Helgrapport

(null)

Jobbhelgen var väldigt lugn och behaglig. Skolade in en ny barnmorska fredag och lördag, ingen förlossning men vi hann gå igenom många bra saker. Söndagen satt jag som koordinator. 

Jag har mått lite konstigt hela veckan, liksom en lätt yrsel och ibland illamående. Liksom som att hjärnan inte får syre, svårt att beskriva. Tog blodtryck på jobbet och det var högt… inte första gången utan det kommer och går mitt höga tryck. Tror att det beror på stress, dålig sömn och kost. Väl hemma tog jag det med min egen maskin och då låg det bra hela kvällen både lördag och söndag. 
Yrseln känns som när jag hade haft covid våren 2020… Kan jag ha haft covid med milda/inga symtom? 

Jag ska lyssna på kroppen och ta det lugnare, inte ha en massa måsten hela tiden utan våga delegera till andra och skjuta upp saker om det inte är tvunget att göras idag! 

(null)


Idag, måndag, är jag ledig vilket är så välbehövligt! Bankandet och alla oljud från takgubbarna är igång igen. Tror det bidrar till en inre stress dels oljuden och dels att det känns som jag inte kan slappna av härhemma då vi 
"har folk hemma"… 

Alicia körde upp idag och yes hon klarade det så nu har hon körkort! Vilket känns fantastiskt kul! Vi är så glada och stolta!! ❤️🥰❤️

Resten av veckan jobbar jag tisd-torsd och är sedan ledig fredag-söndag 
(och nej mamma jag lovar att inte ta extrapass hahaha)

Önskar er alla en fin vecka!

Ps. idag får Samuel HPV vaccin dos nummer 1 🙂 ds.


Kommentarer
Postat av: Ingela

Usch, låter inget bra med underliggande yrsel o så. Ja, lyssna på kroppens signaler <3 så stort GRATTIS till Ali ❤️ nu får ni inte ha bilarna ifred 😄 och behöver killar ta hpv?

Svar: Nej, förstår inte riktigt vad det beror på men tror att det är stressrelaterat. Ja, jättekul för Alicia ❤️
Yes, killar och tjejer rekommenderas ta HPV vaccin i 2 doser när de går i 5:an.
Chetti

2023-09-18 @ 23:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0