Goda recept

Enkel och god kycklinggryta

För 4 personer.

Ingedienser:

2 rejäla kycklingfiléer (ca 5-600g)
1 gul lök
I burk (100gr) Cremebonjour vitlöksost
ca 4dl lätt cremefraiche (Går även bra med 2dl)
salt
soya (en matsked typ)

Gör såhär:

Hacka löken och fräs i en gryta
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar
Fräs kyckling tillsammans med löken, häll över vitlöksosten och creme fraichen, rör om och låt sedan puttra på ganska svag värme tills kycklingen är färdig, ca 10 minuter. Smaka av med salt och soya.
Servera med ris eller pasta.




Lägger in ett recept till senare men nu ska jag och Ali iväg till hennes simskola.

Ha det gott sålänge

Lördag, söndag, julskyltning, pizza, pepparkakor, julpynt, film

Så har helgen sett ut för oss.

I fredags såg vi Brüno men den var ganska rå för min smak...

I lördags bakade vi pepparkakor som vi dekorerade med rosa kristyr, linser, strössel och russin. Det ska vara till Henrys kalas bl.a.
Sedan pyntade vi lägenheten så nu lyser det mysigt i alla fönster och det står tomtar lite överallt *mys*
Sedan åkte vi till stan och åt i Kungshallen vid Hötorget, gott! Sedan gick vi till NK´s traditionella julskyltning, fantastisk som vanligt med musik, mängder av djur m.m. som rör sig och massor av detaljer.

Väl hemma kollade vi på 2 filmer, "Doghouse" en brittisk skräckkomedi och det är något för er Zombielovers. Massor av zombiescener som ni skulle gilla =)
Sedan såg vi äntligen "Inglourious Bastterds", en film med Brad Pitt. Den var mycket bra tycker jag även om den inte är helt sann. Den utspelar sig under andra världskriget i Frankrike, de goda mot de onda under kriget m.m.

Idag har det städats och tvättats och nu ligger barnen i badet. Ska fixa några nya filmer nu så jag har något att se i veckan =)

Första advent är här och tänkt att det bara är ca 3,5 vecka till Jukafton, otroligt!!

Ha en skön kväll

Fredag, tandläkare, julklappar, Idol och film

Idag slutade jag redan 12.50, lite lyxigt sådär =)

Jag gick och handlade lite i centrum och hittade någon julklapp där. Sedan gick jag hem, tog det lugnt m.m. och kunde inte hämta barnen tyvärr då jag hade tandläkartid 15.15.

Det gick bra hos tandläkaren, hon gjorde en grundlig undersökning med röntgen, tandstensborttagning, putsning och det helt slutade på endast 115kr!!!
Helt otroligt, tack för det Alliansen =)
Hon sade att både tänder och tandkött såg bra ut, lite början till ett hål i en kindtand men det var inget problem. Hon sade att det går tillbaka om jag bara fortsätter borsta ordentligt och äter Fluortuggummi.
Hon sade faktiskt att lightläsk är bättre än vanlig när det gäller tänderna men att man helst ska dricka i samband med måltid för då gör läsk minst skada och såklart borsta tänderna!!

Ikväll var jag och köpte lite fler julklappar, shit vad denna månad blir dyr!! Felix´ och Henrys är nu klara. Egentligen skulle F inte ha fler eftersom Whitney Houston biljetterna är vår julklapp men han ska bl.a. få ett USB minne till datorn (8GB).
Henry ska få en jättestor radiostyrd bil, en Monsterjam bil och walkietalkies. Vi tar ju inte med julklapparna ner till Malmö, det vet barnen redan om. De ska få de på morgonen innan vi åker.
Men hur gör vi när tomten kommer i Malmö, tråkigt för barnen att inte få något...
Hmm kanske får köpa någon klapp till som är liten i storleken? Men vad för något och billigt ska det vara för dessa klappar kostade en del.

Kollade på Idol ikväll och det känns ok att Mariette åkte. Det lär ju bli Tove och Erik i final och Tove tror jag vinner allt.

Kollade på The Proposal igår och den var ganska bra. Sandra Bullock passar så bra i dessa roller!

