Barnen

Nu har barnen börjat skolan igen. Alicia i 8:an!!, Henry i 6:an och Samuel går nu sitt sista år på förskolan. De har varit hemma i 9,5 vecka så de har verkligen varit långlediga!


Alicia fyllde 14år i onsdags och igår hade hon 5 kompisar över på pizza, gottegott och filmmaraton. De sista gick närmare 22:00 o de kom 15:00 😱😱😱


I fredags var Anna och barnen här och det var roligt att ses, inte setts på ca 2 månader på grund av att vi gått om varandra med Skåneresorna!


Slutbloggat för denna gång, ses om ett par månader hahaha


Ett inlägg till wow hahaha

Lika bra att passa på med ett inlägg till. Jag har många fler bilder men den här appen är kass!!


Sista 10 dagarna av semestern så tog vi det lugnt hemma, välbehövligt! Film, utelek och sådana lugna saker.
Jag har haft egentidsdagar med barnen nu i augusti. Alicia ville shoppa, Henry gick jag på bio med och såg The Emojimovie. Samuel gick jag också på bio med, första gången och det gick bra! Vi såg Despicable me 3 alltså Dumma mej 3. 

Nu har jag jobbat i 2 veckor och det känns bra! Hade ställt in mig på att jobba hela hösten och söka barnmorskeprogrammet till våren igen. MEN i tisdags, mindre än en vecka innan skolan drar igång så ringer de och erbjuder mig en plats på barnmorskeprogrammet på Karolinska Institutet!!! Och efter att ha rådfrågat F som skrek JA så svarade jag ja!! 
Kaos i min hjärna och eftersom jag är planerings- och rutinmänniska så fick jag ställa om mig på nytt!

Imorgon 28/8 09:00 börjar jag skolan igen och denna gång som barnmorskestudent! Omvälvande, chockartat, glädjefullt, skrämmande, roligt och allt på en och samma gång! 1,5år är den här vidareutbildningen och den leder fram till en magisterexamen och barnmorskeexamen med ännu ett yrke och legitimation. Så om allt går bra är jag klar i januari 2019!

Nu kör vi!!!Sämsta bloggaren här

Sommaren har varit superbra med besök av syster och sambo i juni och då åkte vi kryssning.


I början av juli firade jag och gubben 15-årsbröllopsdag genom att sova på hotell själva. Supermysigt!

Sista två veckorna av juli var vi i Skåne och hälsade på släkten. Mysigt med mycket skratt och goda middagar. 5 dagar var vi i Svedala hos min syster och resten av tiden hos lilla mamma.
I början av augusti var vi i Schweiz och hälsade på barnens kusiner och deras mamma. Väldigt vackert land men sjukt dyrt!! Vi hittade på saker varje dag o sista dagen gick vi till farbror Luckys begravningsplats. 
RSS 2.0