Mår lite bättre nu typ

Jag är fortfarande trött men det beror säkert på att jag inte gör något. Bara slappar och det är inte min kropp van vid.
Var ute några minuter för att slänga skräp och shit vad det är kallt... Hatar kyla!

Kommer verkligen våren någongång? Kommer snön verkligen smälta någongång?
Just nu känns det som om det kommer att dröja hur länge som helst tills våren är här och det gör mig deppig.
Tanken på att behöva dela post i detta snöväder och dessa minusgrader gör mig ännu mer deppig.

Alicia tyckte jag skull börja jobba på Mediamarkt istället så jag slipper vara ute i kylan. Känns som en helt ok idé just nu.

Har börjat kolla på hur man söker ledighet från skolan för Alicia och Emma nästa januari. Verkar vara mer komplicerat än vad jag trott... Så vi har bestämt för att korta ner resan till tre veckor. Så barnen missar 2 veckor i början av vårterminen.

Alla saker till F´s pass är nästan fixade, väntar på ett dokument plus att vi ska fylla i ansökan och boka tid för interjvu, ja man måste tydligen intervjuas av nigerias ambassad för att kunna söka nytt pass hos dem... Mycket omständigt och komplicerat men men det måste göras annars får han ju inte åka med.

Senast jag kollade på www.flygstolen.se kostar biljetterna 44500kr för oss... Dyrt för att bara vara flygstol men tyvärr är det så dyrt till länder som inte är turistländer...

Jag är fortfarande velig om morgondagen men det lutar nu mot att jag jobbar, hmm så svårt att veta hur jag kommer må
imorgonbitti. Får väl pressa i mig en massa ipren, Nezeril och strepsils.

Ha en fortsatt skön söndagkväll, här ska det som sagt tvättas bläää


Känner mig ganska så hängig

Och börjar fundera på att vara hemma från jobbet imorgon. Jag är förkyld fortfarande, halsen är öm men det är kroppen som är värst, liksom öm och inte fit for fight. Vet inte om jag fysiskt orkar arbeta imorgon. Får avvakta någon timme men det lutar mot att jag är hemma och vilar imorgon.

Barnen är ok i alla fall. Jag är sällan hemma från jobbet p g a att jag är sjuk, mest för att barnen är sjuka. Behöver pengarna så det svider ju att få en karensdag men vad ska jag göra?




Såg denna filmen igår "Case 39" med bl.a. Renee Zellwegger. En thriller som var bra. Spännande och oförutsägbar.


Nu ska jag vila resten av dagen, ikväll måste jag tyvärr tvätta fast jag inte har lust.


Hoppas ni mår bättre och njuter av söndagen!


Sista januari idag, underbart, februari är så välkommen så, ett steg närmare våren fast det inte skänns så när vi tittar ut från fönstren.

Jag är så krasslig buhu

Är så förkyld och halsont har jag också... Har kämpat mig igenom onsdag-fredag på jobbet trots att jag borde legat hemma och vilat.
Så nu i helgen är det vila som gäller.



Såg denna filmen igår, "Jennifres body". En ganska skum film med en tjej som får en demon i sig och börjar äta upp folk typ. Lite B-aktig men tjejen är väl snygg för killar att titta på =)

 



Såg även denna film igår/idag " A law abiding citizen". En riktigt bra film om en man som känner sig orättvist behandlad av rättsväsendet och börjar ta saken i egna händer typ. Mycket bra, rekommenderas.

Ska fixa lite nya filmer nu, ser tomt ut på "hyllan".

Snart ska Felix iväg och köpa mat från Max, orkar inte laga mat idag så det blir lite takeaway =)

Vi har mycket snö nu och kylan är hemsk, -15grader igår och idag är det väl runt -12 grader. Trött på snö, trött på kyla men det tydligen dröja innan våren är här. Imorgon är det i alla fall sista januari, vilket är så underbart! Hatar januari, en lång, kall och meningslös månad typ.

Ha en skön helg mina vänner, kram


Så trött i kroppen, en riktig skitdag!!



Igårkväll såg jag denna norska thriller, "Skjult" och den var riktigt spännande, jag var rädd hehe

Idag har vi haft en riktig skitdag på jobbet, fy fan. Vi fick släpa våra cyklar några hundra meter genom 20cm snö... Under vintern önskar jag att jag hade ett kontorsjobb.