Ikväll såg jag Brüno och shit vilken film. Helt otrolig på alla olika sätt men inte så bra tyvärr. Den han gjorde förut var bättre. Minns inte vad den förre hette, när han spelar en "rysk" turist i USA, så rolig!!

Imorgon ska vi baka pepparkakor, julpynta och åka till stan och kolla in NK´s årliga julskyltning.

Ha en trevlig helg, sängen kallar och familjen sover sedan några timmar tillbaka =)


Grattis på födelsedagen Lykke

Idag fyller barnens kusin Lykke år, ett helt år. Vart tar tiden vägen?
Vi ropar hipp hipp hurra hurra på hennes födelsedag!


Torsdagsinlägg

Ja, torsdag var det här och inget nytt på tapeten.

Fredag imorgon och det känns väl bra? Slutar tidigt imorgon och sedan ska jag till tandläkaren.
Jag visste inte att tandvårdsbidraget är så högt!

Jag är nu uppe i 450 kr i bidrag som jag kan använda som betalning imorgon. Jag ska bara undersökas och det kostar 620kr. Tror inte det finns några större problem med mina tänder, har inte ont någonstans i alla fall.
Men det är 3 år sedan sist och det känns som det är dags för en tandservice =)

Nu ska barnen läggas och sedan blir det film The proposal blir det för den har jag inte sett ännu.

Ha det gott allihopa

Ja, hon simmar

                                 
                                                      

För första gången och med lite "hot" så vågade Alicia ta av sina armskydd igår. Och visst kunde hon simma =)
Och hon sade efteråt: Jag visste inte att det var så lätt!
Ok det var inte många meter, 2-3 kanske för hon höll andan hela tiden när hon simmade. Så nu gäller det för henne att andas rätt bara så ska detta nog gå. Övning, övning, övning!
Men ni kan tro att jag var stolt hehe och alla andra praised Alicia efteråt, kul!

Har en sådan jobbig rethosta, hostar på dagarna menn värst är nätterna. Hostar mig igenom nätterna så det blir inte mycket sömn... Tyvärr tål jag inte de hostmediciner som ska dämpa rethosta så det är bara att hosta vidare.

Ikväll blir det till att göra budget för december. December är värst vad gäller ekonomin... Julklappar, bakande, Henrys födelsedag, Skåneresa, jul, nyår m.m. Men vad ska man göra? Det är bara att "spend it all, spend it all" sagt med Angelina Jolies röst från Hajar som hajar. =)

Nu ska jag surfa vidare, ha en skön tisdagkväll, jag ska se DHW såklart.

Ciao

In här en snabbis

Ska iväg strax, nu till Alicias simskola som börjar halv 7. Idag har hon lovat att försöka gå steget längre och simma med ett eller inget armskydd, på tiden nu att hon släpper taget och börjar simma på riktigt.

Som simläraren sade: Du kan ju simma Alicia och du gör jättefina arm och bentag men du måste släppa skydden.

Såg filmen Falling up igår och den var väl inte någon vidare film. En romantisk dramakomedi men Snoop Dog var med och det är alltid kul =)
Ikväll blir det nog filmen The Ugly Truth tror jag.

Nu måste vi åka, ha en skön måndagkväll

Söndag, städning, ensamtid, julklappar, bak

Ja, så har dagen sett ut hitintills.

Vi städade först i några timmar, sedan stack Felix och barnen ut och jag fick några timmars gentid hemma, så skönt!
Jag tog ett långt och varmt bad, slog in några julklappar jag köpt och bakade chokladbollar till Henrys kalas som är om ca 3 veckor.

Nu har familjen kommit hem och det är snart söndagkväll igen, ångest bläää

Ska jobba imorgon för det är inget fel på Henry vad jag kan se. Antar att han bara behövde en dags vila i fredags, jag vet inte. Han blir lätt sjuk men brukar också tillfriskna snabbt, skumt.

Ja, ska kolla om jag kan fixa någon film till ikväll, har filmabstinens...

Ha en skön söndagkväll, ladda batterierna för snart är måndagmorgon här.

