, var hemma förra månaden ju med den där konstiga magsjukan. Tänk att nu när barnen är ok så är det jag som är sjuk hela tiden... Har vaglar i ögonen och någon konstig grej i ytterörat just nu. Det i örat är som en sårig böld "typ" och jag kan inte ligga och sova på höger sida av huvudet, jobbigt!
Dessutom svettas jag och fryser om vartannat. Något har drabbat min kropp men förhoppningsvis så dödar pencillinen det mesta ?!

Vi jobbade 4 timmar idag, slutade redan 11.30, härligt! Så jag gick runt och handlade m.m. Det är därför jag vill jobba också för att det är en lugn vecka.

Nu ska jag vila lite

En mycket lugn söndag

Ja, vi gör just ingenting. Tittar på tv, spelar spel, vilar och äter typ. Vilar upp oss efter Skåneresan och hämtar krafter inför jobbet/dagis imorgon.
Har gått upp drygt 2, 2 kg i Malmö... Det beror mycket på ingen träning och en hel del onyttigt. Men jag tränade redan imorse och nu är det slut på onyttigt varje dag. Jag ska under 60 kg igen, men inte med hårdbantning utan träning, jobb och att äta rätt helt enkelt!?

Barnen är så bråkiga, har blivit värre dag för dag senaste veckan. Henry bråkar med Alicia helt tiden! Det blir kanske bättre nu när dagis och sådant börjar igen?!

Jaja, nu ska jag fortsätta slappa

Ha en skön vecka ni som har semester och vi som kommer jobba hoppas jag dagarna inte blir alltför långa och tråkiga.

Tillbaka i Norsan

Nu är vi tillbaka och ingen är väl gladare än Felix :-)

Vi tycker också det är sååå skönt att vara tillbaka hemma och kunna sova i våra egna sängar. Har nu kollat igenom lite bloggar, mail och annat.

Vi har haft det jätteskönt i Skåne och träffat en hel del folk, mest familjemedlemmar. Ätit mammas goda hemlagade mat. Barnen har badat en del.
Sålde mitt Sommarkort från Skånetrafiken för 210 kr på Tradera. Bra pris eftersom vi åkte minst 22 resor med det och betalade 465 kr själv för det.

Nu ska jag mysa med familjen och uträtta lite internetärenden B-)

Just det glömde berätta att jag numera är 30 år... Hade kalas hos min lillebrorsa i torsdags då nästan hela klanen kom. Hade jättemysigt! Önskar dock att det blivit lite mer drag under kvällen...

Nu loggar jag ut

Skåneland

Ville bara berätta att vi har hitintills haft en underbar Skåneresa med gott sällskap och god mat. Har träffat de flesta av mina syskon och syskonbarn. Just nu är vi hemma hos min syster I i Skurup och vi har sovit här i två nätter. Mina barn har så roligt ihop med kusinerna, mycket bad och skoj.

Idag ska vi bort till andra syrran i byn och umgås. Ikväll åker vi hem till mormor igen. Imorgon ska vu umgås med pappa F´s brors familj. Fullt upp och det är så jag gillar det =)

Vi har tur med vädret, varmt och soligt. Nu närmar sig min 30-årsdag och det känns helt ok. Det blir grillning och förhoppningsvis fest som de kan och vill   B=)

Nu ska jag gå upp och vara lite social

Skriver mer när vi kommer upp! Ciao


Numera brunett =)

Hoppas ni hade en mysig fredag och en lugn lördag.

Igår var det fullt upp känns det som. Sista arbetsdagen med en massa måsten innan jag gick på semester, åkte och handlade i över 2 timmar, tränade och slutligen färgade jag och E varandras hår. Jag är numera brunett med ljus slingor, blev helt ok och annorlunda. F märkte inget, typiskt va?

Idag har vi packat och vilken tid det tar att planera vad vi ska ha med och hur vi ska få ner det. Tog några timmar typ... =) Nu är vi i princip klara, lite småsaker som ska packas imorgonbitti.
På tåget har jag med lunch (Billy´s åt barnen och pastasallad åt mig), chips, riskakor, kex, frukt och godis. DVD spelare och papper och pennor. Hoppas de är lugn nu, speciellt Henry och att han inte springer runt och stör alla.

Vi kom precis hem från donken, lite utetid med pappa F som vi nu blir utan i 2 veckor. Tomt kommer det bli och väldigt tråkigt att han inte kan följa med. Men kanske kanske kommer vi komma ner några dagar i augusti också då vi båda har semester, antagligen under festivalen =) Vi får se hur vi gör

Nu är barnen nybadade och ska strax i säng så blir det film för oss andra, "the haunting from connecticut" har hört att den är väldigt läskig, nice.