Jag beundrar alla som jobbar på Citymail som har sådan hög arbetsmoral. Kommer till jobb varje dag, med glatt humör och bara kämpar på. Visst finns det en och annan suris men de skiter vi i =)



Jag just nu...

Nu ska barnen strax läggas för imorgon ska Henry tillbaka till dagis efter att ha varit hemma 4 dagar.

Ha det gott, kämpa på, snart är våren här ?!










Snökaos igen..., R.Kelly here we come, förkylning pågår

Ja, så ser det ut hos oss. Snökaos pågår just nu och har gjort sedan lunchtid typ.
Jag hann ut och dela en villagata med moppen innan snön började falla.

Jag klarade av det i alla fall men det var inte så kul för någon av oss, snö är inget vi brevbärare är speciellt förtjusta i...

Nu är biljetter inköpta till R.Kelly konserten 25/3 på Fryshuset här i STHLM. De gick på 530kr styck men då står vi nära scenen, hoppas det inte blir för mycket tryck i publiken för då får jag panik...
Har egentligen inte råd men kommer att ångra mig om jag inte går, jag är ju uppvuxen med hans musik. En stor idol för mig trots alla skandaler om kissande och småflickor =)

Jag har blivit så förkyld, sitter och snörvlar och nyser, kan inte andas... Jobbigt men men jag trycker i mig frukter och hoppas det lägger sig.

Henry är bra nu men kommer att vara hemma med pappa imorgon ändå, en extra vilodag för de båda.

Har precis betalat räkningarna för denna månad så nu är kontot tomt igen... Men men snart vänder det för oss så att vi kan börja spara pengar, cash, kudi, geld igen.

Igår såg jag filmen "2012" och den rekommenderas. Otroligt effektfullt och animationerna får en att tappa hakan. Själva storyn känns som man hört förut typ, jordens undergång är nära, men filmen får ändå ett gott betyg av mig. Jag brukar såga de flesta filmer så det säger väl mycket.

Nu ska jag se på film, ovanligt va?? =)

De upp i snön imorgon, för det kommer mera!! BLÄÄÄÄÄ

Glömde säga

att R.Kelly kommer till STHLM för att hålla konsert, 25/3-2010.

Definitivt ska vi gå, biljetterna släpps imorgon 10.00 och kostar 4-500kr.

Ännu en legend, kungen av rn´b, helt otroligt!

Jag är överlycklig!!!

Tisdagsinlägg

Henry bättre men fortfarande sjuk, hemma med pappa. Och de ska även vara hemma imorgon.

Alicia var i skolan i alla fall och jag på jobbet.

Igårkväll såg jag filmen "The road". Bra film men lite tråkigt slut.
Sorglig, spännande och gripande film i övrigt.

Ikväll måste jag se Paradise Hotel men hoppas kunna se en film med =)
Så lite fritid så många filmer hehe

Jaha ja, ni får ha en skön tisdagkväll, dags för mat här.

Måndag och Henry är sjuk =(

Henry har varit småförkyld hela helgen men nu är han riktigt jätteförkyld och jättehostig. Felix var hemma med honom idag. Nu har han feber också stackaren.
F är hemma med honom även imorgon.
Får se om jag behöver vara hemma någon dag också, hoppas inte.

Vet inte hur det har gått för grannen. Men ljuset i köket som stått på ett par dagar är nu släckt, persiennerna öppnade och det luktar fortfarande men lite mindre (tror jag)
INgen aning om de varit och kollat till henne, om hon dött eller något. Lär väl inte få veta det av BK Byggen heller, kanske grannarna hört något?

Igårkväll såg jag "Sommaren med Göran" och den var väl inte något speciellt. Peter Magnusson är/var mycket roligare i Pyjamas, Hey Baberiba och Fredag hela veckan.
I denna film var han mest konstig och skum, inte rolig.

Nu ska Alicia läggas för hon ska till skolan imorgon, hon fick vara ledig idag för ipå måndagar har de bara fritids hela dagen.

Ha en skön måndagkväll

Fler bilder, från Malmö



På väg till Malmö, på tunnelbanan



Alicia och tomten (kusin Edvin)



Henry och tomten



Henry och farbror Freedom

Blivande Citymailare??

Lägger in lite bilder. Alicia tog på sig alla mina arbetskläder igår, tröja, byxor, skor, jacka och mössa och har tjatat om att jag ska lägga ut bilderna på min blogg, blivande bloggerska??

