Helgrapport

(null)

Fredags blev en chill ledig dag och äntligen hade nya säsongen av Kärlek över gränserna Danmark släppts på Disovery+. 

Jobbehelgen var bra, jobbade ute på golvet med patienter, en som födde på lördagen där jag var med som barnmorska 2 eftersom jag redan hade lämnat över till nästa gäng men kvinnan födde precis innan jag fick hem 🤩. En bra helg men mycket att göra, hanterbart men mycket…

Lördagkväll kom min vän Jenny med dotter Mimi över, vi åt tacos, gick en promenad och kollade på Förrädarna. Mysigt och välbehövligt med lite umgås, skratt och kärlek.

Ny vecka är igång och fr o m 1/10 har det kommit nya regler vad gäller dygns- och veckovila. Vi måste ha minst 11 timmars vila mellan passen så vi kommer inte kunna jobba kväll (13:30-21:30) och sedan dag (7-16:00) dagen därpå som vi fått göra hitintills. Nu är det dag-kväll som gäller, kväll-kväll, eller dag-dag. Vi måste även ha en sammanhängande veckovila på minst 36timmar mellan 2 arbetspass. 

Så det finns mindre möjlighet att jobba extra och heldag (7-21:30) får vi inte arbeta mer. Men redan första dagen så bröts reglerna och jag ser även att flera kollegor har kväll-dag i sitt schema… så jag vet inte hur detta kommer bli. Men skönt att slippa jobba kväll-dag för det är slitsamt för kropp och knopp. 

I veckan jobbar jag månd, onsd-fred och är ledig tisd, lörd och sönd. 

Önskar er en härlig höstvecka!

Nedräkning till Halloween 🎃💀👻☠️🤡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0