Iphone till salu?

Någon som har en Iphone till salu??

Måndag

Imorse gick vi förbi Medborgarkontoret och lämnade in våra nya inkomstuppgifter. Hoppas på en ordentlig sänkning av barnomsorgsavgiften nu när jag bara har CSN som inkomstkälla.
 
Sedan kollade jag på bostadsbidrag på FK´s hemsida och det ser ut som vi kan bli beviljade det också. Gött isåfall, skrev ut alla blanketter så får vi väl fylla i så gott det går och lämna in.
 
Jag har även kontaktat facket så min avgift sänks hos dem med, förhoppningsvis en bra sänkning.
 
 
 
Så det kanske kommer gå runt rätt bra tros allt. Nu har vi ju 3 (4) barn så då blir det svårare än om man varit helt själv.
 
Idag har jag storstädat i typ 5 timmar *puh* och imorgon blir det några timmar till. Min syster Paula kommer upp till oss imorgon och stannar en vecka! Ska bli skoj!
Vi ska hämta henne vid tåget men tyvärr måste vi ta oss dit kollektivt för F slutar inte förrän 15.00 och hennes tåg är inne ca 14.15... Det betyder t-bana. buss, buss och 50 minuters enkel resväg *blää*
 
Ni får ha det så bra sålänge!!

Söndag

Igår åkte vi till Mediamarkt och köpte dator till mig.
 
Det blev en Asus för 5000kr. F har redan en monsterdator från Asus som han är nöjd med så jag körde på det.
Jag testprovade den igår och den verkar toppen! Lätt och smidig!
 
Efter Mediamarkt drog vi till stranden i Slagsta så barnen fick svalka sig lite. Vi har haft så otroligt hett den senaste veckan...
 
Igår beställde jag grön och svart pastafärg, och fem färger av sockerpasta från www.kakburken som vi ska använda till Alicias Minecraft cupcakes och tårta.
Sedan fick jag bra recept av syster Ingells till buttercream (smörkräm)
 
 
och Royal icing (kristyr)
 
 
Jag kommer använda Leilas klassiska cupcakes recept till cupcakes.
 
 
Wish us good luck haha...
 
 

Filmer

 
 Har hunnit med två filmer yay
 
42. Detta är en film baserad på en verklig historia. Den handlar om första svarta killen i professionella baseball ligan i USA och hans kamp mot rasismen och sin rätt att få spela baseball.
Den var gripande och jag tyckte den var bra.
 
 
 
Ego. En svensk film som handlar om en flashig snubbe som kan sjunga (?) och hur hela hans liv förändras efter en olycka. Den var helt ok, en trevlig söndagsrulle.

Lördag

Idag har jag och Samuel haft en ensamdag utan syskon. Vi åkte och träffade "mina mammor" som jag hållit ihop med sedan vi blev gravida.
Vi träffades hemma hos en av dem och shit vad långt bort hon bodde... Det tog över en timme för att komma dit, StorStockholm i sitt esse.
 
Vi bjöds på vegetarisk tacopaj med grönsaker. Mumsigt. Senare på dagen hade vi knytisfika och blev bjudna på hemmagjord saft, ananaspaj, cupcakes, kanelbullar m.m. Tur det är lördag ;)
 
Jag ringde min snälle make och bad honom hämta upp oss så vi slapp den långa resan hem för Samuel hade varit apjobbig då. Han kom självklart och hämtade upp oss. Och just nu är han i köket och lagar mat =)
 
Jag vägde mig imorse och nu är det slut på det onödiga ätandet. Imorgon blir det träning och bra mat utan onyttigheter. Men idag är det lördag, så idag äter jag som jag vill.
Så hoppas jag att vågen börjar visa minus istället för plus framöver.
 
Imorgon ska vi åka och kolla dator till mig och så måste jag kolla in alla bra baklänkar jag fått och se vad vi kan hitta på inför Alicias Minecraftkalas =D
 
Ha en fortsatt het helg, här har det varit sjukt hett ända sedan i onsdags.

Fredag, shopping m.m.