Här är resultatet:







Glömde säga

att Riina och Justice och Riinas vän Kristi och son var här och hälsade på igår. Det är alltid lika trevlig med oväntade besök =)

Sedan så måste jag berätta att jag tror att någon dött i vår port. Det har luktat väldigt starkt på BV i ca 3 dagar nu och stanken blir bara värre och värre. Det bor en gammal tant på BV och det är från hennes lägenhet det stinker.
Jag visste inte vad jag skulle göra så jag felanmälde det till vår husvärd och hoppas de kan kolla upp lukten imorgon och se om det inte är hon tanten som avlidit i sin lägenhet.

Inte första gången jag känner liklukt, så jag vet hur det lutktar. Tyvärr en av de sakerna man lär sig som brevbärare, hur döda luktar när de legat ett par dagar...

Får se vad som händer imorgon!

Godnatt

Söndagsångest

Redan söndagkväll bläää
Ännu en jobbig och kall vintervecka väntas...

Har haft några sköna dagar i alla fall. När skrev jag sist? Var det i torsdags?

I alla fall på fredagen så var det mest jobb och sådant. På kvällen såg vi "This is it".
Michael Jackson dokumentären. Sorgligt och famtastisk film, varför skulle han då redan? Han hade så mycket kvar att ge!!

Lördagen gick i ett lugnt tempo. Ordnade upp alla mina recept och satte in de fint i min nyinköpte pärm, något jag tänkt göra i flera år.
Gjorde lite månadsbudget och året börjar fattigt men det vänder snart =) Och då blir det till att spara varenda krona till vår efterlängtade Nigeriaresa.

Sedan tog jag en tur till Skärholmen och handlade nya fingervantar åt Alicia och märken att stryka på Henrys håliga byxknän. Finns det något barn på denna jord som slarvar bort fler vantar än Alicia, tror det är 5 par änsålänge denna vinter... Plus tre tjocktröjor, hon vet inte var de är och vi har letat typ överallt. Tråkigt att saker bara försvinner, kläder kostar ju!

På kvällen var dte filmdags och vi såg "I love you Betty Cooper" vilket är en komedi. Handlar om några ungdomar och deras vilda avslutningsnatt. Helt ok tycket jag, ganska rolig.

Sedan såg vi "Funny people" med Adam Sandler. De som gillar Adam Sandler får inte missa denna. Tyckte den var bra och väldigt sevärd.

Har en massa filmer som bara väntar på mig, men hur ska jag hinna med? Ikväll blir det nog en film i alla fall, när barnen somnat =)

Idag har dagen bestått i att städa ut 2 veckors smuts, det blir en hel del... Nu blir det mat här och sedan bara slapp resten av kvällen.

Samla krafter, det ska tydligen snöa mycket senare i veckan blää och kallt ska det bli.

Kram

Tjabba

Hoppas alla är ok =)

Själv är det bra men lite sliten och trött känner jag mig. Det är tungt på jobb, vintern är jobbig på många olika sätt... Det är mycket svårt att gå upp på morgonen för oss alla fyra...

Kan berätta att jag inte kunde lämna blod i tisdags, mitt blodvärde ligger fortfarande på 124 och deras smärtgräns är 125, inga undantag. Hon sade att min kropp behöver mitt blod bättre blääää
Så nu ger jag upp för tillfället, jag åker kanske dit senare i vår. Jag misstänker att när jag börjar träna och äta bättre så lär järnvärdet stiga.

Igår fick Alicia sin andra dos av svininfluensanvaccinet och det gick bra även denna gång. Inga bieffekter (ännu) denna gång heller.

På kvällen började hennes tredje och sista simkurs, livbojen. Där kraven är 25 meter bröstsim och 25 meter ryggsim. I denna kurs kommer de bl.a. simma klädsim, lära sig hur man hjälper någon som håller på att drunkna och liknande. Dessutom satsar de på att klara simkraven som 5:e klassare måste klara =)
Igår simmade hon 100 meter bröstsim samt 50 meter ryggsim, duktig va?
Jag orkar knappt 25 meter haha

Idag har det också varit fullt upp, jobbat och sedan tvättat nu ikväll.

Längtar till våren, värmen, ljuset och när snön börjar smälta undan. Då kommer jag bli så glad i kropp och själ   B-)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan kallar sängen.

Skönt att det är fredag imorgon, eller vad?

Ciao

Mitt blodvärde

Ringde Blodgivarecentralen idag och frågade om mina prover och sådant. Mitt blodvärde låg tydligen under deras lägsta nivå. Deras nivå är 125 och jag hade 124...

