Wales

Nedanför ser ni en del av de bilder jag tog i Wales, på bröllopet och festen. Det har varit en helt underbar resa. Jag är så glad att vi åkte dit och fick fira denna dag med Max och Vicky och alla de andra. 
 
Påkostat, detaljrikt och roligt!! Saknar Max och Vicky redan och önskar att vi bodde närmare. Vickys son Iwan (uttalas Juhan typ) och Henry kom jättebra överens och umgicks en hel del. De pratar om att komma över till julen eller så, vi får se. 
 
På onsdagen när vi kom fram åkte vi hem till Max och träffade dem, samt Jan och Ingela med familj. PÅ torsdagen gick vi i stan med Monika och Rolf, och senare spelade vi minigolf med Ingela med familj och efter det träffades alla svenskarna för att umgås, äta och ta en öl. Fredagen var det bröllopet <3 och på lördagen fyllde jag hela 37år (hjälp) och vi gick i stan med Göran, Irene och Jonathan och senare var det grillfest hemma hos Max. På söndagen umgicks vi med Max, Vicky och lilla mamma innan de körde oss till flygplatsen. 
 
Samuel var överlycklig när vi kom hem! "Jag älskar att du är hemma" sade han till mig <3. 
 
Idag är min sista lediga dag på min långa 6 dagars ledighet! Och vi har tvättat, packat upp och pysslat med lite ärenden. 
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet och det känns ok! Klart jag hade velat vara ledig ett par veckor till men får se framemot nästa sommarledighet istället.
 
Jag jobbar tisdag-fredag denna veckan så inte så farligt. 
 
Sommarvärme här, helt underbart!
 
 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött att det var gött

Svar: Ja det är gött =D
Chetti

2016-07-26 @ 07:09:34
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0