 
Igår, fredag, så gick vi först och pratade med min chef om att jag kommit in på skolan och sådär. Jag måste bara komma ihåg att söka tjänstledigt för år 2, redan i januari 2014 så att det inte blir strul och gärna skriftligt ifall det blir byte av chef eller något.
 
Sedan åkte vi till SKHLM och shoppade lite kläder åt Alicia
 
Svarta leggings med något slags streckmönster, 149kr. KappAhl
Topp, 129kr, KappAhl
 
Leggings med stjärnor, 179kr, KappAhl
 
Shorts på rea, 100kr, KappAhl
Henry tjatade till sig en t-shirt.
 
99kr på KappAhl
 
Inne på H&M hittade jag en fin vit t-shirt till Alicia också med texten "You are my lucky star". Den kostade 99kr men jag hade bonuscheck och lite kvar på ett presentkort så det blev 1kr =)
 
Sedan kollade vi på Panduro Hobby och BR, barnens favoritaffärer. En sväng in på MacDonalds för lite takeaway sedan satte vi oss ute på torget och åt, mysigt.
 
Pappa F hämtade upp oss på vägen hem från jobbet. Väl hemma stack jag och veckohandlade på IcaMaxi.
 
På kvällen åkte vi till A och barnen och hälsade på. Det var kul att träffas och barnen har så kul ihop! =D
 
Jag kom inte i säng förrän vid 01.00, riktigt trött....
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag/torsdag

Igår var vi hemma hela dagen och tvättade och sådant. Alicia åkte iväg till stranden med en fröken från skolan och dennes barnbarn som är Alicias brevkompis. Kul att hon fick komma iväg.
 
Idag, torsdag har jag handlat och sedan var jag och Samuel ute i det stekheta vädret, gick och duschade av honom i vår lekpark där de har duschar och annat för våra betongbarn =D
 
 
 
Sedan har vi planerat för Alicias 10-årskalas. Hon vill ha speciella cupcakes och tårta med minecraft gubbar och allt vad det är. Det blir en runda till Panduro Hobby imorgon för där har de en massa skoj (dyrt..) Finns det andra affärer med sugarpast, icing och sådant?
 
Imorgon, fredag ska vi till SKHLM centrum och kolla på kläder åt Alicia. Först ska jag förbi kontoret och prata med chefen, berätta att jag kommit in och försöka byta lite föräldradagar mot "semester" så jag kan spara lite fler föräldradagar till kommande somrar.
På eftermiddagen/kvällen kommer A och barnen på fredagsmys. Ska bli kul!
 
 
 
På lördag har jag och Samuel en ensamdag utan syskon och då ska jag på träff med mina marsmammor som jag hållit ihop med nu i 2 år! =) Ska bli riktigt trevligt!
Och på lördag gör jag ett nytt försök på "Project normal life". Nu ska kilona bort genom att bara träna och äta rätt, inga dieter och annat utan bara bra mat och en ätardag på lördagar. Jag klarade det i höstas så jag ska minsann även klara det nu! Hatar hur jag bara går upp och upp, är mycket nära min vikt från förra året, deprimerande eller vad??
 
Nu rinner tiden iväg och om drygt 2 veckor jobbar jag igen, en vecka, och sedan sätter studierna igång! Skönt att F är hemma 4 veckor också men sedan kör vardagen igång på riktigt *hjälp*
 
Ni får ha en underbart härlig och varm helg! Njut för snart är vintern här igen...
 
 

Lillkusinerna Samuel och O busar hos mormor/farmor

 
 

Hemma igen

Jag är egentligen dödstrött men tänkte blogga lite i alla fall.
 
I torsdags åkte vi till Mobilia och handlade lite plus att vi åt Malmöfalafel, extrastor 20 kr, Sveriges bästa. yummy
Eftermiddag och kväll spenderades med F´s bror med familj. Mys på hög nivå med god grillad mat och gott sällskap =D
 
På fredageftermiddag åkte vi hem till syster Ingela och hennes pojkar KAoS i Skurup där vi spenderade helgen. Där blev det god mat, myspys och gott sällskap. Lördagen var vi och badade på Skurupsbadet en stund. På kvällen lämnades alla barnen till världens bästa J. 
Sedan bar det av till Lund där storasyster Monika anordnat syskonfest. Vi bjöds på en gedigen ost och kexbricka. Jag hade verkligen roligt! Skrattade, pratade, drack och njöt av barnfriheten =D
Vi hämtade upp Samuel på vägen hem för jag ville han skulle sova med mig, tryggheten ni vet.
 