Men nu har jag ätit järntabletter i några veckor plus att jag äter en hel del broccoli och leverpastej. Så imorgon åker jag dit igen för att ta ett nytt test och ev. så får jag lämna blod för första gånge imorgon, spännande =)


hej på er

Måndag igen och söndagen gick i ett mycket avslappnat tempo. Satt vid datorn, kollade på film och bara latade mig.
Det blev ingen dammsugning... Vi sparar det till nästa helg =)

Kollade på "Imagine that" igår, en komedi med Eddie Murphy och den var ganska bra tyckte jag.

Ikväll blir det nog "This is it" med Michael Jackson men jag vill ju även se Paradise Hotel, jobbigt va?? hahaha

Idag var det ganska ok på jobb, slutade vid 15.30 alltså i normal tid =)

Håller på att ordna saker inför Felix´ nya pass, en hel del saker nigerianska ambassaden vill ha. Kopior på lite allt möjligt och dessutom kostar det 2500 kr...
Det är första steget mot vår Nigeriaresa, att skaffa ett nytt pass åt Felix.

Nästa steg är att redan nu söka om ledighet från våra jobb, mitt jobb är nog lugnt men på Felix´ jobb är de ju lite speciella. Vi kommer även strax att börja titta på biljetter och datum, men troligen blir det 4 veckor i januari 2011.

Ni får ha en fortsatt trevlig måndagkväll!!

Söndagsinlägg

Hej på er!

Hoppas ni njuter av helgen =)

I fredags kollade jag på en film "The timetravellers wife" och den var faktiskt bra. Ett äventyrligt drama typ.

Igårförmiddag åkte jag och barnen till simhallen där Alicia simtränade lite och badade. På onsdag börjar nästa simkurs.

Senare på dagen kom Anna och barnen över. Jag bakade äppelkaka och barnen tittade på nya filmen "Det regnar köttbullar" Det var trevligt att ha folk här, det är ganska sällan.

På kvällen kollade jag på två filmer. "The stepfather" en thriller precis i min smak. Handlar om en mördande styvfader typ, se den!
Sedan blev det "whiteout" som var helt ok, även den en thriller om folk som blir jagade m.m. Tyvärr så var det något fel på filen aaaahhh så de sista  minuterna kunde jag inte se. Irriterande eller vad? Jag ska strax försöka fixa problemet så jag kan se slutet.

Idag blir det en lugn söndag. Vi hälsar ev. på några vänner om de kan och har lust annars blir vi hemma och slappar. Eller vi måste väl plocka undan och dammsuga men mer tänker vi INTE göra. Måste samla krafter inför nästa tuffa arbetsvecka!
Det lär säkerligen bli någon ny film ikväll också =)

Ciao

Ha en fortsatt skön söndag

Helt slut i skallen

Godkväll, helt slut efter veckans långa arbetsdagar.

Håller på att dra ner några filmer som verkar vara bra!

Kort och tråkigt inlägg.

Ha en skön helg på er, här ska det mest slappas


Sitter på jobbet och surfar =)

Jag har dock stämplat ut och jobbar inte längre. Slutade 17.00, men sitter och väntar på att klockan ska bli 17.45 då Alicia slutar Kyrkans miniorer i kyrkan mittemot mitt jobb.

Så du sitter jag här och surfar, kollar bloggar och bloggar.

Idag kör Knut julen ut och vi får väl se om jag orkar och hinner slänga ner julsakerna ikväll.

Öronkontrollen igår gick jättebra, Henrys rör sitter där de sitter och allt såg bra ut. Skönt!

Hmm, annars händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom jobb, jobb och jobb vilket innebär långa arbetsdagar och mycket post blää
Kroppen är sliten och jag är hungrig och trött hela tiden. Men men snart (?) är vintern över och då kan vi se framemot våren/sommaren.

Nu ska jag strax gå och hämta Alibali men ni får ha en trevlig onsdagkväll och en härlig torsdag!!

Ciao

 

Sent måndagsinlägg

Har velat blogga men inte haft tid för datorn på ett par dagar.

Vi såg filmen New Moon i fredags kväll och den var väl ok men ett väldigt abrupt slut, antar att det kommer ännu en film?!

I lördags storstädade vi, vi hade inte städat på säkert 4 veckor... Men men så är det när man har fullt upp inför jul, resandet och sedan hade vi ju gäster också.