Nu kommer det inte bloggas här på drygt 2 veckor tyvärr. Har inte tillgång till dator i Skåne och har ingen mobilblogg tyvärr.. Ha det så bra nu i två veckor, ciao

Sista jobbedan imorgon på 2 veckor

Det känns väldigt skönt! Det har varit en turbulent vecka på jobb med tight schema och övertidsarbete. Har tjänat ihop 3 övertidstimmar på 2 dagar. Vi hade sluttid 14.00 men jag slutade vid 15.30.

Barnen är så trötta nu när de går upp så tidigt. Henry somnade redan 16.40 och sover än, utan middag och kvällsmat i magen... Han kommer vara vrålhungrig imorgonbitti (inatt?)

Jag skulle ju köra hårt med maten i veckan hehe Men det har inte blivit så, väger 60, någonting och skitsamma. Nu är det semestertider men jag vill ligga under 60 kg efter semesterns slut. Jag tränar dock och äter inga kakor men det blir kvällsmackor, kex, glass m.m. Inte jättemycket men ändå.

Nu ska jag gå och äta en kvällsmacka =) och titta lite på tv.

Premiär för Harry Potter filmen idag, måste se den!

Vart tog sommaren vägen?

                                                                     

Det öser ner just nu och det ska tydligen bli värsta regnovädret här imorgon. Det har åskat, regnat och varit strålande sol och värme om vartannat hela dagen, helskumt.
Hoppas verkligen det vänder till nästa vecka så vi får njuta av vår semester.

Idag har det inte hänt något speciellt. Bara jobb, barn, mat, läggdags, tv och nu data =)
Är ganska trött, är inte van vid att gå upp så tidigt, det är ju jag som lämnar kidsen på morgonen...

2 arbetsdagar kvar och det känns som jag verkligen behöver denna semestern. Måste bort från jobbet ett tag och rensa tankarna. Ena dagen vill jag bara bort, plugga och bli något annat, andra dagar vill jag stanna kvar för jag har ju fast tjänst med en helt ok lön... Hmm vi får se vad framtiden har för planer för mig.

Godnatt på er

En ledig dag mitt i veckan

Det var skönt att sova ut imorse =)
Vi vaknade nog vid 9.00.

Vi hade trevlig igår jag och gubben. Vi åt buffé på kinarestaurang, dyrt (145 kr exklusive dricka per person) men gott var det. De har verkligen allt på denna. Den heter China Wang och ligger på Kungsgatan.
Vi orkade inte spela biljard efter all mat haha. Så vi åkte till Ica Maxi och köpte något till barnen.

Vi kollade på film på kvällen, Notorious BIG och den var helt ok. Man får en inblick hur det gick till när han blev känd och hur bråket mellan honom och 2pac samt west/eastside startade.

Idag har det typ åskat och öst ner här så det har blivit filmsnuttar hela dagen. Alla snuttar som jag somnat ifrån den senaste veckan haha.

Nu ska vi äta lite tacos och nachos m.m. Imorgon blir det jobb igen men det känns ok för om 3 dagar är vi lediga i 2 veckor +.

Ha en skön tisdagkväll, glöm inte Michael Jackson begravning 17.00. Tv4 sänder program hela dagen om honom.

7-års bröllopsdag idag!




Idag firar jag och Felix 7-årsbröllopsdag!!

Vi ska ut och äta middag på en kinarestaurang (såklart) och spela biljard. Barnen ska vara hemma hos familjen U. Imorgon är jag ledig så jag och barnen får väl hitta på något kul.

3 arbetsdagar kvar sedan har vi två veckors semester och ska ner till Skåne ju, kulkul.

Ha en trevlig måndagkväll


Så var helgen över för denna gången

Ja och idag har jag och barnen varit på skogspromenad och nere vid vattnet. Både jag och barnen trivs i skogen och vid vattnet. Mysigt är det!

Nu ska barnen strax sova, för denna vecka ska F börja tidigare än vanligt så jag får bli den som lämnar de redan 6.45... Jobbigt men jag hoppas de är snälla. De har ju varit lediga i 4 veckor + nu så nu längtar de efter dagis =)

De ska ju bara gå 4 dagar denna vecka, vi är lediga på tisdag p g av att jag trodde jag och Felix skulle åka på kryssning ensamma men nu blev det inte så p g av ej beviljad semester m.m. Så jag och barnen är lediga på tisdag men F jobbar.

Om en vecka sitter vi hemma hos mamma/mormor och snackar. Ska bli skönt att åka ner och bara vara utan måsten m.m.

Ha en skön vecka ni som jobbar och ni som har semester får njta så mycket ni kan =)

Lördag

Idag har vi varit i en liten djurpark och klappat getter, grisar och en katt. Vi skulle grillat och ridit häst också (alltså barnen) men det hade de inte över somrarna men under höst, vinter och vår?! Skumt det är just under sommaren det passar som bäst.

Sedan delade vi på pizza som lunch och sesan stack vi hem. Alicia målade klart muggarna åt fröknarna och de blev jättebra! Familjen U har varit med oss hela dagen.

Nu blir det snart film!

