Torsdag-fredag

Hejhej på er!
 
Igår, torsdag så gjorde vi väl inte så fasligt mycket. Tränade, pysslade med lite saker härhemma.
Jag pratade med en klinik, Cityakuten inne i stan som jag ska åka till en dag. De har drop in tider på vardagarna. De ringde upp mig och var mycket trevliga! Så kan de få undersöka mitt öra och se om det "bara" är tinnitus eller om det är något annat. Skönt!
 
Idag, fredag så var jag förbi jobbet en sväng. Lite ångest att jag är tillbaka där om 10 månader  :D
 
 
Nu ska jag strax åka och handla på Ica Maxi. En massa gott inför imorgon. Min syster P kommer ju då och då blir det extra mycket lördagsmys.
Har handlat lite Halloweenkakor, godis och mat inför onsdagen. Vi kommer fira amerikanska Halloween härhemma med att klä ut oss och äta läskiga gottesaker. Får se om barnen vill gå runt och busa hos grannarna :-)
Idag skulle barnen ha lite Halloweenfirande i skolan. Efter skolan ska vi till Hallunda Centrum för där hade de lite Halloweenfirande också. Det är ju mest för barnens skull. Att något roligt händer!
 
 
Imorgon kommer ju som sagt min syster P. Barnen ska till kalas. Jag ska försöka städa upp härhemma och träna. Ska träna varannan dag trots att syrran är här. Maten ska jag försöka hålla men det kan bli svårt. Men ska försöka stå still i vikt nästa vecka i alla fall.
Imorgon är det dags för "veckans vägning" också. Olidligt spännande! Kan jag ha passerat 10kg? Kan jag vara under 70kg??
Slänger in ett blogginlägg om det imorgonbitti. Sedan kommer jag ta en bloggpaus lördag-torsdag för att umgås med syrran. Sedan bloggar jag om allt roligt vi gjort och en massa bilder :D
 
 
Ha det bra sålänge och Happy Halloween hahahahahahaha

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ser fram emot att höra vad ni hittat på för skoj - är Puckick och Kevin också med? kram

Svar: Snart kommer jag lägga in nya inlägg :)Puckik och Kevin följde inte med tyvärr :(
Chetti

2012-10-29 @ 10:04:51
URL: http://www.ingells.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0