Veckan

(null)

Varit ledig nu torsdag och fredag. Igår, klippte jag gräset och pysslade på i trädgården, gick igenom mina garderober och kläder inför höst/vinter och kollade serier. Idag började med veckohandling på Ica Maxi, och resten av dagen blir det serier och slappande.

Jag mår av och till fortfarande konstigt, svårt att sätta fingret på vad det är men jag kanske börjar bli utbränd?! Mitt blodtryck är bra, min puls också men är lite borta i huvudet emellanåt. Lite yr, lite trög och jag känner inte igen mig själv faktiskt. Jag försöker nu slå av på takten, lyssna på min kropp och vad den orkar med, ska inte ta så många extrapass utan bara när jag verkligen orkar. 

Jag känner också en del oro och stress över pengar men försöker att inte ha det. Lättare sagt än gjort… 
Felix är min klippa som alltid är där, alltid får mig att må bättre och är förnuftet själv. En annan viktig person i mitt liv är min fina vän Jenny som alltid lyssnar, lyfter upp och får mig att känna att jag betyder något. Hon ser mig, hör mig och får mig att må bättre!
Sådana här meddelanden får jag flera ggr/vecka 🥺🥰❤️. Alla borde ha en Jenny i sitt liv

(null)

 

Bra jobbdagar måndag-onsdag med variationer i arbetsuppgifter. Koordinator, inskolning av en ny barnmorska och antenatalbarnmorska, roligt med variation 🙂

(null)
Pyjamas 🎃

(null)

(null)

(null)
Mjuk, gosig och härlig filt

Lite nya Halloweensaker ☠️💀🤡👻🎃

Jag jobbar lördagdag samt söndkväll men jag önskar er alla en fin helg!!! 


3 lediga härliga dagar

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Taket är i princip färdigt, bara ett takfönster som ska bytas idag eller imorgon samt en slutbesiktning. Känns skönt med helt nytt tak och nu slipper vi skämmas för grannarna hahaha

Det finns ju en del vi vill fixa här hemma men allt kostar så detta året prioriterade vi staketet och taket. Nästa år blir det troligen köket som ska få sig en omgång, inte hela men vissa grejer ska bytas ut. Vi får se om vi har råd… el, mat och höga räntor gör att sparkontot inte kan fyllas på som
önskat 😬💰

(null)

Lördagsnöjet för mig och Felix, Förrädarna på Tv4. Mycket bra!

(null)

Nya säsongen av Love is Blind släpptes i fredags, yay

(null)

Nya säsongen (12) av AHS började i torsdags, bara älskar AHS 🥰

Vi var ute en sväng i lördags och handlade höstjacka, termovantar och strumpor åt Henry. Samuel är fortfarande sjuk men hoppas han kan gå imorgon. 

Helgen har då bestått av powerwalks, ätande, serier och film (bara B-filmer tyvärr). Just det började kolla på Älskade barn, en serie på Netflix, överraskande bra! Tysk miniserie, 6 avsnitt. 

I veckan jobbar jag månd-onsd samt lörd-sönd.

Utemöblerna täckte vi i helgen, börjar förbereda för höst/vinter

Ha en fin vecka!! 🌸🌸

Veckan

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Killarna jobbar på, det bankas, borras och slamrar 7-16 om vardagarna. Idag hämtades den stora containern. Så nu kan vi parkera utanför vårt eget hus igen yay, vi har stått på en gräsmatta en bit bort. 

Det börjar bli klart, det är lite pannor kvar som ska upp, takfönster ska bytas och lite finjusteringar. En ventilkåpa ska på, tillkommer 5000kr på det… snörasskydd ska upp m.m. Men men snart är det klart, troligen i början av nästa vecka. 

Jag jobbade tisd-torsd och satt som koordinator alla 3 passen vilket var helt ok, många bebisar kom till världen! 🙂

Idag, fredag,  är jag ledig, gick en powerwalk och sedan körde Alicia oss till affären så att vi kunde veckohandla. Vi hämtade 2 paket fyllda med Halloweensaker 🥰🤡💀👻☠️🎃

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Många roliga och skrämmande saker! Detta är inte allt, väntar på några fler paket, köpt alldeles för mycket… kan inte hjälpa det 🫣😅🙃

Samuel är du dunderförkyld sedan i onsdagskväll så han är hemma från skolan nu torsd och fred. Hoppas han blir frisk till måndag men vi får se! 

Ledig fredag-söndag och vi ska mest vila upp oss, ev ut och köpa jacka m.m. till Henry. 

Önskar er alla en fin helg! 🌸☀️🌸

Viruseptin

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med viruseptin.se och Buzzador har vi fått testa dessa produkter som är medicintekniska, läs bruksanvisningen innan användning. 