Jag har en konstnär till dotter, helt otroligt, fantastiskt ritar hon och vilken fantasi och kreativitet. Sparar all de bästa teckningarna, man kan inte tro att hon bara är 6 år. Och nej jag säger inte detta bara för att hon är min dotter utan "alla" säger detta! Stolta är vi!

Ciao

Hur trött får man vara??

Är helt slut och lealös... Imorse gick jag och Henry till vårdcentralen för att vaccinera honom. Tog tempen igårkväll och imorse och han hade ingen feber.
Kom dit vid 8.45 och de skulle öppna 09.00, shit vilken megakö!! Ställde oss och efter 45 minuter var det typ 100 personer framför oss då kommer sjuksköterskor ut och ropar efter oss med barn. Så vi fick smita före in på BVC.
Ingen information någonstans om att vi inte behövde stå i kö utan kunde smita före. Tycker infon om hela svininfluensan och vaccinet har varit dåligt.

Så nu har han också fått sin första dos, ska återkomma om 3 veckor för dos nr2. Inga bieffekter ännu och Alicia har heller inte reagerat alls, skönt!

Det var så mycket folk även när vi var klara, undrar om alla verkligen blev vaccinerade... Det var 1000-2000 personer minst, folk från överallt tydligen. Ont om vaccin i söderförort som sagt.

Idag gick barnen och jag en skogspromenad, när vi var nere vi vattnet då ramlade såklart Henry i... Så han var helt blöt så Felix kom och hämtade oss med bil. Det är säkert 30 minuters gångväg och Henry hade väl bara blivit sjukare då.
Han är förresten nästan som vanligt igen, lite förkylning och hosta bara.

Nu ska jag kolla om jag kan fixa några nya filmer, har inte sett film på en vecka!!

Idag frågade Alicia om det fanns mikorvågsugnar när mormor var liten. Nej, sade jag och då sade hon hur värmde de maten då?? =)
Stora tankar från små barn haha

Ha en skön lördag gott folk

fredag, vabbande pågår

Henry är förkyld och hostig och dagis tyckte han inte var som vanligt. Så idag är jag hemma med honom så han får vila lite.
Det är inte lätt för varken barnen eller mig att gå upp så tidigt och vara på dagis/skola hela dagen och sedan aktiviteter på kvällen. Jag går upp 05.45, Alicia 06.00 och Henry vid 06.10 och vi går hemifrån 06.30. Så ja det är rätt tidigt.
Veckan på jobb har också varit tung med mängder av post och sena dagar... Känner mig också ganska slut.

Alicia vacinerades igår och hon verkar ok, inge direkta biverkningar. Imorgon ska riskgrupper plus barn mellan 6 månader och 18 år vaccineras på vår vårdcentral mellan 09.00-15.00.
Har varit i kontakt med Vårdguiden och de sade att Henry kan vaccineras trots förkylning och hosta. Sålänge han inte har feber och äter/dricker som vanligt så ska det inte vara något problem.
Så jag lär få stå länge i kö där... Får ta med mutbara saker så Henry håller sig lugn, lär bli övermycket folk.

Vi vanliga vuxna ska få vaccineras i början på december så jag får avvakta lite men jag vet flera vuxna som ändå fått vaccin... Tycker Vårdcentralerna skött detta med vaccineringen dåligt, framförallt informationen om när var och hur folk ska vaccineras och vem som ska vaccineras när.

Idag blir det pizza till middag, F köper med sig hem, han lutar snart. Sedan ska jag ta mig en tur till Hallunda C och Ica Maxi och handla.

Ikväll blir det Idol. Har inte sett en enda film i veckan, otroligt va? Har inte några nya, datorn strulade och jag har helt enkelt varit som en död sill på kvällen...

Ni får ha en trevlig fredagkväll allihopa


Sorry för dålig uppdatering

Har helt enkelt inte haft tid.

I lördagskväll såg vi filmen "Lesbian Vampire Killers" och det var en brittisk komedi, helt okej, ganska rolig =)

I söndags slappade vi och var på Emmas och Alicias dansuppvisning. Alicia var jätteduktig, hon stod längst fram i sin grupp, 5-6 åringar, och gav järnet. Hennes moves och miner var oslagbara och det säger jag inte bara för att hon är min dotter =) De dansade en spiondans och var klädda i svart och vitt och de dansade till låten Pokerface med Lady Gaga.
Emmas grupp, 13-åringar plus var också bra, de dansade tre olika danser.