På söndagen stack J med nästan alla barnen till Skurupsbadet igen. Jag, Ingela, Samuel och K blev hemma. Vi höll på med mammas 75-årstårtor. Innan vi åkte hem åt vi kinamat mums.
Vägen hem från Skurup var jobbig... Samuel skrek hela vägen, stora barnen bråkade och Henry glömdes kvar på bussen när vi gick av. Som tur var så stannade bussen efter en kort bit och en förtvivlad Henry gick av med gråten i halsen. "Jag vill aldrig mer åka buss"
 
På måndagen var det så dags för min mammas 75-årskalas. Det hölls i lillebror Max´ trädgård. Det bjöds på jättegod mat från en cateringfirma och långbord var uppdukade. Vi hade underbart väder och de flesta av kusinerna badade i poolen i timmar, skrek och sprutade vatten på både oss och varandra... En lyckad dag! Härligt att se hela familjen samlad för en gångs skull!
 
Sent i säng och upp tidigt för idag åkte vi hemåt mot Norsborg. Dessutom är det in födelsedag idag, 34år gammal blir jag. Jag fick biopresentkort av mamma och ett fotspakit från min syster Karin. Kul med presenter =)
Tågresan hem gick jättebra! Barnen skötte sig bra, Samuel gnällde ytterst lite och allt flöt på. Väl framme så ser vi inte F och han ringer och frågar vart vi är. Efter en stund inser vi båda att han står på fel station. Han står vid Södertälje Syd och vi vid Sthlms central. Drygt 4 mil därifrån...
Slutligen träffas vi och vi kan äntligen åka hem!
 
Väl hemma packar jag upp, går igenom posten. CSN brev där det står att jag är beviljad CSN hela året wihooo och det är helt ok, i genomsnitt 12000kr/månad i tio månader och så jobbar jag de övriga två månaderna. Så det kommer nog gå runt. Ska besöka Medborgarkontoret så att barnomsorgsavgiften sänks, för jag tror att inte CSN räknas som en inkomst då det är ett lån/bidrag. Då kommer vi betala typ hälften.
Sedan kolla igenom övriga utgifter, vad som vi kan dra ner på och sådär.
Skönt att slippa tänka på det i alla fall!

Ikväll åkte vi ut och åt lite mat för att fira min dag och så tittade vi på min present som vi inte köpt än. En bärbar dator, den behövs inför studierna.

Nu måste jag snart slänga mig i säng för jag somnar snart...

Imorgon blir det en hemmadag med tvätt och annat grejande. Och idag är jag tråkig, inga bilder...

Ha det

Malmö

Ja, jag bloggar även härifrån trots allt =D
 
Min mamma har fått en bärbar dator och det funkar ok med internet. 
 
Resan ner var jobbig, lilleman gnällde och hade sig. Jag läste böcker, han fick rita, lyssna på sin favoritmusik, äta kakor, gå runt i tåget men inget var bra =( Så det var ganska tufft men fram kom vi till slut. Stora barnen däremot skötte sig exemplariskt! Vid tåget möttes vi upp av mamma och syster Paula. Kul!
 
Vi åkte hem och senare kom min brors fru K och deras söner och hälsade på. Äntligen fick jag mysa med lillebror O igen, nu snart 11 månader gammal. Samuel och han lekte fint ihop när inte Samuel försökte slänga saker på honom/ta saker från honom. =)
 
På tisdagen kom min syster Karin och hälsade på och sedan min bror Max. Kul att ses! Senare kom min syster Paula på middag, lite senare kom barnens kusin Jonathan som är 16 år. Slutligen kom min brors fru K med pojkarna igen. Kul för Henry som är i samma ålder som min brorsson E. Så det var besök hela dagen lång! =)
 
Idag, onsdag har vi haft det lugnare. Vi har varit ute på lekplatser i några omgångar så barnen fått leka av sig. På kvällen kom min brors fru K med killarna igen till barnens stora glädje. De tyckte det var en tråkig dag fram tills att de kom.
 
