Helgrapport

Vilken värme vi haft i helgen, helt fantastiskt!! 🌞🌞

I helgen har altangolvet fram målats med ett andra lager, altanstaket har målats färdigt samt altangolvet bak har oljats in på nytt. Blev mycket bra!

(null)

(null)

(null)

Anna var här på besök i lördags och vi kollade på 2 efterlängtade filmer, nyaste Saw och nyaste Conjuring. Saw var ok och klart sevärd med lite twister och så men skiljer sig en hel del från de klassiska Sawfilmerna. Conjuring var bra, håller samma klass som tidigare filmer och bara älskar huvudskådespelarna 😍🤩. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I söndags drog vi till Ikea och handlade lite smått och gott till hemmet och altanen fram. Har beställt ett loungeset som ska vara på altanen fram och försöker leta efter en bra parasoll. Tanken är att altanen bak ska vara "grill och matplats" och altanen fram ska vara "chillplatsen". Där är det sol från morgon till kväll 🌞🌞🌞
Kul att förnya, även mindre detaljer gör stor skillnad för helheten. 

Jag och Samuel hann även äta glass och chilla lite i BadenBaden stolarna 🍨 

(null)

Idag var jag tillbaka på jobbet, fick vara på förlossningen och hade en väldigt fin, normal och härlig förlossning 🥰👶🏻 Älskar det! Idag jobbade jag ett extrapass för att tjäna lite extra cash 💰 💰💰
Jag jobbar i princip hela veckan förutom på torsdag för då är jag ledig. Måste pynta lite inför Midsommar och planera så vi hinner fira lite trots att jag jobbar.

Önskar er en fin vecka! 😀


Kommentarer
Postat av: Ingela

Älskar B & J-glassen på bild men hittar inte den längre här på de sydligare breddgraderna 😒

Svar: Ånej 😩😩
Chetti

2021-06-30 @ 00:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0