Jag har redan anmält och betalat nästa kurs till våren. Hon gillar ju det och då kör vi vidare på det. En av mina hemliga (?) drömmar har alltid varit att bli dansare och det är kul att se att även hon gillar dans.

Igår var det "bara" jobb och sedan simskola för Alicia på kvällen. Det går sådär med simskolan, hon simmar fortfarande med armpuffar medan vissa barn redan simmar 25 meter utan skydd. Jaja, det får ta den tid det tar, får väl lita på simläraren (?)

Idag kom jag äntligen iväg till Blodgivningskliniken! Så nu är jag inskriven som blodgivare och de tog tre rör blod som de ska testa. Det enda jag är lite orolig över är mitt blodvärde, om det inte är minst 125 får jag inte lämna blod. Då får jag försäka få upp mitt blodvärde, funderar på att börja äta järntabletter ifall det är för lågt. Vill ju verkligen bli blodgivare nu!
Jag har O- och det blev sjuksköterskan glad över för det är just den blodgruppen är det ont om. Jag kan ge till alla och det är de blodpåsarna som används vid akuta fall.

Nu kollar jag på Desperate Housewifes, me like!

Imorgon är det jobb, kyrkan och simskola för Alicia, busy days...

Ha en skön onsdag


tjolahopp

Här var det lördag och shit vad jag är trött i hela kroppen, skulle somna om jag lade mig ner...

Har nu sett två filmer "The Horsemen" med bl.a. Peter Strormare och den var väl som en typisk amerikansk thriller med bestialiska mord och jakten på mördaren. Lite oförutsägbar är den ändå trots allt.
Igårkväll hade vi A och barnen här, de hade vi inte träffat på minst en månad så det var dags. Vi hade fredagsmys och kollade på Idol tillsammans. Hörde att Eddie åkte ut och det var ju synd.

Senare såg jag en dansk thriller "fri os fra det onde" och den var väl sådär. Ok men inte fantastisk.

Just nu går Saw6 och Paranormal activity på bio, två filmer som jag verkligen ser framemot att se =)

Ikväll ska vi se två komedier "Lesbian Vampire Killers" och "Next Day Air" och hoppas på att få skratta högt hahahahahaha

Emma är här, det var minst en månad sedan hon var här sist, hon har fullt schema på helgerna =)

Imorgon är det dags för dansuppvisning för Alicia, ska bli kul att se!!

Ha en skön lördagkväll!!

Ciao

Gott och blandat

Glömde berätta att jag hade utvecklingssamtal om Henry i måndags. Henry är en förändrad kille sedan ca en månad tillbaka. Han bråkar knappt, springer inte iväg, kastar inte saker, skriker nästan ingenting och lyder. Både dagis och vi har märkt en enorm förändring. Kul!!

Däremot har Alicia börjat trots igen speciellt vid hämtningarna... Hon vill inte ta på sig, inte gå hem, allt är tråkigt och vi är dumma, fröknarna är dumma osv.
Varför kan de inte vara utan trotsen samtidigt??

Nu när vi bestämt oss för att vaccineras då finns det inget vaccin. Alicias skola kör i alla fall igång nästa vecka så hon får sitt vaccin då men Henry ska ju få på vårdcentralen där de knappt fått in något. Endast 2000 personer har vaccinerats här i Hallunda/Norsborg änsålänge, det är ju ingenting!
Tror inte ens alla i riskgrupperna vaccinerats. Det enda vi får göra är att avvakta med Henry. Vi normala vuxna ska tydligen få vaccin i början av december men det är jag tveksam till om de kommer hinna..

Nu har vi köpt batteri till bilen för den startade inte igårmorse när F skulle till jobbet. Tack vare hjälp från en vän kunde han slutligen komma iväg, kom 15 minuter försent. Nu startar bilen med ett skönt ljud =)

F har fortfarande inte fått tillbaka en beviljad ansökan om föräldraledigheten fast han påminnt de flertalet ggr. Jaja, hur som helst så ska han vara ledig då vad de än säger. Men vi vill gärna ha det på papper såklart så vi vet om vi måste bråka vidare om ledigheten...