Vi har fått äta mina mammas goda mat, Pippi med pommes frites och kåldolmar mmmmm
Just nu sover Samuel och mamma, barnen kollar på film och jag sitter här en sväng.
 
Imorgon ska vi träffa F´s brors familj, roligt! På fredag åker vi till Skurup, till kära syster Ingells. På lördag är det barnfri syskonfest hos syster Monika i Lund och på måndag är det dags för mammas
75-årsdag! Ni får ha en fortsatt fin vecka!!

Helgen som varit

Lördagens 4-årskalas var verkligen speciellt. African time i sitt esse.
 
Vi bjöds in till 14.00 men han som bjöd in sade att han bara sade det för att folk skulle komma till 15.00. Nigerianer är alltid sena. Vi var där vid 15.20 och då är det tomt.

Förutom en familj med barn och en som blåser ballonger. Efter en dryg timme börjar de koppla in musik och duka borden. De som bjudit in kommer vid 17.00 och då har typ hälften av gästerna kommit. Maten serveras vid 19.00, 5 timmar efter de bjudit in gästerna. 

Efter vi varit där i nästan 6 timmar så åker vi hem. Då kom det fortfarande folk, 7 timmar efter utsatt tid. 

Typiskt nigeriansk tillställning. Nästa gång kommer vi 3 timmar efter utsatt tid då kommer vi perfekt haha =D
 
Man måste skratta åt det men det är faktiskt ingen respekt för sina gäster att inte ha allt klart till utsatt tid och ingen respekt från gästerna att komma flera timmar för sent.
 
 
 
Söndagen gick åt till att packa och tvätta lite. Det tog några timmar, med 3 barn så blir det mycket att ta med och saker man absolut inte får glömma att ta med.
 
Nu är dagen D här och vi ska åka till Skåne. Klockan 14.20 går tåget och vi är framme 18.50 ikväll. Barnen är väldigt glada för en gångs skull ;)
 
Jag kommer ta bloggpaus när jag är nere men när jag är tillbaka i Norsborg bjuder jag på bilder och berättar om vad vi gjort därnere. Vi hinner med två fester i alla fall, en syskonfest och min mammas 75-årsfest =D
 
Ha en härlig vecka!!
 

Fredag/lördag

Igår hade jag en städ och tvättdag, tråkigt speciellt eftersom Samuel ser till att allt jag plockar upp plockas ut direkt igen =D
 
Jag var nervös inför att kolla hur det hade gått med antagningen och blev väldigt glad när jag såg att jag verkligen var antagen! Tänk att jag ska börja skolan igen. bli sjuksköterskestudent med allt vad det innebär. Hoppas verkligen det går bra!
 
På kvällen kom min vän R, med son och systerson över. Vi grillade och drack lite god öl. Det var en riktigt trevlig kväll! Jag kunde för en gångs skull slappna av och bara vara, prata och skratta. Jag fick en tidig födelsedagspresent men jag hade inte köpt något till henne. Hon fyller 22/7 och jag 23/7.
 
4 fina ölglas
 
 
 
 
Just nu färgar jag mitt hår och senare idag ska vi på kalas hos en kompis till F vars son fyller år. Det blir en riktig nigeriansk fest med god nigeriansk mat, mumsigt =D
 
Imorgon är det packning som gäller och förberedelser inför Skåneresan. Ångrar att vi bara stannar en vecka, 1,5 vecka-2 veckor hade varit bättre.
 
Vi såg en film för någon dag sedan
 
 
G.I. Joe 2. Retaliation. En actionfilm. Hmm tråkig, pang pang men bra skådisar. Nej, kunde klarat mig utan den haha
 
 
Henry nyklippt
 
 

Antagen =D

Jag väntade in i det sista med att logga in för att se hur jag ligger till och då står det antagen till sjuksköterskeprogrammet på Ersta Högskola! Vill du ha platsen? Jag tackade Ja på en gång!
 
Så nu börjar allvaret och min väg till att bli världens bästa sjuksköterska =D

Samuel 16 månader idag!!

