Ännu en dag hemma

och hela min kropp är slö och mör. Att bara vila, busa med Henry och titta på tv tar ut sin rätt på kroppen :-) Henry är bra nu, lite hosta men det får dagis ta. Han har suttit inne i 4 dagar och han  kryper på väggarna och taket härhemma.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och det känns ok. 

Har inget att skriva om idag, så tråkig är jag...

Så ni får ha en skön tisdag allihopa



Här sitter jag och vabbar

Jo, Henry är ju inte riktigt bra ännu så det är jag som är hemma med honom idag. Han verkar bättre men jag är så osäker på om jag ska vara hemma även imorgon för säkerhetsskull.
Han hostar inte alls mycket längre men när han gör det så hörs det som när en storrökare med slemmig hals hostar, snoret rinner då och då på hans lilla förkylda näsa. Feber är nog borta, han är inte så varm i alla fall.

Hmm får tänka någon timme till innan jag ringer jobbet. Vad tycker ni? Hade ni lämnat honom eller stannat hemma ännu en dag?

Har nu varit hemma 4 VAB dagar i mars (ev. blir det 5) usch för lönen i april... Men men vi löser det på något sätt som vi gjort nu ett tag. Det finns alltid de som har det värre!!

Fick skattebeskedet idag, får tillbaka 868 kr, wow alltså! Jag som hoppades på mer men jag får vara glad att jag slipper betala något i alla fall. Så får vi se vad Felix "får" av dem, allting med plus  är bra för oss just nu :-)

Idag ska Felix hämta Alicias dockskåp, det som hon fick av mormor i julklapp. Peter har tagit med det upp, han är här i STHLM på möten. Så då vet en tjej som kommer vara lycklig ikväll!!

Nu ska jag strax hämta Alicia som är på dagis för hon ska leka av sig med sina kompisar. Sedan är lugnet slut med båda barnen här hehe

Just det idag är ju första dagen på min diet och träning. Har skött mig hitintills och har inget gott hemma vilket är a och o vid dieter. Ska träna ikväll också. Ser framemot att bli smalare och att kläderna inte ska sitta som korvskinn längre, speciellt arbetskläderna...
Vägde 68,2kg imorse (vågade jag skriva det???) och vill ner till under 60 kg, helst ligga vid 57/58 under sommaren och sedan runt 60 kg under hösten.
 
jaja, hoppas ni orkade läsa igenom det hela!

ha en fortsatt skön måndag

Söndagdag

Henry är sjuk... Han har feber, en jobbig hosta och är förkyld. Vi sov knappt inatt för hans gnällande. Han gnäller på natten när han är sjuk. Så jag kommer vara hemma med honom imorgon s får vi se om han kan gå på tisdag.
Han har varit hängig hela helgen och bara varit hemma för att vila upp sig.

Kollade på Bed Time Stories igår och den var sådär. Men jag kan inte glömma marsvinet i filmen, ni som sett den vet vad jag menar. Shit alltså!

Nu är Alicias inomhusfotboll över så nu ska hon börja träna utomhus på onsdagar 17.30-18.30... Inte en bra tid för då får vi ta bussen för bilen har Felix till jobbet. Plus att jag måste ta med huliganen... Jaja, det ordnar sig väl.

Nu måste jag springa ner till tvättstugan. Hatar när man ställer om klockan inför somartid, dagen går ju alldeles för fort...

Sista ätardagen idag sedan imorgon är det allvar. Hoppas ingen hoppar av nu för allt eller inget!!

Ha en fortsatt skön söndag!


Fredagkvällen lider mot sitt slut

och här sitter jag vid datorn. Pappa F och barnen sover och det är snart dags för mig också. Ska bara göra det där tråkiga först... betala alla räkningar...

Skönt med fredag i alla fall. Hade Anna och Denise här hemma ikväll och det är alltid trevligt. Vi pratade och åt en massa gott :-)

Det snöar för fullt här igen, snöstorm typ och det börjar bli rätt tröttsamt nu med kyla och snö! Men men det är väl bara att stå ut, snart är våren här på riktigt.

