Veckorapport

En babyrik vecka för mig och min student, flera bebisar nästan varje pass och det har varit superkul 🙂. 

I onsdags på min lediga dag var tanken min att storstäda och så men istället lekte jag med barnens julklappar och kollade film/åt gott hehehe

Jag skulle egentligen inte äta något gott nu i mellandagarna men det har det blivit tyvärr men jag accepterar det nu i efterhand att det inte blev som planerat. Men "på måndag" då kör jag igång och vidare på "mitt nya liv" igen och fortsätter resan neråt. Finns inget alternativ utan det är det enda raka! 
Dock tränar jag som vanligt, 5ggr/veckan sedan 2,5år och det känns väldigt bra. 

Ledig 3 dagar framåt och jag ser framemot att få sova ut på morgnarna. Nyårsafton imorgon och vi kommer ha en vän med dotter över på nyårsfirande och de ska också sova över 🙂. Söndag blir återhämtningsdag 🤩😍

Önskar er alla en fin Nyår och du "vi ses nästa år" 

Nivea duscholja

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Nivea och Buzzador har jag testat denna duscholja. Min hud är lika len som babyhud efter en veckas användning 🤩😍🙌🏻🙂

Proviva

 

vi fick testa denna Proviva i samarbete med Proviva och Buzzador. Den är så underbart god!! Perfekt för att lugna magen efter allt vi stoppat i oss under julen...

Julrapport

 
 
 
 
 

lillejulaftonskväll i bebisfabriken, mysigt men ingen bebis för mig men min student stannade kvar en stund efter passet så hon fick välkomna en bebis 👶🏻. 
Julafton: Jag fixade lite jullunch innan jobbet och sedan bar det av till bebisfabriken julaftonkväll. 17:31 välkomnade jag och studenten en liten julbebis till världen 🥰. Vi hade julbord på jobbet, knytis och det var så gott!! Väl hemma körde vi gottebordet 😋. 

 


 
 
Juldagen: aka Julafton för oss då bjöds det på ett gediget julbord, vi kollade på en äldre version av Kalle Ankas jul på appen Daily motion, barnen fick sina klappar, vi spelade spel och åt gott 😍🌟🎅🏽❤️. Mysigt!!
 
 

Barnen fick det mesta som de önskat sig så de var nöjda. Jag fick nya airpods vilket jag önskat mig 🤩. Alicia fick bl.a. presentkort på 2 olika gymwebbutiker, 3kg Nutella haha och parfym. Henry fick bl.a. en massa kläder och märkeströjor, WM fotbollen och en massa gifflar hehe. Samuel fick bl.a. en ny mobil, datorstol och Robux. Felix fick bl.a. kläder, portabel dammsugare och papperskorg till bilen.
 
ny vecka är igång, Nyårsveckan wihoo och förhoppningen är att vi får fira in året med nära vänner om de har möjlighet! Idag, annandag jul jobbar jag kväll i bebisfabriken tillsammans med min student, sedan jobbar jag även tisd, torsd och fred. Ledig Nyår 🥳🍾🌟🥰
 
Hoppas alla haft en fin jul och att veckan blir bra! 

Juleveckan igång

 
Gott julbord med jobbet och jag invigde mina nya julörhängen 🎅🏽🌟🥰
 
sedan bakade jag havrekakor i form, skurna pepparkakor och gaffelkakor vilka alla blev mumsiga 😋😋
 
Jobbet onsd-torsd var helt ok, välkomnade inga bebisar men bra pass med mysiga familjer. 

Är just nu på väg till jobbet, spenderar lillejulaftonskväll samt julaftonkväll i bebisverkstaden. Vi ska fira lite efter och innan jobb med ost/kex samt jullunch. Jag är ledig på söndag, juldagen, så då ska vi fira vår "julafton" och det ser vi alla framemot 🎅🏽🌟💓🥰
 
önskar er alla en fin julhelg ❤️❤️

Helgrapport

 
 
Jobbat hela långa helgen fredag-söndag och så även idag måndag så lagom mör efter att ha gått upp i ottan 4 dagar på raken...
 
