Helgen snart förbi =(

Alltid lite depp såhär på söndagkväll, en hel vecka innan vi får sova ut ordentligt igen. Idag fick jag sovmorgon, gick upp vid 09.00, skönt!

Igårkväll såg vi två filmer på raken. "Brothers"



Den var helt ok. Den handlar om en man, spelad av Toby Maguire, som är i militära och blir skickad till Afganistan. Frun och barnen får reda på att han har dött och brorsan, spelad av Jake Gyllenhall, börjar umgås mer med dem och ta hand om dem. När mannen trots allt har överlevt och kommer tillbaka efter att ha varit med om hemska saker och tortyr är han helt annorlunda och svartsjuk på brorsan. Mycket känslosam.

Sedan såg vi "Alice in wonderland"



med bl.a. Johnny Depp. Den var ok men inte så mycket mer. Häftiga animationer och sådär men den kanske passar med för yngre barn? Jag är inte så stor fan av barn/familjefilmer.

Idag har vi varit och hälsat på en av Henrys dagiskompisar och det var trevligt. Sedan var vi på Alicias dans och sedan har vi städat upp härhemma. Nu badar barnen och jag sitter här. Ikväll blir det film och träning. Finns så många filmer ute nu som jag känner att jag vill se, nice =)

Ha en skön söndagkväll

Kramar


Kommentarer
Postat av: Ingela

Än en gång - hur hinner ni se så mycket film??? Men klart, vi har ofta själv gäster o så, så då tar det mycket tid att fixa mat o städa... Jag trodde Alice i Underlandet skulle vara superbra =(

2010-03-22 @ 07:42:17
URL: http://ingells.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Ja, vi passar på när vi har tid. På helgkvällar ser vi lätt två filmer. Har inte gäster så ofta och har vi det, hinner vi ändå med en film =)

Sedan vardag kvällar när barnen somnat.

2010-03-22 @ 21:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0