Tänk vad fort tiden går!!

Gott recept

Somrig currykycklinggryta

Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g kycklingfilé
500 g små färskpotatisar (25-30 st)
400 g champinjoner skivade (1 stor burk)
1-2 gul lök (150-200 g)
3-4 dl vispgrädde
2-3 msk dijonsenap
2 msk vetemjöl
1 msk curry
1 tsk spiskummin
1 tsk svartpeppar grovmald
1 tärning mörk oxbuljong
2-3 msk smör till stekning
 

Gör så här

 
Tvätta men skrubba inte potatisarna skalet ska gärna vara kvar.
Koka potatisen i ca 5 minuter och häll av kokvattnet så den får ånga av.
Häll av och spar spadet från champinjonerna.
Hacka löken och skär kycklingfiléerna i mindre bitar.
Blanda vetemjöl, curry, spiskummin och svartpeppar i en plastpåse. OBS: inget salt.
Lägg kycklingbitarna i påsen och skaka om ordentligt så all kryddblandning fäster.
Blanda svampspadet med grädde så det blir 5 dl.
Fräs smör, lök och champinjoner i en stekgryta ca 5-6 minuter.
Lägg i potatis och kyckling och fräs vidare i 5-6 minuter med omrörning då och då.
Häll på gräddblandningen, smula i buljong och tillsätt senapen.
Koka upp och sänk värmen så det småkokar.
Låt småputtra med omrörning ibland i 15-20 minuter.
 
 

Onsdag/torsdag

Igår onsdag så kom A och W över och hälsade på! Det var jättekul att få se W igen, det var ett bra tag sedan!
Det ösregnade mest hela dagen så det blev mest innelek med barnen.
 
Idag, torsdag så leker Henry och Alicia med kompisar. Jag har städat, handlat och så bara.
 
F var på sin tredje intervju idag med Scania. Och det verkar som han får jobbet där men även ett annat företag Proffice som bemannar läkemedelsföretaget Astra Zeneca har hört av sig och vill ha in honom på intervju. Mycket tack vara en rekommendation från min vän A. Och det vill han hellre ha så vi får se hur det går. =D
Kul att vara eftertraktad!
Han har så ont i foten nu och även in sitt knä =( Det är jobbet som gör det tyvärr. Så vi hoppas han kan komma bort från det och förhoppningsvis börja någonannanstans.
 
Film:
 
 
The numbers station. Det är en thriller. Filmen lämnar en med en massa frågetecken. Varför? Vem? Hur?
Den byggs upp på ett bra sätt men nja för mycket frågetecken.
John Cusack och svenska Malin Åkerman spelar huvudrollerna.
 
Imorgon får jag reda på hur jag ligger till i antagningen till sjuksköterskeprogrammet! Ihh kommer inte våga logga in typ haha =D
 
I helgen blir det tvätt, packlista och packa inför resan på måndag! Vi ska ev. på barnkalas på lördag, jag måste färga mitt hår som jag även borde klippa men hinner inte, Henry måste klippa av sin afrokalufs m.m.

Ni får ha det gott! Och önskar alla som går på semester imorgon en riktigt härlig semester! =D

Testing testing

 

Måndag/tisdag

Igår så passade vi D under dagen. Henry och D är som katt och hund tyvärr. De går absolut inte ihop och det är tråkigt. Så det är ett evigt kivande och bråkande...
 
Vi var ute i 2 omgångar och lekte på lekplatsen. Samuel älskar verkligen att springa ute, han blir som en vild ko på sommarbete och han skriker när vi ska in, slänger sig på golvet och gråter.
 
På kvällen såg jag en film
 
 
Cottage country. Jag säger bara haha, det är inte en komedi direkt eller man kan väl säga att det är en köttig komedi hehe. En mysig vecka i en skogsstuga eskalerar till oväntade grejer, blodiga grejer...
Jag tyckte det var underhållande haha. Och svenska Malin Åkerman spelade huvudrollen, tycker hon påminner så mycket om Cameron Diaz. 
 