Lördag och söndag satt jag som koordinator och det var helt ok, lagom mycket samtal och lagom mycket för alla att göra. 

 
Efter jobb i lördags drog vi allihopa till Heron City och åt god mat samt spelade en massa i arkaden. Kul!
 
 
 
 
Imorgon är jag ledig men ska in till jobbet och äta julbord mitt på dagen, gott! 🤩 Sedan har jag tänkt baka lite julkakor och så får vi besök av Anna och Gabriel, mysigt!
 
Sedan jobbar jag onsd-lördag, yes jag jobbar lillejulaftonkväll och julaftonkväll 🎅🏽. Första gången i mitt 43-åriga liv som jag jobbar julaftonkväll ... Vi kommer fira vår "julafton" på juldagen för då är jag ledig. En annorlunda jul i år men vi får fira lite jul både innan och efter jobb de juldagar jag jobbar. 

önskar er alla en fin vecka!! 🌟🌟

Bra vecka

 
 
 
Hejhej allihopa 🙂
 
I tisdags fick jag vara med när en liten kom till världen, själv utan student eller annan personal förutom min uska 🥰👶🏻. Allt gick så bra! 
I onsdags gick jag med en barnmorskestudent och vi var med om ett kejsarsnitt där allt gick bra 🙌🏻
Kul med förlossningar och att inte alltid sitta som koordinator.
 
I torsdags veckohandlade jag, tränade, rensade i Henrys rum och kollade mycket serier!
 
Idag jobbade jag dag och vi hade en väldigt lugn dag så det var härligt att hinna med sina patienter i lugn och ro.

 
 
 
Mina nya tomtesockar, varma och gosiga.
 
 
Årets influensavaccin tog jag i veckan och inga biverkningar förutom lite ont i armen. Skönt att ha det gjort!
 
 
Dags för ev. mönstring för Henry nästa år, Alicia blev inte kallad så vi får se om Henry blir det...
 
Jobbar lördag och söndag dagpass så upp i ottan hela helgen men skönt att få vara hemma om kvällarna. Imorgoneftermiddag/kväll ska vi ju ut och äta god mat och spela lite i en spelhall, ska bli kul trots att jag lär vara tröttare än tröttast...
 
önskar er alla en fin helg!! 🌟🌟
 
 

Nivea


I samarbete med Nivea och Buzzador har jag fått testa denna dagkräm som sägs reducera rynkor. Jag har använt den dagligen i en vecka och är mycket nöjd. Huden känns stramare, mjukare och mer fräsch! 

Henry 17år

 

Idag fyller Henry 17år!! 🥳🎶🥰😍🤩❤️ Vår lille pojk blir bara äldre och äldre. 
Vi sjöng för honom på morgonen innan skolan och han fick bl.a. en massa datorgrejer för det är hans största intresse utöver fotbollen. 
 
Idag är jag ju också ledig, fjärde dagen på raken och det känns så skönt att jag verkligen fått ladda batterierna i min kropp. 🙏🏻🙌🏻
 
 
Bakade 80 lussebullar idag så nu har vi att äta över juldagarna 😅😅😅
 
I veckan jobbar jag tisd-onsd, ledig torsd och jobbar sedan fred-sönd. På lördag efter jobbet ska vi ut hela familjen för att fira Henry, äta mat ute och troligen spela på en arkad (tanken var bio, men blir svårt att bli ense om en film..) 
 
önskar er alla en fin vecka 🎅🏽🎅🏽🎅🏽

Helgrapport

 
I lördags hade vi lördagsmys tillsammans med fina vänner 🥰 och åt god indisk mat, lagad av mig 😃. Vi gick en långpromenad, kollade på filmen Troll och åt gott. Härlig lördag! 
 