Henry är nu rakad och lite design i håret, får ta ett foto och lägga ut. Han är jättefin i alla fall.
Men han är på väg att bli sjuk tror jag. Förkyld och rödrosig i både ögon och ansikte... Han får vila i helgen så får vi se vad som händer.

Annars händer det inte mycket hos oss i helgen. Vi kommer göra marktjänst och vila mellan varven.

Ha en skön helg

Trött i hela kroppen

Det har varit/är en tuff vecka på jobbet. Jag hoppar runt mellan cykel, bil och moppe som en liten kanin... Det är tröttsamt att stressa dagligen, att inte kunna ta sina 30 minuters lunch, bära en massa massa kilo post.

Jag går hem efter schema varje dag vilket innebär övertid, bra med pengar men jag hade hellre haft tiden med mina barn istället!

Igår var vi ju hos läkare med Alicia angående sängvätningen. Ringande matta är hon för liten för och tabletter också så hon ska få gå i en "kisskola". Hon ska själv få prata med en sjuksköterska som är expert inom detta område för att hjälpa henne hur man kissar på dagen/natten.
Hur hon kissar på dagen påverkar hennes natt tydligen. Alicia håller sig alltid in i det sista, springer ut på toa och stresskissar så att hon ev. inte tömmer blåsan helt? Det kan medföra att blåsan har blivit slapp och inte kan hålla urinen på natten. Så fortsättning följer...

Henry däremot är en riktig klippa, han klarar nu både dag och natt med bravur :-) Skönt att blöjperioden snart är över på riktigt! Snutten och tummen har han inte heller mer, han bara slutade själv. Min stora 3- åriga gosse!!

3 dagar kvar innan min diet och träning börjar... Ska skriva matschema och sådär så jag bara köper hem det jag ska äta. Felix ska också vara med typ och barnen får äta mindre onyttigt hela enkelt för det kommer inte finnas hemma.

Just nu är pappa F och Henry iväg för att klippa av hans bångstyriga afrohår. Skönt att bli av med kalufsen.

Ja, nu väntar duschen och lagandet av mat

Ha en skön torsdagkväll, imorgon är det fredag wihoo

Ja, se det snöar och solskenar på en och samma gång

Norsborgs väder lever ett eget liv. Idag har det varit iskallt och på vissa gator snöade det intensivt medan det på andra sidan gatan var strålande solsken?? Helt otroligt!
Ja, molnen ligger tungt över himlen och jag antar att det kommer snöa rejält tills imorgon och tyvärr ska jag köra moppen imorgon...

Idag blev jag påkörd! Jag körde Citymailbilen och jag skulle köra och parkera den då känner jag hur någon kör in i mig därbak. Jag stannar och en tant kommer ut. Åh, körde jag på dig? Jag såg inte dig för den starka solen. Vår bil var helt oskadd men hennes stänkskärm var lite "skrapad".
Jaja, hon fick vårt nummer och sådär om hon vill ha kontakt för att fixa papper och sådant.

Ikväll blir det desperate housewifes i alla fall, jippie

Ha en strålande tisdagkväll nu

Idag hurrar vi för min storasyster Monika!!

Stort Grattis till min storasyster Monika som blir hela 48 år idag!! 

Min mamma sade: Jag kan inte förstå att jag har ett så gammalt barn :-) Hehehehehe

När jag tittade ut genom fönstret imorse blev jag ledsen och deppig igen,,, Snö och kyla igen!!! När ska detta sluta?? BLÄÄÄÄÄÄ

Henrys gips är nu av och hans arm verkar vara helt ok. Han är så himla aktiv och jag är så orolig för att han ska skada sig. Han springer snabbt för sin ålder, sitter aldrig still, klättrar och hoppar från farliga höjder. Han ramlar ofta och slår sig ofta, senaste idag ramlade han så att han vara millimetrar från att slå sitt huvud rakt i en stor sten... Mitt hjärta sitter i halsgropen mest hela tiden.

