Helgrapport

I lördags hade vi en väldigt rolig och mysig dag med min vän och hennes dotter. Vi åt god mat, skrattade, kollade Mello, skrattade, åt gottegott och skrattade. Vi skrattade så mycket som ni förstår 🤣🤣🤣. En bra dag helt enkelt! 

I söndags chillade vi mest, kollade serier (just nu är jag hooked på "Love is blind" på Netflix), handlade för veckan och sådant. 

(null)

(null)

(null)

Samuels nya progressiva glasögon sitter som en smäck och han passar så bra i dem tycker jag 😍🤩. 

Sportlovet är igång på riktigt, och idag, måndag, drog jag och Samuel till Naturhistoriska museet. Vi har ju ont om cash men det är gratis inträde och vi har månadskort för att ta oss dit. Jag tog med dricka och lunch/mellis. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon ska vi nog gå på bio, har 3 presentkort samt en gratisbiljett som vi kan utnyttja 😍🤩. Sedan blir det kanske simhallen på onsdag. Små utflykter men bra för Samuel/barnen att göra något kul under lovet och inte bara sitta klistrade vid datorerna. 

Idag är sista februari och vinterns sista dag, imorgon börjar våren jippie!!

Önskar er alla en fin vecka!! 🌸🌸





Lumene nattkräm

(null)

(null)

(null)

(null)
 
I samarbete med Lumene och Buzzador fick jag testa denna nattkräm. Dryg så den räcker länge, doftar gott och gick snabbt in i huden utan att kladda. Min hud är så mycket lenare efter en veckas användning 🤩😍

Semester

Yes, har semester i 6 dagar nu vilket känns overkligt men väldigt skönt! Tyvärr känner jag ingen genuin lycka på grund av det som händer i Ukraina 😢. 

Men jag ska i alla fall ha ordentliga sovmorgnar och sedan tänkte jag hitta på lite småsaker med barnen som museum och biobesök. 

(null)

(null)

(null)

Det har varit en bra vecka på förlossningen med min student, 2 bra födslar vilket alltid är kul 😍🤩👶🏻👶🏻. 

I helgen kommer en vän med sin dotter och chillar med oss, sedan har vi inte så värst mycket planerat. 3 veckor har Felix varit på sin praktik nu, tiden flyger verkligen fram. Pendlingen tar på hans krafter, går hemifrån tidigt och kommer hem sent… men men det är bara tillfälligt och vi hoppas han kan få jobb någonstans i Stockholmsområdet efter examen. 

Månadens räkningar var sjuka… vattenräkningen, elräkningen och avbetalningar som hänger kvar från i julas… min lön täckte dem precis och då hade jag ändå ut en bra lön denna månad. Jaja, vi har bestämt oss för att bo i hus så då är det så men riktigt dyrt… och just nu pluggar ju F, vi ser framemot ljusare tider med två månadslöner 🙏🏻. 

Med vikten är det kaos! 😩 Tränar gör jag för det gör jag för hälsan främst och för att fysiskt må bra och känna mig stark men maten, den maten… Måste tillbaka, måste skärpa mig och försöka hitta strategier att få mina hjärndemoner att inte bestämma över mig. Jag ska vara i kontroll men jag behöver hitta rätt strategier för mig! 

Önskar er alla en fin helg!! 🌸🌸


Helgrapport

(null)

Bra extrapass i bebisfabriken i lördags sedan var det Mello och lördagsmys resten av kvällen. 

I söndags åt vi god mat, chillade, kollade serier och filmer.

