Helgrapport

Jadu, jobbat hela helgen så inget vidare roliga saker att förtälja.

Jag skolade in en nygammal barnmorska på förlossningen i helgen och det var kul! Vi fick oss en liten baby igår 👶🏻

I lördags krängde jag mina egenbakta kagor och pajor tills jag var övermätt så söndag natt hade jag halsbrännan från helvetet. När jag steg upp på morgonen för att gå till jobbet mådde jag så illa att jag spydde… älskar mitt socker om lördagarna men shiiit vad det fuckar mitt system, efter en lätt frukost mådde jag bättre och sedan var det inget mer med det. 

Sedan jag kom hem från Skåne i somras så äter jag bara gottegott om lördagarna så mitt system chockeras varje lördag. Hatkärlek till det onyttiga, och viktigt för mig att inse att det inte går att kränga hur mycket som helst om lördagarna trots att jag vill! 🫣😅🤪

Mår så mycket bättre måndag-fredag när jag "sköter mig" men älskar att kunna "släppa loss" på lördagarna. Mitt egna val 😀🙌🏻🙏🏻

Ledig måndag, underbart! Tvättar, tränat, förberett mig inför S-HLR som vi drar igång igen nu på måndag, betalt räkningarna och nu blir det soffläge och serier/film. Har en hel hög med filmer som jag vill se och en massa serier jag följer och vill börja följa. Det är ett heltidsarbete hahaha men jag älskar det!

Jobbar sedan tisdag-fredag 😀

Ha en fin vecka allihopa!! 🌼🌼

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, vi blir kickade av gottegott och fast direkt. Vet precis vad du menar att man mår bättre av att sköta sig. Skönt att det gick över hyfsat snabbt.

Svar: Mmm gäller att inte göra snedsteg mitt i veckan för då är det kört. En daglig men nödvändig kamp!
Chetti

2022-09-29 @ 05:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0