Helgrapport

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag: träning, veckohandla, hämtade mina nya sköna arbetsskor, rensade en garderob och där låg bl.a. en massa gamla mobiler 🥰 och sedan käkade vi godis och kollade på en dålig film. "Butterfly kisses" vilken någon Tiktokare påstod var värre än "Blair witch project" vilket den alltså inte var… Spara er tid och hoppa över skiten… 

(null)

I fredags såg jag "The sadness" och den däremot var helt ok. Det är en riktigt köttig film med sjuka grejer så gillar man sådant är detta en film för er.

(null)

Söndag: Träning, rensade och fixade i en annan stor garderob, kollade serier, fixade matlådor, kollade på tv och chillade.

Ny vecka igång och idag började Felix sitt nya jobb som processoperatör på Astra Zeneca och Alicia började förskollärarprogrammet på Stockholms universitet. 🙌🏻🥰😀

I veckan är det jobb månd-onsd, ledig torsd och fred, på torsdag ska Samuel till Synoptik för han vill prova linser ☺️ och sedan får vi se vad mer som händer. Måste åka och köpa nya jeans, har knappt några byxor som passar… och hösten är i antågande.

Önskar er en fin vecka!! ☀️☀️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0