Ny vecka är igång och denna veckan är jag på förlossningen tillsammans med min barnmorskestudent tisd-torsd. Idag arbetade jag solo och hade en väldigt lugn dag! 🤩😍

Sedan är jag ledig nästan hela sportlovet som börjar på fredag, fått semester ett par dagar så planen är att hitta på roliga saker med de barn som vill 😄. Ska bli roligt och trevligt med sovmorgnar! 😍

Ha en fin vecka allihopa!! 🌸🌸

Fredagkväll

Ledig helg men jag har faktiskt tagit ett extrapass imorgon, lördagdag för pengarnas skull. Får väldigt bra betalt när jag tar ett extrapass då det blir både bonus och kvalificerad övertid då jag redan jobbar 100% 🙏🏻. Felix ska troligen oxå arbeta extra så det passar ju bra 🤩😍. Söndag är jag ledig så vi får se vad vi hittar på då. 

Samuel är så duktig nu, han har egna husnycklar och han går hem själv varje dag. Henry och Alicia är våra klippor som lämnar honom de dagar jag jobbar dag ❤️❤️❤️. Vet inte hur vi skulle löst det annars 😅 
Samuel går ju på simskola och nu flyttar han upp till steg 2 i nästa omgång, så det går sakta framåt. Han ska nog lära sig simma ordentligt en dag, Henry var ju 11år när han lärde sig 😅

Felix har redan hunnit vara 2 veckor på sin praktik och han trivs bra. De pratar gott om honom, och har börjat prata om en ev. tjänst hos dem efter examen. Synd bara att det är sådan jobbig pendling… 😕 så vi får se hur det blir. Men kul! Min man är lätt att tycka om och är duktig på det han gör 😍🤩. 

(null)

(null)

På Alla hjärtans dag så fick jag denna underbara ros och supergoda hallongrottor av Felix 😍🤩. Jag hade dukat fint och köpt thaimat, mumsigt!

I veckan (tisd-fred) har jag jobbat på BB och träffat härliga familjer med nyfödda bebisar 👶🏻 👶🏻👶🏻👶🏻

Bilen hämtades av bärgare i onsdags då vi inte fick igång den trots hjälp av grannar och vänner. Det visade sig att batteriet var trasigt, så det var enkelt fixat och igår hämtades bilen igen. Var rädd för att den skulle gå till sälla land…

Strax ska jag bege mig iväg till centrum och köpa lite gottegott åt mig och barnen. Sedan blir det soffhäng och min nya serie "Inventing Anna" på Netflix. 

Ha en fin helg goa vänner!!




Helgrapport

Samuel ska få nya glasögon igen, han ska testa progressiva han med då han alltid lyfter upp sina glasögon när han ska läsa. Hoppas det blir bra för honom min lille plutt. 

Det var en intensiv helg i bebisfabriken med fina förlossningar och en massa andra patientmöten 😅. Jag fick gå med en barnmorskestudent student, inte min egen men hennes handledare var troligen sjuk eller något… det var kul! 

(null)


Ny vecka som startade med att vår bil inte startade 😩 så F kom försent till sin praktikplats… Det känns som vi har lite motvind just nu, räkningarna är skyhöga även denna månad så allt som vi tänkt göra som takomläggning, staket m.m. skjuts framåt på nytt för nu handlar det om att överleva denna våren rent ekonomiskt. Vi har också en stundande student… men men vi har varandra och det är det absolut viktigaste! Idag är det Alla hjärtans dag och jag ska överraska F och köpa thaimat från vårt fantastiska lokala thaiställe som ligger precis över gatan. 

F måste boka sin tredje vaccindos också, nu har det gått över 6 månader sedan andra dosen… tidsbrist men ska påminna honom ikväll att göra det. 

Idag, måndag är jag ledig, skönt!! Gör inte många knop, tvättar lite, borde träna men pallar inte… jag har ont i en muskel i ryggen, irriterande… min kost är det kaos med, vill skärpa mig men orkar inte… så vikten står och stampar, i alla fall på samma ställe sedan de senaste månaderna men det är ju ca 16kg övervikt som jag släpar runt på… 
Lite gnälligt inlägg men även jag som är positivt lagd har mina dåliga dagar… 

Jag ska jobba tisd-fred, troligen på BB/Ante, ev. jobbar jag extra på lördag för att vi behöver det…

Ha en fin vecka!! 🌸🌸


Olw

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Olw och Buzzador fick vi testa dessa underbart goda chips och ostbågar. Älskar chipsen, de är sådär härligt knapriga och perfekt till dippa och bågarna är ju Olw, alltid perfekt crunch och smak. 

