Inte haft tid vid datorn tyvärr...

För jag har gjort roligare saker =)

                                                 

Nu har jag knappt två månader kvar att arbeta och det känns konstigt. Men självklart även skönt att slippa dela post med denna mage. Bebben är nu fem hela månader och idag går jag då in i 6:e månaden. Låter helt sjukt!
Min bebis är nu ca 30 cm lång men väger kanske bara 500-600g.

Igår var det ju fullt upp med jobb och sedan en vinterutbildning på eftermiddagen. Barnen hämtades av A och barnen för att åka till dansavslutningen. Tyvärr missade jag deras uppvisning men allting filmades så jag har sett det nu. De var jätteduktiga, Henry gav också allt haha

På kvällen var det så dags för det årliga julbordet och denna gång ät vi på en libanesisk resataurang. De hade bokat in oss till 21.00 trots att chefen bokades oss till 19.00. Vid 20.00 hade de skrapat ihop lite platser vid en obekväm långsoffa och ett lågt minibord. Där trodde de att 11 personer skulle få plats... Vi fick ta ett litet sidobord för att det skulle gå.
Nej, jag tyckte restaurangen skötte det dåligt.

Tur för de att maten var så god. 16 mezes fick vi äta av och det var så gott. Vi blev ordentligt mätta =) Fick skjuts hem så det var skönt! Var hemma strax efter 23.00 så det blev lagom för en trött, gravid småbarnsmamma =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0