Jobbhelg

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Veckans bilder 😀

Bilderna pĂ„ barnen och Felix Ă€r 10 Ă„r gamla, vi var i Tyskland pĂ„ semester! Underbart rolig och mysig resa. Åren gĂ„r sĂ„ snabbt!! 

Samuel drog ut 3 tĂ€nder i nederkĂ€ken dĂ„ de helt enkelt inte vill bli lösa och ramla ut, de nya tĂ€nderna har kommit upp bakom helt snett och vingt 😕. Samuel var sĂ„ duktig! VĂ€ldigt imponerande! PĂ„ mĂ„ndag ryker de i överkĂ€ken. 

Henry klarade teoriprovet för moped och har dĂ€rmed tagit mopedkörkort! SĂ„ duktig och han var sĂ„ lycklig. Nu ska det letas moped 😀

Inhandlade lite grejer till Midsommar, alltid kul att pynta 😀. Ska försöka göra en MidsommarstĂ„ng ocksĂ„ om det gĂ„r 🌞. Jag jobbar tyvĂ€rr kvĂ€ll bĂ„de MidsommaraftonkvĂ€ll och dag men vi fĂ„r fira innan och efterĂ„t. 

Planterat pumpa, ska bli spĂ€nnande och se om det blir nĂ„got. VĂ„ra jordgubbsplantor Ă€r av varierande tillvĂ€xt, allt frĂ„n gröna och fina med mĂ„nga blommor till smĂ„ och döda hahaha. FĂ„r se om vi lyckas fĂ„ Ă„tminstone en jordgubb till Midsommar! 

I helgen jobbar jag fredagkvĂ€ll, lördagdag och söndagkvĂ€ll och jag Ă€r pĂ„ BB. 2 av passen gĂ„r min barnmorskestudent med mig vilket Ă€r vĂ€ldigt kul! Hon slutar snart och det Ă€r trĂ„kigt för det har varit en fröjd att fĂ„ ha henne som student! 

3 arbetsdagar kvar och sedan har jag 2 veckors semester wihooo 🌞🌞🌞

Ha en fin helg!! 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0