Nu är jag inne på min sista "tjockvecka". På måndag börjar jag min kamp mot vinterkilona. Jag ska gå ner 8-10 kg är det tänkt, helst innan sommaren.
Jag ska träna och inte äta onyttigt, rensa min kropp på alla gifter. Min kropp mår inte bra just nu, det visar sig med trötthet och en dålig kondis...

Någon som vill följas åt med mig? Vi kan ge tips och råd och kämpa tillsammans?

Ikväll blir det Spårlöst försvunnen och Project runway för mig men jag vill också se Cityakuten och Ballar av stål, hmm varför är det så svårt??? :-)

ha en skön måndagkväll på er

McDonalds goodbye

Vi åt på Max idag och sist var det 10 år sedan... Shit, alltså supergott. Stora saftiga hamburgare med färska grönsaker, goda pommes och hur mycket dricka man vill ha :-) Barnen fick varsin barnfilm som "leksak".

Dessutom stod en kille jag kände i kassan så vi fick gratis pommes, dippa och en extra mugg gratis. :-)
Nu blir det aldrig mer skitstället McDonalds som inte ens är i närheten av Max på något plan.

Ikväll var vi hemma hos A och hälsade på. Barnen var galna som vanligt och hade roligt ihop. Nu sover de sött i sina sängar och jag sitter här med min godisskål och mitt Cola light glas.

Ska se om det finns någon film på tv nu!

Ha en fortsatt trevlig kväll


Fredagen susar förbi

Ja, så var det fredagkväll. Kollade på "Så ska det låta" (tantvarning) men jag gillar det programmet. Snygge Måns Z var med :-)
Har även kollat på Grillat, där kändisar ska skämta om andra kändisar. Det är ganska roligt men lite råare kunde de ju vara hehe

Har inget att säga, tråkigt jag vet...

Men men ni får ha en trevlig helg på er

Stora kramar till alla er som behöver det just nu!! Jag tänker på er och finns här för er!!

Idag hurrar vi för kusin Kalle



Hipp hipp hurra för barnens kusin Kalle/ http://ingells.blogg.se son!!

Han blir hela 8 år idag!! Grattis grattis från oss här uppe

Torsdagkväll

Hej på er!

Idag har det varit ganska kallt och det kom till och med lite lite snö men det smälte innan det nådde marken typ,  skönt är väl det tycker jag.

Jag var på utvecklingssamtal för Alicia idag och allt var toppen med henne och hennes utveckling. Hon älskar att dansa och ha gympa, hon kan alla rörelser och skulle kunna vara lillgympalärare sade dem. Hon ställer svåra och komplicerade frågor och det är mycket snack om döden just nu.

Det enda är att hon blir ledsen när hon gör fel t.ex. ritar "fel" då blir hon ledsen och arg och förstör teckningen och det går inte att prata med henne då. Så de sade att vi ska fortsätta uppmuntra henne och säga att hon visst kan och att hon visst är duktig! Hon har höga krav på sig själv över vad hon ska kunna.
Nu är det bara drygt 4 månader kvar inna hon slutar på "dagis", sorgsamt på ett sätt men spännande på ett annat.

Henry kom vi också in på och han har utvecklats enormt sedan några veckor tillbaka i samband med att han inte sover på dagen och går och lägger sig i tid på kvällen. Han pratar jättebra nu, långa meningar, han kan lyssna och vänta på sin tur, blir inte lika arg och sur längre, slåss inte, bits inte, och är allmänt god och glad :-)
Han klarade även idag utan att kissa på sig på dagis, wihooo, min stora kille!

Imorgon är det fredag och det känns härligt! Slappa och njuta av att vara med min underbara familj :-)

Ha en skön dag imorgon!

Hejhej på er

Idag har det varit underbart väder!! Solsken och jag behövde inte ha min tjocka och fula Citymailmössa!
Jag älskar solen och värmen och jag blir så glad i hela kroppen och knoppen.
Vi är ute en dryg timme varje dag efter dagis och barnen älskar det! Nu kan jag ju det eftersom jag oftast hämtar dem vid 15.00. Jag förstår de föräldrar som hämtar senare att det är svårt att hinna med att vara ute för man måste ju hem och laga mat m.m.

