Lite om allt som händer

Henry var ju hos läkare i måndags och läkaren bedömde det som eksem. Han fick tavegyltabletter och så ska vi smörja med mildison. Blir det inte bättre ska han få en mer ordentlig utredning hos vår husläkare.
 
 
Igår var jag på utvecklingssamtal med Henry. Han klarar allt som förväntas i 1:an. Han är mycket över när det gäller läsningen. Läser obehindrat och utan att ljuda, läser för kompisar och med inlevelse (tänk teatermanus). Bra på matte. 
Han ska öva på att skriva med små bokstäver och ha mellanrum mellan orden.
Sedan så vill han inte arbeta i klassen ibland men läraren försöker pusha honom så han gör lite i alla fall.
På det stora hela var allt toppen! =D
 
 
Jag var så nervös att jag inte skulle få beviljat CSN. I Malmö så gick jag en kurs i danska som jag hoppade av och den fanns med i mina betyg. Sedan så missade jag 4 poäng i min tyska kurs här i STHLM. Så jag har klarat 56 poäng av 75 mitt första år med CSN. Men läste på deras hemsida att man ska klara 62,5% av poängen första året och det har jag gjort *puh* Nästföljande år ska man klara 75% men jag har som plan att klara 100% såklart =)
 
 
Idag åkte jag en tredje gång för att försöka ge blod. Först hittade jag inte dit, körde runt runt i säkert 30 minuter... Jag var förbannad, bensinen nära att ta slut men slutligen hittade jag dit. Men tror ni jag fick lämna? Nej, jag hade för lågt blodvärde även denna gång. 124 har jag haft 3 ggr nu och gränsen för att få ge är 125. Irriterande eller vad??
Så det var bara att åka hem igen. Hon sade att om jag inte dricker på hela dagen innan jag ska dit så kanske det höjs något men det fick hon egentligen inte säga! =D
Sedan så höjer regelbunden träning blodvärdet så det borde ju få mig att träna igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0