Sedan 18.00 åkte vi på kryssning, och vi var så nära tt missa båten... Vi kom till bilincheckningen 18.32 och de stängde egentligen 18.30. Snacka om tur! Hatar att vara ute i sista stund.
Vi hade det mycket trevligt, mycket snack och skratt. Barnen älskar det och Henry rockade loss på knattediskot =)
Alicia vann en tävling, ovanligt eller haha?! Man skulle bygga något av legobitar och finaste konsten vann. Hon byggde en stad som innehöll Eiffeltornet, en flygplats och Viking Line terminalen. =)
Så hon vann lite småsaker pyssel och annat.
Det var otroligt mycket barn med denna gång, lektjejerna hade fullt upp med att hinna med alla aktiviteter för barnen men jag tror de hade kul de också.

När vi väl kom hem igår så vet jag inte vad vi egentligen gjorde men jag hann inte sitta vid datorn i allafall.

Idag var det jobb igen och moppedags... Men det gick bättre idag, frös inte alls trots -10grader. Hade termobyxor och fleecevantar. Men det är tungt fysiskt och jag spänner mig p g a det svåra underlaget av snö och is. Så kroppen är stel och fysiskt överarbetad efter rundan.

Idag ringde de från Alicias skola att vi måste hämta Alicia för att det brann på skolan. Någon hade tänt eld på en papperskorg säger Alicia, fröken sade något om fyrverkeri till mig. Så skolan var rökfylld och full av brandmän, poliser och t o m en ambulans men ingen var skadad.
Felix hade gått tidigare från jobbet så han kunde hämta henne.
Läskigt sådant där, röken är ju farligare än elden egentligen och det här handlar ju om ren sabotage, mordbrand kan man väl säga.
Nu gick allt bra men ändå.

Ikväll har jag tvättat stora lass tvätt. Vår unge herr Henry har börjat kissa på sig igen, han har varit blöjfri i ett år men nu de senaste veckorna kissar han på sig i princip varje dag, i fredags 4 ggr.... Fattar inte det. Vill inte bli arg men det känns som det är medvetet vissa ggr.
Vi har fått börja ta ut honom på toa varannan timme så att han ska klara det men det är tråkigt.
Han var ju så duktig, inga problem alls förut. Han är ju 4 år gammal!
Jaja, det vänder väl så småningom.

Imorgon så ska Henry på öronkoll, läkaren ska bara kolla att rören sitter rätt och att allt ser ok ut. Han har ju faktiskt knappt haft problem med öronen sedan rören sattes in.

ha nu en riktigt härlig tisdag!

Glömde ju säga

att Emma fyllde hela 14 år igår!! Hipp hipp hurra för vår stora tjej!

Hon ska också med på kryssningen!

Ciao 

Åh, vad jag är slut i kropp och knopp

Jobbat över både igår idag. Känner att jag använder all min energi på jobbet. Idag var dets vårt att gå upp och ännu svårare att få upp barnen.
Tuffa tider för oss just nu, januari är den tuffaste månaden på året vad gäller väder och postmängd.

Ikväll blir det fimtajm. Såg på Blood in Blood out igår, den gamla klassikern. Tyckte jag verkligen de var coola på den tiden? Haha, de ser så roliga ut speciellt kläderna! Byxorna uppe vid armhålorna =)

Ikväll ska vi se New Moon, men först ska jag kolla igenom lite bloggar.

Imorgonkväll ska vi på kryssning, kul! Barnen älskar det och vi tycker det är trevligt att komma bort lite från vardagen och bara vara, utan telefon och internet.

ha en trevlig helg allihopa

Shit vad kallt....

Min kropp känns som en överkokt spagetti som fått en massa stryk.

Igår var det -15 grader och jag var ute på moppen i drygt 4,5 timme... Jag frös så mycket! Mina fingrar var som isbitar av och till, mina lår/ben var stelfrusna... Var på väg att ge upp flera ggr, grät några ggr (faktiskt) men jag är en sådan där som vägrar ge upp fast jag borde.
Så jag fortsatte trots att moppen ramlade, jag sladdade hit och dit, var trött och frusen och i slutet av rundan var det mörkt. Men aldrig mer att jag åker ut med moppe igen i sådan kyla, det får bli bilen nästa gång.

På kvällen kollade vi på Harry Potter och Halvblodsprinsen men jag somnade tyvärr när det var en stund kvar. Så det får väl bli att jag kollar på slutet ikväll.