Yngsta sonen är förkyld just nu och dessa hämmar förkylningen så förhoppningsvis blir han snart helt frisk! 🙏🏻

Uhu stic

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har fått testa detta lim i samarbete med BIC och Buzzador. 
Bästa limmet när det gäller pyssel och dessutom tillverkat av 98% naturliga ingredienser! Snabbt, hållbart och starkt! Rekommenderar 🙏🏻🥰😍🤩

Helgrapport

(null)

Jobbhelgen var väldigt lugn och behaglig. Skolade in en ny barnmorska fredag och lördag, ingen förlossning men vi hann gå igenom många bra saker. Söndagen satt jag som koordinator. 

Jag har mått lite konstigt hela veckan, liksom en lätt yrsel och ibland illamående. Liksom som att hjärnan inte får syre, svårt att beskriva. Tog blodtryck på jobbet och det var högt… inte första gången utan det kommer och går mitt höga tryck. Tror att det beror på stress, dålig sömn och kost. Väl hemma tog jag det med min egen maskin och då låg det bra hela kvällen både lördag och söndag. 
Yrseln känns som när jag hade haft covid våren 2020… Kan jag ha haft covid med milda/inga symtom? 

Jag ska lyssna på kroppen och ta det lugnare, inte ha en massa måsten hela tiden utan våga delegera till andra och skjuta upp saker om det inte är tvunget att göras idag! 

(null)


Idag, måndag, är jag ledig vilket är så välbehövligt! Bankandet och alla oljud från takgubbarna är igång igen. Tror det bidrar till en inre stress dels oljuden och dels att det känns som jag inte kan slappna av härhemma då vi 
"har folk hemma"… 

Alicia körde upp idag och yes hon klarade det så nu har hon körkort! Vilket känns fantastiskt kul! Vi är så glada och stolta!! ❤️🥰❤️

Resten av veckan jobbar jag tisd-torsd och är sedan ledig fredag-söndag 
(och nej mamma jag lovar att inte ta extrapass hahaha)

Önskar er alla en fin vecka!

Ps. idag får Samuel HPV vaccin dos nummer 1 🙂 ds.


Veckan

I måndags skolade jag in en ny barnmorska och det är helt otroligt men jag fick vara med på ännu en tvillingförlossning med 2 små tjejer som kom till världen! Fantastiskt! 

(null)

(null)

(null)

I tisdags kom takbyggarna förbi och började förbereda lite. Jag jobbade dag och fick vara med på en snabb förlossning samtidigt som jag hade hand om 3 andra familjer så det var lite tufft men det gick bra ändå. 

(null)

(null)

(null)

I onsdags hade de satt upp ställningar och påbörjat så smått. Jag var ledig och tog det mest lugnt.

(null)

(null)

Igår torsdag hade de kommit lite längre och jag var ledig. Passade på att storstäda nedervåningen med musik i öronen för shit vad det slamras från taket 😅🫣🤣

Fredag, jobbar ikväll men ska först fixa en del härhemma bl.a. storstäda ovanvåningen och träna. 

Jobbar även dag både lörd och sönd. 

Önskar er alla en fin helg!! ☀️☀️

Melittakaffe

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I samarbete med MelittaSverige och Buzzador fick vi testa detta kaffe. Jag bjöd min kollega på kaffet och hon tyckte att det var lite svagt i smaken tyvärr. Men får nog lägga i ordentligt med kaffebönor om man vill ha ett starkare kaffe 🙂

Helgen

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag: träning, klippte ner päronträdet och syrenen. Päronträdet var hårt angripet av svamp så den hade knappt några päron och de som kom var dåliga… vi hoppas den ska komma tillbaka med full styrka. Vi har köpt något medel som vi ska ta på till våren.   Poolen togs också mer och hänger till tork nu.

Fina grannen lämnade världens godaste körsbärstomater som hon odlat. Vi åt pizza till middag och kollade på serier. Börjat kolla på Förrädarna på Tv4 som går om lördagarna men vet inte riktigt vad jag tycker… lite väl hård stämning och lite mobbning känns det som.
Sista säsongen av Topboy släppt på Netflix, yay. 

Vi har informerat grannarna om det kommande takbygget, surgubben till granne mittöver tog det inte så bra "det är inte grannarnas problem att ni lägger om taket, ni får se till att alla kommer fram bla bla bla" 

Imorgon kommer de att börja, känns spännande och roligt!

I veckan jobbar jag månd-tisd, samt fred-sönd. Jobbade extra igårkväll, satt som koordinator och det var verkligen trixigt att få det att gå runt…

Önskar er en fin vecka ☀️☀️




Veckan 🙂

(null)

(null)

Koordinator tisdag-torsdag, fullt överallt, trixande och fixande 🙏🏻

Har hunnit sitta ute på rasten i alla fall och njutit i solen ☀️☀️

Idag jobbade jag med patienter, först var jag barnmorska 2 på en förlossning och sedan strax innan lunch fick jag äran att välkomna 2 små tvillingflickor in i denna värld 🥰🙏🏻❤️🤩. Så jag fick vara med vid tre små nya människors entre in i världen innan lunch. Fantastiskt, tröttnar aldrig! 

