Måndagsinlägg

Idag åkte jag för att köpa julklappar till barnen.
 
 
Samuel får 3 stycken för ca 500kr. En gåvagn från Brio 199kr på ÖoB. Coola badleksaker från BR och en sådan där grej man stoppar olika former i.
 
Henry får mestadels LEGO. Han önskade sig "Den stora drakstriden" och den hittade jag. Lego är sjukt dyrt tyvärr så det fick bli två mindre LEGO paket också. Plus några småsaker som verkade roliga för att fylla ut.
 
Alicia kan jag inte skriva vad hon får hehe för hon läser min blogg då och då. Men det är mest saker hon önskat sig och så lite andra roliga saker :)
 
 
Runt 4000kr blev det för alla barn alltså inklusive Emma. Sedan skickar vi 3000kr till F´s familj i Nigeria så de kan få en ordentlig jul. Sedan är det ju några andra som vi köpt till också mormor, några kusinser m.fl.Tur att det bara är jul en gång om året......
 
Hur mycket brukar ni lägga på era barns julklappar?
 
Jag funderar på att köpa två chokladaskar som fritidspersonalen på skolan kan mumsa på, på sina raster. De är så fina och bra människor så vill även visa min uppskattning för dem. Henry går på lilla fritids (förskoleklass-1:an) och Alicia går på stora fritids (2:or+3:or).
 
 
Hur gör ni? Ger ni julklappar till lärare/fritids??
 
Imorgon ska jag packa in julklapparna och på kvällen är det skolavslutning. Sedan har barnen jullov till 8/1. Det kommer vara roligt att ha dem hemma och skönt att slippa gå upp tidigt om morgnarna!
 
Precis en vecka till julafton och jag längtar efter den goda julmaten. Vi ska fira ensamma och det ska bli underbart att få göra hur vi vill, äta och lägga upp julafton precis som vi vill :D
 
 
Har skött mig vad gäller mat och träning och är på G igen. Hoppas kunna klara målet -16kg till julafton! Here we go!
 
Ha en fortsatt skön vecka!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja stora-penga-snuskar-dagen närmar sig.... det blev dyrt till stora prinsen i år... o andra sidan så får han exakt vad han önskar sig... x-box 360 250 gb hårddisk, den helt nya utgåvan, med halo 4... men 2500 spänn... smask i plånkan sa det.... Lil O får bara massa pussar haha.... jag och k ger för runt 1000 spänn var till varandra... plus några hundra haha... ja vi längtar oxå... mest av allt till julklappsspelet... det blir mååååånga paket att spela om i år, var så jävla ball förra året, hoppas det blir lika kul detta året.... kanon att vi infört det, riktigt roligt...

så ni skickar massa cash till nigeria... snällt av er... hoppas pengarna används till det de ska användas till och inte något av syskonen snor dem...

vi ger nog inget till lärarna... men man vet aldrig :D

Svar: Wow det var för mycket pengar men det blir ju mer som en familjepresent också för jag antar att ni oxå kommer spela ;)
Ja, varje år skickar vi julpengar och under året några tusen här och där. Så är det att vara gift med en nigerian med stor familj :D Nej, men de har det inte lätt och behöver vår hjälp. Vi skickade till en av systrarna som går att lite på så hon ser till att dela upp dem i familjen.

Vi ses nästa vecka! :D
Chetti

2012-12-18 @ 07:59:27
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Jag brukar ge Marks fröken en chokladask och dagisfröknarna får dela på en. Antar att de får fler så det ändå blir en del godis för dem på personalrummet :) Sen är där alltid vikarier och jag tycker det känns taskigt att de ordinarie ska få men inte vikarierna (har ju själv varit ny på jobbet så många gånger och vet hur det känns att bli särbehandlad).

I år får barnen för ca 500 kr var av mig. Av mormor & morfar får de för ca 500 kr var. Av sin pappa vet jag inte men kanske ca 200 per barn. Han var tvungen att resa till Saint Lucia i oktober för att hans syster gick bort så han har det lite knapert just nu. Sen får de nåt litet av min lillebror också. Det är en hel del klappar ändå så de blir nog nöjda. Jag köpte åt mormor & morfar på Ullared och där får man ju en del för pengarna ;)

På julen köper vi mer små grejer så det blir mycket, de dyra klapparna t.ex. cykel, mobiltelefon mm. får de på sina födelsedagar.

Vi vuxna ger inget till varandra alls. Jag har tyckt det varit lite tråkigt så i år ska vi spela julklappsspelet för första gången :) Vi handlar 3 saker för 150 kr så det är vad jag lägger till de vuxna ;)

Svar: Ja, du har rätt om vikarierna. Så nu fick både lilla och stora fritids en burk ischoklad att mumsa på under mellandagarna. :D
Ja, barnen blir säkert glada för vad de får. Men det är alltid roligt att ge något de precis vill ha och då kan det kosta...

Precis, på födelsedagar så brukar vi ge dyrare presenter också. Då kan det bli för 1500-2000kr.

Vi vuxna ger inte heller något till varandra oftast men ibland överraskar F mig och jag brukar köpa något litet åt honom.

God Jul Jenny och kul att du fortfarande läser min blogg!!
Chetti

2012-12-18 @ 11:30:06
Postat av: Stamp-E

nja, jag är inte mycket för tv-spel... tycker att kontrollerna är lite för svåra nuförtiden haha... annat var det på vår tid, en fyrkantig knapp att styra med och en A och en B-knapp... :D .. nu påminner handkontrollerna om en jevla instrumentbräda i ett flygplan ju... man skulle behöva 4 händer och 23 fingrar för att styra allt det...

usch vad jag känner mig gammal när jag skriver så hahahahhahaha

bra ni passar till systern, skönt att veta att pengarna hamnar där de ska hamna...

Svar: Hahaha men lite så är det ju. Jag klarar inte heller av det och tycker spelen är för verkliga nu. Man kan gå tillbaka, upp och ner och jag blir helt förvirrad :D
Jag klarar inte heller av appar, iphone och sådant och känner mig lastgammal med min gamla slidephone hihi. Jag pillar på Henrys surfplatta men föredrar stationär dator :)
Chetti

2012-12-19 @ 14:02:54
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0