Idag är vi lediga, skönt! Så jag och barnen åkte till simhallen och badade. Det är ännu kallare idag, det skulle vara ner mot minus 20 grader idag brrr

Nu har vi värmt upp oss en stund så strax bär det av till Heron City. Ikväll blir det tidigt i säng för imorgon är det vanlig jobbedag igen.

Ha det gott,

Måndag and back to work

Har bara jobbat en dag men är helt trött i kroppen. Känns som jag hårdtränat och styrketränat i 8 timmar...
Blir väl träningsvärk och annan värk, mina ben känns som spagetti just nu.

Har fått reda på att mina prov jag gjorde hos Blodgivningen är bra men järnvärdet är i underkant av vad man ska ha. Man ska ha minst 125 för att få ge blod.

Så nu har jag köpt Niferex, ska äta mer leverpastej, kött och broccoli och dricka en massa apelsinjuice. Ska även börja träna igen för jag känner hur fettet bara sväller över...
Hoppas att mina järndepåer fylls på nu så jag kan börja ge blod.
Har ni fler tips och råd för att höja järnvärdet??!!

Nu ska barnen läggas och sedan ska jag vila lite. Ikväll börjar Paradise Hotel igen på Tv6 klockan 22.00, intrigerna forrtsätter

Goder afton

hejsvejs

Ja, då var den ledigheten över, varför går det så snabbt? Men vi har haft det roligt och trevligt varje dag =)

Först Skåneresan, sedan har vi haft min syster Paula, hennes son Kevin och Paulas kille Pucki här sedan i onsdags. De åkte hem nu i eftermiddag, nu är det sådär tomt och ensamt som det alltid blir när familjen åker...
I fredags kom Anna, Sara och Lykke hit och umgicks med oss, de sov även över så vi var 11 personer som sov här men det gick bra. Vi hade sovplats åt alla i alla fall =)

Dessa dagar har vi mest ätit, spelat spel, tittat på en hel del filmer, pratat, skrattat, ätit ute, varit i simhallen, handlat, sovit.
De filmer vi sett är "The Skeptic", en helt ok thriller. 

Sedan tog vi modet till oss pch såg "Paranormal Activity" och vi var alla mycket besvikna... Årets läskigaste film?? Mardrömmar? Inte kunna sova? Har vi verkigen sett samma film?
Nej, den har verkligen fått överdriven skrämselpropaganda över sig.

Igårkväll såg vi "I love you, man" och den var rolig. En härlig komedi. Vi såg även "Wrong Turn 1" och den var väl inte min typ av film. Det är en thriller, ungdomar som blir slaktade av inavelsmänniskor i en skog typ. Vi skulle se "Wrong Turn 3" som kom ut 2009 men såg 1:an istället, den kom ut 2003.

Ja, nu är vardagen tillbaka igen, barnen ligger i badet och jag sitter vid datorn =) Här är det fortfarande ett väldigt jobbigt väder med mycket snö och tjock is överallt vilket gör att det äs svårt att gå, köra, ta sig fram. Så det blir en rolig tid framöver nu på jobb... Dessutom är det runt -10 grader brr

Hoppas ni får en skön arbetsvecka, på onsdag är vi lediga så det är ju skönt.

Ciao

Happy New Year

önskar jag er alla!! Nu är 2010 här med nya planer, utmaningar, glädjestunder.
Hoppas vi slipper en massa tråkigheter bara!

Nu är vi hemma igen, kom hem i onsdagskväll. Strax efteråt kom Paula, Pucki och Kevin. De är här och hälsar på och det är så roligt och trevligt. Barnen älskar det och Henry sade igår till Pucki, Paula och Kevin: Jag är glad att ni är här!

Skåneresan var mysig med ett riktigt julfirande med julbord i dagarna tre. Sedan hade vi en Poulsenträff hemma hos min syster Ingela. Där blev vi bjudna på en massa hemmagjorda godsaker.
Träffade också två gamla vänner varav en väntar en liten gosse.

Nu dröjer det till nästa Skåenresa, blir säkert en tur i sommar.

Detta året börjar vårt sparande inför Nigeriaresan som förhoppningsvis blir av i januari 2011, 4 veckor är det tänkt. Så vi ska försöka spara allt vi kan och tar även ut lite ledighet i sommar.

Nästa jul blir vi nog hemma och bjuder in de som vill och vågar komma till oss på julbord =)

2010 nu kör vi!!!

RSS 2.0