Ledig fredag đŸ‘»

I veckan fick jag Ă€ntligen vara pĂ„ förlossningen igen. I mĂ„ndags hade jag en barnmorskestudent och vi hann med 2 förlossningar 😃. En som födde i pool sĂ„ det var kul att se, för det var första gĂ„ngen jag sĂ„g nĂ„gon föda i vatten. 

I tisdags var jag pĂ„ utbildningsdag dĂ€r vi fick lĂ€ra oss om peer learning och patientsĂ€kerhet. Intressant och lĂ€rorikt. Onsdag och torsdagspassen bestod mest av tragedi, barn ska inte dö men det hĂ€nder och det griper tag i mig och gör mig rĂ€dd och orolig. Det kan liksom hĂ€nda vem som helst och nĂ€r som helst. En barmorskas vĂ€rsta mardröm 😓. 

Idag, fredag Ă€r jag ledig och det Ă€r min enda lediga dag denna vecka. Jag har trĂ€nat, varit pĂ„ Synoptik och kollat synen, handlat nya trĂ€ningsklĂ€der och bestĂ€llt vĂ€skor och nya tröjor och nu precis har jag Halloweenpyntat ute i trĂ€dgĂ„rden och hĂ€r hemma. Undrar vad grannarna kommer sĂ€ga? 😅

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I mĂ„ndags gick jag till Lidl och handlade massvis med snacks, godis och annat gott, allt i Halloween temat. Det brukar ta slut snabbt, sĂ„ det gĂ€ller att passa pĂ„. 

(null)

(null)

(null)

Jag jobbar lördagkvĂ€ll och söndagdag, ska vara pĂ„ förlossningen förhoppningsvis 🙃. 

Önskar er en fin helg!! đŸ‘»


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0