Henry hade inte kissat på sig alls på dagis idag, han är så duktig min lille gubbe. Han är så duktig!! Han är i princip blöjfri nu och det är helt underbart. Det kommer ske olyckor då och då, det gjorde det med Alicia också men så är det när barnen är uppe i lekandet och kommer på att de måste kissa när det redan är försent.

Alicia däremot har ju numera nattblöja, det är en blöja för större barn.  (Finns upp till 57kg/15 år) Vi ska till läkare nästa onsdag så får vi se vad vi kan göra för att underlätta för Alicia och hur vi ska gå till väga för att hon ska kunna klara av nätterna.

Nu väntar vi bara in pappa F så att vi kan äta middag. Jag har gjort thailändsk green curry med såklart ris. Mumsigt gott. "Pappa kom hem, för vi längtar efter dig"

Ikväll blir det Greys Anatomy, älskar det programmet.
Missade tyvärr första halvtimmen av Desperate Housewifes igår för jag somnade när jag lade Alicia. Vet någon när reprisen går??

Ha en trevlig onsdagkväll!!!


Våra nattliga vandringar

Måste berätta om en typisk natt hos oss. Jag och Felix ska lägga oss, då kommer Alicia. Så då blir det att jag och Alicia sover i vår säng medan Felix går till Alicias. 
Henry kallar mitt i natten så jag kryper ner i hans säng och fortsätter sova där. På morgonen när klockan ringer ligger Felix i vår säng och Alicia i sin säng. Sedan när jag går hemifrån har Alicia hamnat i vår säng igen.
Hängde ni med? hahaha

Har inget speciellt att säga idag, känner mig uppåt i humöret men även neråt, svårt att förklara.
Något positiv för vår ekonomi har hänt och sedan jiddrar en kompis med mig vilket är tråkigt.
Så det är tvådelade känslor denna tisdag!

Ser framemot Desperate Housewifes idag i alla fall, älskar Gabriel. Hon är både snygg och rolig :-)

Har bakat en hel hög med det indiska brödet chiapati idag, så nu är Felix glad. Det är enkelt och mycket gott.

Jaja, nu lämnar jag er för denna gången

Förvrängd röst

är vad jag har nu, ibland kommer orden inte ens ut. Så halsen är ok nu men min röst är konstig. Dessutom har jag en jobbig rethosta som gör att jag inte kan sova.

Är så trött i benen, känns som jag sprungit några mil. Längtar verkligen till jag kommer igång med träningen igen och äta rätt mat. 

Snön smälter undan men jag är rädd att det kommer snöa imorgon eller på onsdag, vill inte det!

Henry är ju i princip blöjfri hemma om dagen och natten så nu är det dagisets tur. Vi lämnade honom utan blöja och han kissade på sig 2 ggr men lyckades också kissa någon gång på deras toalett. Så nu fortsätter vi, det släpper snart. han kissade ute idag också, för han blev kissnödig så det var bara av med allt och kissa i naturen. Måset man gå så måste man ju :-)

Ikväll blir det Spårlöst Försvunnen 21.00 på tv4 och klockan 22.00 börjar det ett nytt humorprogram på Kanal 5, Ballar av stål och det verkar som det är min humor så det måste jag kolla in.

Nu ska barnen läggas, ha en trevlig kväll på er

Barnen i fotbollskläder







Ta det lugnt, vilket skämt!!

Shit alltså min hals började göra ont igårkväll igen och nu är jag typ krasslig igen med hosta, förkylning och halsen den halsen. Jag tror att det beror på att jag jobbat och försöker trycka bort sjukdomens anfall.
Men men jag fortsätter trycka på tills jag antingen blir jättesjuk eller helt frisk igen.