Tredje advent i söndags och vi hade en underbart lugn dag här hemma för oss själva. Vi kollade på film och serier och bara laddade batterierna. 
Nu är en ny härlig vecka igång!! 🌼🌼

Ledig 4 dagar

 
Yes jag är ledig fredag-måndag, lyxigt värre och jag ska njuta av min ledighet.
 
 
köpt en ny julstjärna, en fin som lyser 🥰
 
 

Denna korg fick jag i julklapp av min arbetsplats Karolinska universitetssjukhuset. Vi fick välja mellan en massa grejer men jag tyckte denna var så fin (kostar runt 700kr!) och ska ha den till filtar i vardagsrummet. 

 

Påbörjat en ny serie American horror stories och trodde det skulle vara en b-ig uppföljare av riktiga AHS men nej den är riktigt bra! Håller samma klass som AHS 😃
 
Jobbveckan har varit ok, gått med min student och haft en fin förlossning. Henry och jag var på utvecklingssamtal och det går ok för Henry, steppa upp i vissa ämnen bara. 

Igår, fredag så blev det träning, städning och veckohandling och sedan låg jag i soffan resten av kvällen och kollade film och serier, love it!
 
nu i helgen ska vi ha besök av vänner, äta gott och bara ha det bra 🌼🌼
 
önskar er alla en fin helg!!
 
ps. Som sagt fel på blogg.se appen men går att blogg direkt från hemsidan om ni loggar in där
 
 
 

Fel på blogg.se appen

Fel på blogg.se appen då de bytar servrar. Man kan dock blogga från deras hemsida direkt 🙂
 
återkommer senare för nu ska vi ut

Intensiv jobbehelg

I fredags fick jag jobba ensam utan student/inskolning m.m. och fick jobba tillsammans med en härlig familj och hade äran att få välkomna deras bebis till världen! Underbart, tröttnar aldrig och kul att få ta emot barn själv för det händer sällan nuförtiden. 

Lördag och söndag satt jag som koordinator och i lördags ringde det konstant, värkpatient efter värkpatient och fullt hos oss och i hela Stockholm så då får vi ändå ta emot. Intensivt men också roligt när det går bra och flyter på trots allt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 
Fick hem lite nya julgrejer från nätet, love it! Väntar på något enstaka paket till hehehe sedan är det nog klart för i år, eller?! 😅🫣

Snart ska jag åka till jobbet, jobbar kväll men är sedan ledig tisdag, jobbar onsd-torsd och är sedan ledig igen fredag-lördag så det är skönt och känns välbehövligt!! 

Önskar er alla en fin vecka! 

(null)



Lindt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med Lindt och Buzzador fick vi och nissen smaka denna goda och juliga choklad 🥰

Jobbehelg på G

Jobbar fredagkväll, lördagdag och söndagdag och det känns väl ok efter 2 lediga dagar härhemma 🙂

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Årets adventskalendrar 🎅🏽 en till är på väg, lite försenad ⏰ 

(null)

(null)

(null)

(null)


Vårt hus lyser verkligen upp hela gatan och man kan se det från vägen också. Nu funderar jag på om det är så bra? Inte bara pga elräkningen men också pga av att grannarna kanske tycker man är någon miljöbov typ 😅😵‍💫

(null)

(null)

(null)

(null)

Det blev lite mer julsaker trots att jag lovat mig själv att inte köpa mer i år… jag har även beställt lite från nätet… Jag bara älskar det men nu är det slut för i år, jag lovar 😅😅

Samuel har varit på linsträning 3ggr nu och det går inte jättebra och han blir  väldigt frustrerad och låser sig… nu har han bestämt sig för att vänta några år då han ev. är mer mogen för det. 

(null)


👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

(null)

Ny serie igen, på HBO Max och det är en brittisk komediserie på en förlossnkngsklinik i England. Huvudrollen är en Obstetriker så det är utifrån dens perspektiv. Rolig, gripande och rätt bra såhär 4 avsnitt in. 

Nu ska jag ut på en powerwalk innan kvällsjobbet 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻

Ha en fin helg alla goingar


RSS 2.0