Jag såg att Ersta Högskola lagt ut på deras hemsida vad eleverna ska ha med sig inför första skoldagen. 7 kompendium av olika papper bl.a. de två första kurserna, schema och så. På fredag är det första urvalet och då får jag se hur jag ligger till i antagningen, spännande =D
 
Idag tisdag har vi bara varit och handlat och var en sväng förbi mitt jobb för att skriva ut tågbiljetterna till Malmö. Vår skrivare är knasig som vanligt, irriterande! Tänk att vi åker på måndag, tiden går sjukt snabbt! Kul!!
 
Vi har köpt ny kamera och F ny mobil.
 
Nikon, 799kr, Elgiganten. 20,1 megapixels, 7X zoom. Rea, ord.pris 1299kr.
 
 Samsung, 149kr, Elgiganten. Enkel och inte låst till någon operatör.
 
 

Helgen som pågår

Igår var det så dags för vår 11:e bröllopsdag. A kom och passade barnen. Vi åkte först till Elgiganten där vi skulle köpa mobil och kamera men det var för lång kö så vi beställer nog online istället och hämtar upp bara.
 
Sedan åkte vi till en av våra favoritkinamatsrestauranger, Flower City i Zinkensdamm. Men jag blev lite besviken på maten, där var inget folk och maten vet jag inte hur länge den legat på värmning. Men men mysigt att vara ute själva och kunna prata i lugn och ro =)
Sedan visste vi inte vad vi skulle göra så vi åkte hem. Umgicks med A och D en stund innan de gick hem. Nästa gång får vi nog planera något annat än att bara gå ut och äta. Är lite sugen på kryssning =)
 
Idag, söndag drog vi till stranden i Sätra med A och D. Mycket folk! Det var varmt och skönt! Skönt att komma hemifrån, speciellt när det är så smutsigt härhemma. Skulle städat i helgen men pallade inte så det får bli städning i veckan, lite i taget. Får väl börja gå upp tidigare så inte halva dagen sovs bort haha
 
Ni får ha en härlig sommarvecka! Kämpa ni som jobbar, snart är det er tur att få njuta!
 
 

11-års bröllopsdag

Japp imorgon firar jag och min käre make 11års bröllopsdag!
 
Vi ska ut och äta på restaurang, ev. strosa runt, vi får se! A ska passa barnen.
 
"Reason to live"
 
 
Vår sång <3

Torsd/fred

Det blev sent i onsdagskväll. D och Alicia låg och pratade m.m. Men när jag och Samuel vaknade nästa morgon hörde jag att de redan var uppe och lekte =)
Barnen tyckte det var kul att ha en kompis som sov över!
 
Igår hade vi barn här hela dagen. D var ju redan här och senare kom J och lekte med Henry. På kvällen tog J och hans mamma med Henry ut och fiskade. Det tyckte han var roligt!
 
Jag själv tvättade och handlade.
 
Vi fick en fin present av A
 
 
Vår digitalkamera har pajat =( Typiskt nu under semestertider. Men får väl kolla på Mediamarkt eller något, behöver inte vara någon dyr för vi tar bara foto ibland.
 
Idag har vi varit ute och lekt på lekplatser.
F är just nu på sin arbetsintervju för ett jobb som lagerarbetare på Scania i Södertälje, spännande. Kruxet är att han måste vara föräldraledig från 12/8 och 4 veckor framåt. Så vi får se vad de säger.
Mötet med facket och chefen gick som väntat. Chefen hade ingen giltig anledning till uppsägning så F får jobba vidare som vanligt... För andra gången...
Skönt att han har kvar jobbet och kul att se att det finns chans till att byta arbetsplats! =D
 
 
 
Olympus has fallen. Actionfilm med Morgan Freeman, Gerald Butler m.m. Hmm inget speciellt, terrorister tar över, vill döda amerikanarna, en ensam man räddar hela USA. Ja, det gamla vanliga =)
Gillar ni typiska amerikanska actionfilmer är detta något för er!
 
 
 
 
Call girl. En svensk film som skildrar skandalen från 70-talet där politiker m.m. gick till minderåriga prostituerade och slapp undan. Den är mycket bra, scenerna, kläderna, bilarna är så 70-tal. Över 2 timmar lång men sevärd!