Skulle ta det lugnt idag efter Alicias fotboll hade jag tänkt men sedan bjöd jag över Alicias bästis så nu är det full rulle trots allt. Jag vill bara slappa i soffan och glo på skitprogram på tv men mat måste lagas, disk måste diskas, barn måste underhållas m.m.

Vem trodde att operasångerskan skulle vinna?? Vad besviken både jag och Måns var att han inte ens kom i närheten av vinnaren... Men men vi får se hur det går i maj, Sverige vinner i alla fall inte, det har jag svårt att tro.

Ny vecka imorgon och nya tag och nu hoppas jag, verkligen hoppas att det inte kommer snöa mer!!

Ha en skön söndagkväll 

Melodifestivalen närmar sig

och spänningen ökar. Ganska många bra låtar i år men jag hejar på Måns och Alcazar. Svängiga och bra låtar, men även Alla är bra synd att hon sjunger på grekiska bara...

Ikväll ramlade Henry och slog sin panna så det blev en stor bula. Jag blir så himla rädd nu för han ramlar hela tiden och springer fram och tillbaka i lägenhetn och hoppar från farliga höjder, klättrar upp på allt. Mitt hjärta sitter i halsgropen mest hela dagen och jag får svårt att andas, ångest.

Ikväll gjorde jag grillspett med kyckling, griskött och svamp, mumsigt gott med pommes och Bearnaiesås, drömmer mig bort til sommaren :-)

Just det jag kan se igen och det känns underbart skönt! Har varit en besvärlig linskund för Synoptik i år. Jag bytte till ett annat märke ju i januari men de kändes inte bra så jag fick starkare styrka. De har inte heller varit bra tyvärr så jag gick in hos dem för någon vecka sedan och "klagade". Då gjorde hon sin tredje synundersökning på mig på två månader och jag får nu tillbaka mitt gamla linsmärke.

I fredags var jag inne igen men mina linser hade inte kommit men jag sade att jag ser suddigt. Så då gjorde jag min fjärde undersökning hos dem :-), fick ett par av ett annat (dyrare) märke att ha tills mina linser kommer. Ni som inte har synproblem vet inte hur skönt det är att kunna se igen efter att haett dåligt ett tag. Jag såg allt och riktigt klart, det var som första gången jag fick linser, en underbar känsla. Jag log för mig själv hela vägen hem Synoptik :-)

Synoptik har haft riktigt bra service genom hela proceduren och jag har inte betalat en krona för någon av mina fyra undersökningar :-) de har tagit mig på allvar, varit trevliga och förstående!!

Vem tror ni vinner ikväll?? Vilken låt/ar gillar ni bäst?

Ha en trevlig kväll nu!


Akon - Ghetto



Lyssna och njut

Mysfredag

Äntligen fredag säger jag bara. Är helt slut i kropp och knopp, har varit en tuff vecka för mig. Jag har jobbat trots att jag varit sjuk med ont i halsen och allmänt snurrig. Nu mår jag dock okej men ska se till att vila ordentligt hela helgen om jag kan... Jag är ju en sådan person som inte kan slappa/ta det lugnt men jag ska försöka :-)

Var och handlade nu ikväll och shit vad bananer är dyra nu, en riktig lyxvara ju. 22.90 kr/kg, 6 bananer för 23 kr köpte jag!!! Även äpplen är dyrt, varför är frukt dyrt när det är det som folk borde köpa mer av? Godis och chips är ju "billigt" men frukt och grönsaker dyrt...

Nu har jag betalt årsavgift för Alicias fotboll, 400 kr för hela året. Billigt och jag hoppas hon nu kommer att spela hela året också. Hon sade att om jag är trött kan du säga till tränaren att jag vill sluta. Nej, det ska du inte sade jag för nu har jag betalt :-)

Henry sover redan, han somnade tidigt så då blir det en tidig morgon imorgon *snark*. Vill kolla på
 någon film nu men vet inte vilken. Tips?

Vilken är er favoritlåt(ar)?

