Queen av pynt

Japp det kallade en kollega mig hahaha, jag tar det som en komplimang. 😁 Jag har gĂ„tt powerwalks mĂ„ndag - fredag och spanat in alla grannar runtomkring och nej inte ett Halloweenpynt sĂ„ lĂ„ngt ögat nĂ„r. SĂ„ nĂ€rmar jag mig vĂ„rt hus och inser att vissa saker ser verkligen skrĂ€mmande ut hahahah  Gubben vid garaget har skrĂ€mt mig nĂ„gra gĂ„nger hahaha, glömmer att han ligger dĂ€r
 

(null)

Jobbveckan har varit helt okej, tisdag och torsdag var jag pĂ„ golvet och hade patienter, ingen förlossning men fina möten och för mig Ă€r varje del i barnmorskeriet viktigt! Att vara med pĂ„ en förlossning Ă€r fantastiskt men jag gillar verkligen allt. En variation av patienter och arbetsuppgifter Ă€r bĂ€st. 

PĂ„ onsdagen satt jag som koordinator och det var ett helt okej pass! 🙂

Ledig fredag: powerwalk, tvÀttar, veckohandlat, hjÀlpt Henry med att leta praktikplats och strax Àr det dags att laga middag. Sedan blir det serier och Idol.

Jag Ă€r ledig imorgon, lördag, ocksĂ„ och vi ska försöka hitta termobyxor, vinterjacka och skor till Samuel. Sedan kommer troligen min vĂ€n Anna och hennes pĂ„g Gabriel och har lördagsmys med oss. Söndag jobbar jag ett extrapass pĂ„ dagen. 

Ni fĂ„r ha en fin helg!! 🌾🌾



Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0