Onsdagen

Idag har jag suttit och sökt jobb åt F. Fyra änsålänge och har sex till att söka men det tar sådan tid att få till en bra ansökan och CV så vi får ta några per dag.
 
Det roliga är att typ en timme efter jag skickat ansökan till Randstad så ringer Randstad och vill ha in honom på intervju på fredag. De tyckte det lät intressant. Sjukt snabbt och otroligt!
Så F byter kanske arbetsplats snart?!
 
Just nu är han på möte med chefen och facket. Chefen avskyr ju F och gör allt för att få bort honom så vi får se vad som händer... Sedan så har F börjat få problem med foten igen så han kanske inte klarar jobbet som lastbilsförare längre?!
 
Ikväll ska vi ha nattgäst, lilla D ska sova över. Hon har velat det sålänge och vi är ju lediga så det kan hon väl få göra =)
 
Annars tar vi det lugnt hemma mest, barnen leker med kompisar. Alicia tycker vi ska packa inför Malmöresan men det är ju ett tag kvar haha

Tisdagen

Igår gjorde vi inte mycket. Handlade bl.a. en mycket god glass
 
Mumsigt god, med bitar av Delicato chokladbollar mmmm
Sedan kollade jag upp jobb åt F, hittade 9 stycken som vi ska söka.
 
Kollat på två filmer
 
 
Broken City. En mycket bra och spännande thriller.
 
 
Evil Dead. En riktigt grym skräckis. Överdriven och så men det hör ju till genren.

Ångesten börjar krypa på + dansvideo

Insåg idag att det bara är 6 veckor kvar av min föräldraledighet som jag trodde skulle vara för evigt typ... =(
 
Sedan börjar allvaret igen med tidiga morgnar, stress och för lite tid för allt som bör och ska göras. Jaja, det finns ju inget alternativ. Jobba måste man ju eller plugga om jag nu kommer in för att kunna få ett bättre (?) jobb.
 
But still ångesten är där och tänker jag på det får jag en liten klump i mage. Min lille gubbe ska gå på förskola hela dagarna, andra ska ta hand om honom =( 
Åh, jag kommer sakna honom så mycket!
 
Här kommer en dansvideo. Samuel älskar att dansa =D
 
 

Tradera vinster

 
Ny Mobilväska 5kr
 
Ny mobilväska 31kr.
 
Fodral till surfplatta 49kr och då ingick frakten.
 
 
 
 
 

Måndag

Jag satte klockan på 07.30, men när larmet ringde så snoozade jag till 08.00 men sedan blev det bråttom. Alicia skulle nämligen på återbesök hos läkaren angående hennes njurbäcken m.m klockan 09.00. Vi lämnade en sovandes Henry hemma och han sov fortfarande när vi kom hem. Den sömntutan gick upp efter 11.00 =D
 
Ja, vi har nu fått tabletter, Minirin, som ska hjälpa Alicia med den nattliga anuresen som kommer och går. Sedan ska vi skicka in den där alarmklockan för den funkar inte som den ska och förhoppningsvis få en ny så hon börjar sköta sig om dagarna också. (Hon kan hålla sig i princip hela dagen-inte bra!)
Sedan vägdes hon och hon väger 48kg. Hon är 146cm. Så det är något vi ska försöka ta tag i nu också. Mycket på en gång men men något måste göras!
 
Ja, vi har ju hunnit med film som vanligt då
 
 
Små citroner gula. En svensk komedi. Den var helt ok faktiskt! Drama, kärlek och sådant =)
 
 
21 and over. Denna film känns som en sämre kopia av Baksmällan. Där huvudpersonerna är yngre och mindre smarta typ. Det är en ok film, rolig emellanåt.
 
I veckan har jag inga stora planer än mycket p g a olust. Att åka iväg med alla tre barnen själv och Alicia och Henrys ständiga kivande tar bort min lust tyvärr...
Vi kommer i alla fall träffa kompisar och vara ute och så men vet inte om det blir några aktiviteter närmare stan...

Söndagen

Igår promenerade jag och A och barnen till Slagsta strand. En ordentlig promenad fram och tillbaka plus att jag tränade Biggest looser igår. Kändes bra!
 
 

RSS 2.0