Mina är:

1) Only You med 112
2) Could you be loved med Bobban
3) Ghetto med Akon (lyssna på texten, helt mitt i prick)
4) Guldet blev till sand med Peter Jöback
5) Just Good friends med Michael Jackson
6) Finally Found med Honeyz
7) She´s Fresh med Kool and The Gang

Kommer inte på fler just nu men har säkert en hel del kvar som jag älskar

Just nu gillar jag:

Kanye West med Heartless
Neyo med Mad

Ha en skön fredagkväll allihopa
3)

Åh, hata "den här sidan kan inte visas"

Skrev ett inlägg som försvann ut i cyberspace som vanligt...

Jag är fysiskt slut, man blir det av att sitta på en moped i 4 timmar i snö och kyla, tre par strumpor och ett par skor som är blöta, två par vantar som är blöta... Jag lever i alla fall men är slut...

Vilket är ert favorittvprogram?

Mina är

1) Prison Break
2) Desperate Housewifes
3) Greys Anatamy

Men jag gillar även Top Model, Gordon Kitchen Nihtmares, Project Runway, Spårlöst försvunnen, alla möjliga dokumentärer. Älskar tv!!


Lite om allt :-)

Min tid räcker inte till. 24 timmar på dygnet är för lite... Jag borde sova nu för jag gick upp 05.00 imorse och har bara sovit typ 5 timmar...
Jag har varit på ett annat kontor idag och hälsat på. Det var intressant att se hur de hade det och fick väl några tips som vi kanske kan implementera hos oss?? Jag slutade redan 11.30 så det var skönt. Jag är fortfarande hängig men halsen är bättre.

Jag tog bussen redan 05.52 och jag beundrar alla dessa människor som går upp så tidigt varje dag,,, Jag brukar gå upp 06.15 och det känns ok ändå.

Jag är så deprimerad, på riktigt alltså, för er som inte bor i 08-land så kan jag berätta att våren kom och gick, spelade mig ett litet spratt. Våren är en riktig svikare i år. Sedan i måndags har vi snö igen, mycket snö och de plogar riktigt dåligt... Jag är så trött på denna j-a f-bannade snön!!! Ge mig sol och värme!!

Jag är livrädd inför imorgon för jag ska trolige köra moppen. jag är så rädd för ramla och slå mig. Jag kommer att gå runt för det mesta, så får det ta den tid det tar. Jag tar inga risker för att få ut post!

Har haft lite diskussioner på jobbet angående tv-licensen. Sedan läste jg en artikel om det och det är hela 10% av Sveriges befolkning som inte betalar tv-licens!? Jag gjorde det inte när jag var student men sedan säkert 10 år tillbaka gör jag det. Typ ingen på jobbet gör det... Det är ju lagen även om den är dum. 173 kr/månad kostar det.
Jag tycker de borde lägga den på skatten istället för alla har ju tv typ.

Betalar du tv-licens? Varför/Varför inte?

Känner mig lite hängig

Har lite ont i halsen och är alltid rädd för att halsflussen ska komma... Så nu käkar jag Strepsils som är bakteriehämmande och oftast går halsontet över på någon dag. Får se om det även gör det denna gång. Har inte råd att vara sjuk just nu...

Det gick bra för Henry hos doktorn och röntgen visade att handleden läker fint. Han ska ha gipset kvar i två veckor till sedan kan vi klippa upp det själva. Felix "glömde" såklart betala parkeringen vid sjukhuset så nu har han fått en böter på 300 kr, helt onödigt för oss just nu... Men men det är bara att betala.

Ikväll börjar Spårlöst Fösvunnen på Tv4 klockan 21.00 och det måste ses. Sedan blir det Project Runway på tv3 klockan 22.00. Jag älskar kläddesign, har ingen erfarenhet själv men det verkar så himla roligt!! 

Annars har dagen flutit på med jobb och sådant. Nu ska barnen strax få kvällsmat och sova innan 20.00. Fattar inte varför vi inte lagt barnen vid 19.30 förut?? Det är helt underbart att ha hela kvällen själva ju :-)

ha en skön måndagkväll på er!!