Såg "Public Enemies" igår med Johnny Depp. Jag gillade den, men alla filmer med Mr Depp är ju bra =) Handlar om bankrånare under 30-talet, sevärd är den i alla fall.
Ikväll ska jag se "The Horsemen" med Peter Stormare, det är en thriller.

Tänk, att om precis en månad fyller min lille kille hela 4 år, otroligt! Dags att planera kalas och så är det Lucia i samma veva, och så julbak, julklappar m.m. Känn ingen stress hehe

Imorgon är det fredag och det är så nice!! det blir mys och film såklart och Idol! Kanske inte hinner in här alls imorgon, vi får se

Ciao och ha en skön fredag

Kyla, filmer, försök till att bli blodgivare

Har bestämt för att sitta mindre vid datorn, kanske varannan dag eller något. Känner att jag inte har så mycket tid och vill inte känna att det är ett måste att sitta vid datorn.

Har sett två nya filmer igen. "Surrogator" med Bruce Willis var kort (1h, 20 min) men en ganska bra film. den får 4 av 5.
Igår så jag "Moon" men den var för långtråkig för min smak. En scienfiction film typ och inte min grej. Men den har tdyligen fått höga betyg av kritikerna.
Varför är det alltid så att de filmer jag gillar får låga betyg och de jag inte gillar får höga? I princip alltid, har jag en sådan dålig/annorlunda smak?

Gjorde ett nytt försök till att bli blodgivare idag. Har ju haft otur med två omgångar svinkoppor, influensa m.m. då man inte får lämna blod.
Idag var jag helt inställd på att åka, skyndade hem från jobbet, duschade snabbt och slängde i mig några mackor. Ner till bilen och så startar den inte!! Alltså batteriet är dött igen... Har varit så det senaste året och nu måste bilen ha nytt batteri. 
Så irriterande för jag var verkligen inställd på det idag, har inte tid resten av veckan...

Får se om jag kan komma iväg nästa tisdag men då händer det väl något annat. Är det meningen att jag inte ska bli blodgivare eller vad?

Ikväll blir det ingen film för världens bästa program "Desperate Houswifes" kommer =)

Ha en skön onsdag/torsdag, kommer inte att ha tid att blogga imorgon!!

Söndagen är redan här...

En skön dag men tyvärr en skugga som hänger över såklart. Måndag imorgon och tidiga morgnar hela veckan blää
Har verkligen haft två sköna sovmorgnar denna helgen så jag klagar inte =)

Måste säga att filmen "Miss March" var jätterolig, lutar mot American Pie filmernas humor. Så om ni gillar American Pie så gillar ni definitivt denna. Jag skrattade högt flera ggr =)

Sedan såg vi "Zombieland" med bl.a. Woddy Harrelson och den var väl sådär. Fyra personer som lever i USA som tagits över av zombies. Det ska vara en skräckkomedi men kändes faktiskt löjlig emellanåt och det var för lite zombiescener dessutom.

Ikväll blir det "surrogates" som ligger på SF´s topp 10 över mest sedda filmer just nu. Får se vad det är för något, spännande!

Älskar filmer och ser minst 6 stycken i veckan, i mån av tid... Vissa tvprogram måste jag ju se också =)

Ikväll ska det tvättas härhemma också och tvättberget är enormt denna gång bläää hatar att tvätta.

Samla era krafter för alldeles strax är det måndagmorgon.

Ciao

Lördagen fortgår

Dagen började med en ordentlig sovmorgon, vi gick upp vid 09.15.
Så skönt var det att jag inte längre ville slappa hela dagen.

Så jag skrubbade golvet under badkaret och kaklet, rensade och torkade av badrumsskåp m.m.
Rensade och torkade av alla lådor, möbler och garderober i hallen.
Tog sin lilla tid men skönt att ha rensat ut gammalt skit som vi samlat på oss senaste året. Att hitta saker vi letat efter är också kul =)

Nu ska det lagas mat här och önskelmålet är potatismos, himmalagad såklart men vad ska vi ha till, funderar på fiskpinnar/cripies, funkar det?