Trött

ledig fredag så försöker vila och pyssla med lite saker. Kom på att Samuel snart fyller 10år… så nu har jag beställt lite presenter online och börjat planera för kalaset. Hoppas han vill bjuda några kompisar nu när restriktionerna släppts  i samhället. 

Sommaren närmar sig med stormsteg och jag har uppmanat stora barnen att söka sommarjobb. Inte helt lätt men hoppas de hittar något annars blir det en lång och fattig sommar för dem…

Felix trivs bra på sin praktikplats men den jäkla kollektivtrafiken strular dagligen… Alicia och Henry har hjälpt till med lämning av Samuel de dagar jag jobbat kväll. Samuel har varit så duktig och gått hem själv varje dag nu och det har fungerat bra! 🥰

(null)

Lyxade till det men nya härliga stödstrumpor. Är trots stödstrumpor svullen om benen efter varje arbetspass… men men hoppas det hjälper blodcirkulationen något i alla fall. 

(null)

🤣😅😉 Hoppas kunna se någon härlig skräckfilm ikväll, var längesedan jag såg en riktigt bra…

Veckan på jobbet har varit intensiv men bra, suttit som koordinator 3 dagar i rad och det har varit pyssligt men allt löser sig oftast i slutändan. 🙏🏻

Jag jobbar lördagkväll och söndagdag nu i helgen så idag ska jag försöka njuta av min lediga dag. Senare ska jag och Samuel till Synoptik för att kolla synen, första gången hos optiker så vi får se hur det går 🤔🙏🏻 

Önskar er alla en härlig helg!! 🌸🌸



Helgrapport

"Ledig helg" har jag haft med en blandning av nytta och nöje. 

Tränat, storstädat, haft besök av vänner, Mello delfinal 1, serien Archive 81, tacos m.m. 

(null)

Ny vecka är igång och den började väldigt lugnt i bebisfabriken 🥰. Felix fick praktikplats på Johnson&Johnson i Uppsala så idag var hans första dag. 95km enkel väg så det är en bit att ta sig till och från varje dag,,, men vi är just nu bara glada att han fått en praktikplats! 
Stora barnen kommer få hjälpa till ett par dagar i veckan med att lämna Samuel i skolan. Han kan gå hem själv nu och har nycklar, min stora kille 🥰

Mycket jobb i veckan, bara ledig på fredag. Gick med min barnmorskestudent idag men resten av veckan går jag själv (?) 🙂. 

Ha en fin vecka!! 🌸🌸

Nivea

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Nivea och Buzzador fick jag testa denna ansiktskräm. Luktar gott, är dryg så den räcker länge och min hud är så mycket lenare efter en veckas användning. 

Friyay

Ledig helg framför mig, jobbat de två senaste helgerna så jag ser framemot sovmorgnar och besök av vänner. Sedan ska det städas, tränas och annat smått och gott 😄

(null)

Veckan har bestått av härliga förlossningar 👶🏻👶🏻👶🏻 tillsammans med min student. En dag satt jag som koordinator och det var som att spela Tetris för att det ska bli bra för patienter och personal, men väldig rolig och krävande position att ha på förlossningen. 😅🙏🏻🤰🏻👶🏻👩‍🍼👨🏽‍🍼

I onsdags var jag ledig så satt och planerade inför Alicias student. Roligt men mycket att köpa och fixa men tänker att det blir en långsiktig investering för vi har ju ytterliggare två hyntingar som (förhoppningsvis) ska ta studenten en dag. 

Nu ska jag kolla på en serie och äta gott, just nu kollar jag på Archive 81 på Netflix, mycket spännande 😊 

Önskar eder alla en fröjdefull helg! 🌸



RSS 2.0