Telefonlösa

är vi här hemma så om ni försökt ringa hit igår eller idag så ringer det bara för vår hemtelefon har dött. Idag åkte vi till Mediamarkt och köpte en ny som står på laddning nu. Imorgon går det att ringa till oss igen :-)

Vi hade det jättetrevligt igår hemma hos Riina, synd att tiden går så snabbt bara. Önskar vi hade hela natten på oss att bara prata av oss... Men vi kommer träffas snart igen.

Idag har tiden gått i ilfart. Hela helgen har sprungit förbi och det känns som jag inte vilat/slappat alls. Alltså legat på soffan och tittat på tv. Med barnen hemma blir det ju oftast ingen vila.

Imorgon ska pappa Felix vara hemma med Henry för han ska ju på återbesök och röntgen. Hoppas handleden läkts/läker ihop bra.

Shit vad jag är trött på mig själv nu och mitt ätande. Nu gäller det snart, 1/4 då börjar jag träna och äta rätt inför sommaren. Måste bli mer fit och får kläderna att sitta bra igen. Känner bara hur allt sitter tight och obekvämt. Känner mig plufsig när jag går och bläää är bara trött på det. Finns det någon som hänger på?
Gå ner 5-10 kg nu i vår och träna och äta rätt? Vi kan peppa varandra!!

Kramar om alla som behöver det! Ha en skön vecka

Ibland bara hatar jag bloggen

Hade skrivit ett inlägg som försvann och det finns inte i arkiv eller någon annanstans.

Igår såg vi Slumdog Millionaire och blev som vanligt besviken över handlingen. Skildringen av Indien och livet där var jättebra men dessa typiska indiska kärlekshistorier är inte min grej. Det var som en modern indisk film, för er som sett indiska filmer vet vad jag pratar om.
Den tillförde inget nytt till filmvärlden om vi säger så. Den är hyllad i USA kanske mest för att "Vem vill bli miljonär" är med i filmen??

Har även sett klart Seven Pounds och blev även här smått besviken. 2 timmar lång film men allt händer sista 15 minutrarna typ. Will Smith är fantastisk i filmen och bara för honom är den värd att se. Den tillför något nytt i filmvärlden men de borde lagt in mer "action" i hela filmen.

Nu ska vi ut och leka en stund. Ikväll ska jag, Riina och Anna träffas hemma hos Riina, utan barn. (yes) Vi ska laga mat och snacka en massa skit :-)

Nu önskar jag er en trevlig lördagkväll

Shoo på er

Hallå i stugan!

Idag har varit en skön dag på många sätt. Underbart väder, solen har lyst hela dagen och smält bort det mesta av den äckliga snön. Jag fick köra en högerstyrd bil idag  jobbet, roligt att få prova på olika saker och se att man klarar av det mesta :-)

Barnen och pappa hade en skön dag tillsammans då de åkte iväg till Heron City och lekte och åt (självklart) på McDonalds. Imorgon ska de också ha en mysdag tillsammans men Alicia tyckte inte det var roligt för att jag inte kommer vara hemma!

Mina barn har hakat upp sig på ordet bajs (allting är bajs, i sånger/lekar m.m.) så idag läste jag en bok "Bajsen tittar på natten" egentligen heter den "Tummen tittar på natten." Jag bytte ut ord här och där till ordet bajs och vad Alicia skrattade, jag skrattade också loss några gånger. Så det är en rekommendation omni har tråkigt en dag, byt ut ord mot bajs.

Nu ska jag kolla klart på Seven Pounds tänkte jag.

Ha en skön fredag!

Grattis Paula på din födelsedag!!!



Idag hurrar vi för min storasyster Paula som blir hela 34 år idag!! Hipp hipp hurra!!


Onsdag

Hallå på er!

Ännu en dag härhemma hos Johnsons. Vi var ute en sväng på förmiddagen, hälsade på dagiskompisarna och fröknarna. Henry kommer vara där några timmar imorgon så han slipper trasha Citymails kontor. 
De sade att det är inga problem för honom att gå på dagis i och med att han inte har ont.