Sedn ikväll blir det filmer som är på tapeten bl.a. en komedi Miss March och sedan ska jag se vad jag kan hitta ute på nätet =)

Ha en skön lördagkväll mina kära läsare

Biljetter till Malmö

Kollade på skoj på hur mycket biljetterna ligger på nu, på samma tåg som vi ska ta i jul.
Nu är det uppe i över 3400 kr och vi betalade bara 400 kr.
Helt sjukt vad det har höjts på en dryg månad!!

Det gäller att vara ute i god tid =)

Fredagkväll, helt underbart!!

Vet inte om det är åldern, mörkret eller vädret men jag känner mig så trött och sliten. Jobbet tär på mina sista krafter och jag somnar framför tv:n varje kväll typ.

Så skönt att slippa gå upp tidigt imorgon! Ska verkligen ta en rejäl sovmorgon och bara vara imorgon.

Ikväll laddar vi upp inför Idol, fredagsmys är inhandlat så nu är det bara att bulla upp sängen med en massa kuddar och lägga sig och ta det lugnt med risk för att jag somnar...

I helgen har vi inga direkta planer mer än att slappa och sådär.

Ha en trevlig fredagkväll!!

Frös nästan av fingrarna idag...

Jag körde moppe idag och det var så kallt och snöade/regnade i princip hela tiden. Mina fingrar var som istappar tillslut, var tvungen att värma dem framför avgasröret på moppen men det hjälpte knappt. Hade fyra par vantar med mig ut men alla var genomblöta till slut...
Trodde jag skulle få köldskador buhu och nu är de uppvärmda men känns ändå "skadade" av kölden...

Måste berätta om att Felix fick göra svininfluensaprov idag av samma vårdcentral som vi varit i kontakt med minst 5ggr senaste veckorna... Och de har vägrat detta prov men idag var det ingen som vägrade. De kommer ringa när de får fram resultatet. Felix fick även sjukskrivning för tisdag-fredag (imorgon). De sade att även om resultatet är negativt kan han ändå ha haft svininfluensan så resultatet är skitsamma egentligen.

Nu ska ni får höra fortsättningen av Felix avslag på föräldraledighet. Han frågade sin arbetsgivare varför de avslagit den och de sade "vi visste inte hur många föräldraledighetsperioder du har haft i år?" Man får ha 3 perioder och F ringde Försäkringskassan och han har ghaft en period i år...
Så nu ska arbetsgivaren ändra det och förhoppningsvis bevilja det om de inte hittar på något annat skäl att avslå...
Försäkringskassan säger att F gjort rätt och att om hans jobb fortsätter hålla fast vid att avslå ansökan så sade FK att vi ska kontakta facket.

Tänk att man ska behöva argumentera för sin rätt till att vara föräldraledig, det är en diskriminering av småbarnsföräldrar och de borde egentligen anmälas. Men då blir det väl bara mer problem för F... Bättre att vara tyst och jobba på, tyvärr...

Igår orkade jag inte sitta vid datorn, först var det jobb, sedan var det kyrkans miniorer för Alciia och slutligen simskola på kvällen. Vi var rätt slut på kvällen...

ha en skön fredag allihopa, yes fredag imorgon!!

Usch vad det är kallt och mörkt

Vintern närmar sig med stormsteg... Hatar snö, is och kyla! Idag åkte termobyxorna fram åt barnen.

Idag ringde F´s chef och frågade om han skulle komma till jobbet imorgon??!! Han som ringde igår och bad F hålla sig borta från jobbet. Hans chef är helkonstig alltså.
Men F ska vara hemma imorgon med bara för att... Han ska träffa läkare imorgon och få ett nytt sjukskrivningspapper att visa upp för både arbetsgivaren och Försäkringskassan.

Först vill de inte att han ska komma till jobbet och sedan ber de honom att komma tillbaka, kan de inte bestämma sig??

Ikväll blir det Desperate Housewifes såklart, finns det något bättre program?? =)

Annars har det väl inte hänt så mycket.

Nu ska jag mysa med barnen ett tag.