Ha en fortsatt skön lördagkväll


Fredag och helgen är på G

Ah, vad skönt, slutade strax efter 12 idag. Nice arbetsdag att sluta vid lunch hehe

Kom hem och sedan stack vi till SKHLM, ett köpcentrum. Där köpte jag vita stora tekoppar och porslinsfärger. I helgen ska jag och Alicia dekorera kopparna med hennes fröknars namn och egenhändiga målningar. Det ska bli Alicias avskedspresent åt hennes förknar. De ska även få ett paket te som förhoppningsvis smakar gott :-)
Ett bra minne och en kopp är ju alltid användbar.

Sedan shoppade jag några byxor åt Alicia, samlar kläder i hennes garderob inför hösten och skolstarten. Köper lite i taget så det inte blir för mycket pengar på en gång... Dyrt med kläder...

Kom precis hem från Ica Maxi, har bl.a. handlat hårfärg med slingor. Ska färga håret i veckan, det blir mörkbrunt med ljus slingor. Hoppas det passar mig! det är så svårt att välja hårfärg. Är även sugen på att färga det ljusblont med mörka slingor. Det får det bli nästa gång :-)

Nu ska jag upp på cykeln och träna lite. Sedan blir det väl film och popcorn.

Ha en nice fredag, en vecka och 4 arbetsdagar kvar, nedräkning till semester nr 2

Nyklippt

                                                                  

Glömde berätta att jag klippte mig igår, ganska kort. Vid axlarna, lite kortare. Känns så fräscht, mjukt och tjockt håret men det är lite tantvarning. Jag är för feg för att göra en riktigt fin frisyr. Tänk om jag inte passar i lugg, uppklippt, ännu kortare m.m. Jag kör på säkert kort, lika runt om... Jag har ändå mest uppsatt, hatar att ha nedsläppt för håret kommer bara fram i ansiktet när man äter, tar hand om barnen m.m.
Nästa vecka blir det till att färga håret mörkt med ljusa slingor innan Malmöresan. Så jag är lite fin när jag kommer ner hehe

Har inte pratat om mitt nya nyttiga liv på ett tag. Jag väger mig då och då, det har blivit en hel del onyttigt men inga kakor. Jag tränar 3 ggr per vecka vilket verkar hålla förbränningen igång. Visst jag väger inte under 60 just nu men ganska nära, 60.3 kg sist jag vägde mig. Nästa vecka kör jag ett hårt pass med mat och träning inför Malmöresan så jag är under 60 kg när jag kommer ner. Men jag är ändå nöjd, köper inga kakor, tränar 3 ggr per vecka, försöker ha lite koll på vad jag äter m.m. Jag är inte pinnsmal utan lagom, helt ok :-)

Idag var Alicia hos kissdoktorn igen men det är ju inga förbättringar alls på den fronten tyvärr. Blöjan är full av kiss varje morgon. Nu ska hon blir kallad till "kissskola" där hon ska lära sig hur man kissar på dagen, hur hon ska hantera det på natten m.m. Vi får se hur det blir, någondag blir hon blöjfri, sålänge använder vi blöja för hennes och vår skull.
Henry är ju blöjfri sedan ett tag tillbaka både dag och natt men det händer olyckor då och då, oftare ibland och sällan ibland. Men men så är livet.

Kollade på Benjamin Button filmen igår men shit vad den var lång... Somnade efter halva filmen som vanligt. Får se andra delen idag helt enkelt. Plus andra delen av Australia som jag också somnade till. Jag somnar alltid till filmer fast jag försöker mitt bästa för att hålla mig vaken, jobbigt...

Ha en fortsatt trevlig torsdag, det var en hot dag idag...

Ska bli faster för 5:e gången :-)

                                                                              

Min lillebror ska få barn berättade han idag! Lite chockerande för de har bara varit tillsammans ett par månader. Men han är skitglad och är han glad så är vi glada för hans skull. Bebisen är beräknad till mars 2010, så tidigt är det ännu.
Barnens 30:e kusin (vad vi vet om :-)), otroligt vad det föds bebisar i våra familjer haha

Stort GRATTIS brorsan, längtar redan efter bebisen!

Onsdag

Ja, dagen har bestått av jobb och när jag kom hem stack vi till Net on Net och köpte högtalare till Henrys dator m.m. Sedan körde vi förbi nöjescentret Heron City och lekte lite.
Sedan köpte vi glass på donken, har nu ätnligen smakat donkens marängsviss, den var ok men dyr. Kan göra egen marängsviss, billigare och godare här hemma :-)

Ska kolla på Benjamin Buttons filmen idag med Brad Pitt. Har kollat på film varje kväll nu, mysigt och roligt.

Jaja, inget roligt att berätta så nu avslutar jag!

Idag hurrar vi för barnens kusin Edvin

Som blir hela 18 år idag, vuxen och myndig. Nu börjar det hårda livet hehe

Grattis grattis!

RSS 2.0