Men när gipset väl tas av då kanske vi bör vara hemma någon dag för då är handleden extra känslig. Jag tror att han kommer ha gips i 4 veckor men vi får se vad läkaren säger på måndag.

Har inte så mycket att säga idag, ska jobba imorgon igen och det känns skönt.

Ikväll ska jag kolla på Greys Anatomy på Kanal 5 klockan 21.00 och sedan blir det dokumentär på Tv 3 (?) klockan 22.00 om en kvinna som ska sluta tvätta sig, städa och tvätta kläderna under en månad för att se hur det blir... How Dirty can we get? heter den :-)

Började kolla på seven pounds igår och har sett halva filmen och fattar ingenting. Tråkig änsålänge men ska se andra delen idag och se om det händer något då.

Ha en trevlig onsdag

Tisdag

Ja, dagarna går sakta förbi. Är hemma och vabbar idag också och kommer vara hemma imorgon också.

Så idag har jag städat upp här hemma, leksaker och skit överallt... Sitter nu och surfar några rundor sedan lär det väl bli skitprogram på tv ett tag :-)

Pappa Felix kommer vara hemma torsdag och fredag, troligen måndag också då det är dags för återbesök och ny röntgen för att se att det läks ihop bra.
Problemet är att Felix har ett viktigt möte klockan 10.00 på torsdag så Henry kommer antagligen vara praktikant hos mig någon timme om chefen tycker det är okej. :-)

Igår kom R och J och höll oss sällskap en stund, de ville träffa olycksfågeln och hade köpt choklad åt honom. Det är roligt med sällskap annars blir jag galen.
När Pappa Felix kom hem så gick vi en promenad hela familjen, var tvungen att få frisk luft!!

Annars är det full fart på Henry, han har vant sig vid gipset och verkar inte ha ont. Barn är fantastiska, hur de accepterar och anpassar sig åt olika situationer.

Ha en skön tisdagkväll, 

yes nu börjar Desperate Housewifes igen, ikväll klockan 21.00 på Kanal 5

Klättrar på väggarna redan

Jag vet inte hur man gör när man inte har något att göra... Jag är van vid att hålla igång hela tiden.

Nu är jag ju hemma med Henry p g a armen och lär väl vara det till största delen denna vecka. Det har gått en halv dag och jag klättrar redan på väggarna...

Henry är ok, han börjar vänja sig vid gipset och han tar det lite lugnare. Han verkar inte heller ha så jätteont längre.
Han kommer troligen bli hemma hela denna vecka plus måndag för då ska han på en ny röntgen och träffa läkaren. OM allt känns ok då så får han gå till dagis nästa tisdag.

Ska försöka få Felix att vara hemma någon dag så jag får paus. Ev. onsdag, fredag, måndag?? Han är lite svårövertalad men vi får se.

Alicia är också hemma idag för hon ville det! De är ganska snälla änsålänge.

Så nu är vabbtrenden bruten men inte p g a vanlig sjukdom som jag hellre hade varit hemma för. Tänk att ett litet fall från en datorstol kan orsaka en bruten handled??!! Helt otroligt.

Nej, nu ska jag försöka få tiden att gå, barnen leker i alla falloch har kul

Henrys brutna handled i gips :-(













Min lille gosse :-(

Efter ett oturligt fall ikväll så blev det ilfart till akuten med Henry.
Han har en fraktur i handleden och blev gipsad. De är nu på väg hem igen, min stackars lille gubbe *gråter*

Så får vi se hur vi löser det med vabbandet. Har ingen aning om hur länge han behöver vara hemma från dagis. Men det lär knappast gå över på ett pa dagar.

Han lyssnar ju aldrig, utan är igång konstant, hoppar från farliga höjder och är aldrig still!! Det var bara en tidsfråga.

Annars har helgen varit bra och gått i familjens tecken. Vi har umgåtts mycket och haft roligt förutom deta som hände ikväll nu då.

Ha en bra vecka!

RSS 2.0