Nu är jag hemma, ska strax iväg och storhandla och sedan blir det serier resten av kvällen. 

Efterlyst började igår också så det är fullt upp med att hinna med att se allt hahaha. 

Ledig imorgon, lördag och inga storslagna planer men poolen ska ner och vi måste tänka ut var vi ska göra av bilarna för på tisdag börjar takgubbarna och vi ska få nytt tak! 🤩 De behöver ha en container här och sina egna bilar och vi har ju 2 bilar. Men det finns en gräsmatta 50 meter från oss typ där folk brukar parkera ibland så vi/dem får väl ställa oss där. 

Söndagkväll tog jag ett extrapass så har inte haft en hel ledig på ett par veckor… but it is for the 💰 

Önskar er alla en fin helg!! 🙏🏻☀️🙏🏻❤️🙏🏻

Helgrapport



(null)

(null)

(null)

(null)

Det var ok på jobbet både lördag o söndag. Väl hemma lörd kväll så åt jag god jollofrice med ägg som F hade gjort, kollade film "the boogeyman" vilken var ok men inte så mycket mer. 

Ny vecka är igång och jag börjar med en ledig och solig måndag ☀️☀️☀️. Tränat, hämtat paket, fixat med lite saker och nu börjar jag bli redo för soffan och serier 😍🤩. 

I veckan jobbar jag tisd-fred, ledig i helgen men tog ett extrapass på söndkväll för pengarnas skull. 

Önskar er en fin vecka 🌸🌸 och njut av värmen ☀️☀️

Sommaren bye bye

Nu är sommaren officiellt över vilket känns väldigt tråkigt. Känns som den sprang förbi…

(null)

Vår fina solros som lyser upp här på gatan när man går förbi 🥰

Tisdag och onsdags satt jag som koordinator och ett pass var lugnt medan det andra var busy med många patienter och varje rum var upptaget! 

Igår, torsdag, var jag ledig och dagen började med en powerwalk, sedan tandläkarbesök för Samuel där de tog massor av bilder på hans tänder från alla håll och kanter. Hans käkar är små så tänderna kommer upp snett och vingt, alltså verkligen åt alla håll och kanter… Bilderna ska återigen skickas till en specialist och det kommer bli en behandling men de vet inte vilken än. Det känns som det kommer bli en lång och smärtsam process, min lille gubbe…

Vattenfall var här och bytte elmätare, alla i området ska få ny, så det är väl för att vi ska betala ännu mer… 

Vi hade utvecklingssamtal med Samuels lärare och allt går bra! Hans mål för denna termin är att satsa på att lära sig min, din, mitt, ditt, en och ett japp tro det eller ej men han säger fel hela tiden… "min rum" säger han t.ex. vi korrigerar honom såklart men han behöver öva, öva, öva och det är så konstigt att det inte kommer naturligt då vi pratar svenska hemma och i skolan… förstår det inte bara… 
Sedan ska han öva på att hålla redovisningar för klassen eller för oss och läraren. 
Resten av dagen blev serier och slapp.

Idag, fredag är jag också ledig så det blev powerwalk, veckohandling och nu pysslar jag med lite ärenden innan bingetittande på serier börjar 🥰

(null)

Samuel har sovit dåligt sedan födseln, nu är det katastrof då han lägger sig 21 och han somnar vid 23 och ska sedan upp vid 7… Vaknar om nätterna m.m.
Som sagt inget nytt men det är jobbigt… för både honom och oss. Så nu har jag beställt Melatonin och så ska vi testa det. Mina vänners barn med diagnoser använder det och det fungerar enligt dem. 

(null)

Nya fina flaskor från Wish 🤩 älskar dem!

Det är ju ingen hemlighet att jag ständigt "bantar" och har nu varit igång sedan en dryg månad, gått ner 5kg men i måndags och torsdags så gick det bara inte att stå emot demonen och jag åt chips, glass m.m. Liksom den bara tog över, så jäkla svårt att stå emot men ska försöka idag. 

Jaja, jobbigt men jag tränar 5ggr i veckan och det känns jättebra!! 

I helgen jobbar jag lördagdag och söndagdag. Skulle jobbat lördkväll men de undrade om jag kunde byta till dag och det gör jag gärna! Så kan jag ha lördagsmys hemma 🥰 Enda tråkig att det är 2 tidiga morgnar snaaarkk

Önskar er en fin helg!!! ☀️☀️

RSS 2.0