Ha det gott

grönt kan bli vitt

Sade Alicia till mig idag. Vad menar du? sade jag.
Jo, kon äter grönt gräs och sedan blir mjölken vit.
Är hon nte intelligent så säg? Min kloka tjej.

Är lite arg idag, det är Felix´ arbetsplats som gång på gång gör saker man inte bör göra... Vi lämnade in en föräldraledighetsansökan 14/9-09, datumet står på den.
Idag, 1,5 månad senare får han den och det står avslag på den!

Det gäller alltså mellandagarna då vi bokat resa till Malmö. Alltså bryter hans företag Föräldraledighetslagen som säger att om man söker minst 2 månader innan så kan de inte förneka en ledigheten. Han har lämnat in lappen igen med orden Attention och killens namn som avslagat ansökan.

Sedan så gick han till jobbet idag för han kände att han orkade men är inte helt 100 än. Då ringer chefen efter jobbet och säger att du får inte komma till jobbet då du ev. har svininfluensan... Alltså jag menar han har varit feberfri i mer än en vecka, han kan väl omöjligt smitta än? Han har redan varit hemma 2 veckor från jobbet...
Imorgon ska han ringa Vårdcentralen och försöka kräva ett svininfluensaprov så han kan gå till jobbet igen, helt sjukt!!

Ikväll var det så dags för simskola för Alicia igen och det är tröttsamt att gå ut igen när man väl kommit hem, ätit och duschat... Men det är bara att ta sig i kragen och bege sig ut i mörker och kyla, allt för barnen inte sant?

Nu börjar jag vackla om vaccinet igen, skjut mig snälla!! Börjar fundera på om jag och Felix ändå ska ta det? Ash alltså kan inte bara någon klok människa ta beslutet åt mig??

Måste bara säga att filmen Dark Country var den västa B-rulle jag sett på länge, se inte den!!

Ha en skön tisdag, kram

söndagkväll igen... ångest

Nej, inte riktigt men söndagkvällar är så jobbiga för då vet jag att vi har 5 dagar framför oss innan det är helg igen,,,

Nej, får försöka njut av vardagarna också i alla fall efter jobbet =)

Kom hem vid 16 idag efter ha varit iväg på en magnifik kryssning. Trodde inte de skulle ha något för barn men det var ju höstlov så de hade ett fullspäckat halloween program för barn.
Det var disco, bingo, teater, tävliingar m.m.
Det verkar som dessa barnprogram är på loven så det gäller att boka in sig på rätt dag om man vill åka med barnen.
Nästa resa blir väl under sportlovet eller påsklovet tror jag.

Alicia vann en danstävling som heter "dansstopp" och vinsten var en Ville Viking drink. Sedan vann Henry första pris på spökbingot och vinsten var en stor påse Ahlgrens bilar.
Alicia var även med i teckningstävlingen men det var en 12-årig kille som vann. De skulle rita ett fantasimonster och de visade upp Alicia teckning för alla i alla fall =)

De hade en jätterolig trollkarl som hette Henrik Rosenkvist och som faktiskt kom från Malmö. Han skojade och var riktigt rolig och bra på att trolla.

Vi åt frukostbuffé såklart, dyrt men en liten lyx man får kosta på sig ibland. Ser hur folk vräker i sig men då mår man ju bara dåligt och kan inte göra något resten av dagen. Själv har jag lärt mig av mina vräkarmisstag och äter nu bara lite av varje sak och bara av det jag verkligen gillar.

Ja, så såg våran helg ut! Ikväll blir det film när barnen somnat, "Dark country" tror jag den heter, en liten thriller.

Måste sätta igång och träna nästa vecka känner jag. Har gått upp några kilo igen tror jag. Så med träning och självdisciplin ska jag väl se ut som vanligt nästa sommar haha

Shit alltså redan 1/11 idag och känner att julen och Henrys födelsedag närmar sig med stormsteg... Dags för planeraren i mig att komma fram och planera så inte allt kommer i en klump alltså julklappar m.m.

Nej, nu måste barnen upp från badet och i sängen!

Nya krafter, ny vecka, nu kör vi. Kramar till er som behöver det och ok även till er andra =)

RSS 2.0