Helgrapport

Vår helg har varit mysig! I lördags var vi på dop för lilla Jessica.

(null)
(null)
(null)
(null)
God nigeriansk mat, stor lokal med fin dukning. Vi träffade på en massa gamla vänner och F var i sitt esse. 

I söndags var vi och kollade på hus, inget vi vill buda på så jakten fortgår. När vi letade bil tog det ett halvår så att leta hus lär ta några år haha

Idag hade jag en jättefin förlossning, där allt bara gick så bra som det kan. Liten bristning, liten blödning och en pigg baby som ammade efter förlossningen. De förlossningarna lever vi på länge 🤩😍👶🏻. 

Önskar er en härlig vecka! Nu har barnen höstlov men jag jobbar i princip hela veckan. Henry går i lovskola månd-tisd. På torsdag firar vi Halloween här hemma. 

Trött.se

Efter 5 dagar i rad på jobb är jag så trött 😅😅😴😴😴

Det har varit helt okej arbetspass utan några förlossningar men en massa härliga möten med familjer, gravida magar och nyfödda bebisar. I onsdags var jag på utbildning i NEO HLR tillsammans med Neo personal. Vi simulerade olika scenarior och spelades in. Riktigt kul och lärorikt!!

(null)
(null)
Mitterminsbedömningen gällande Henry var ju inte så jättebra... 😔😔. F-varning i spanska och matte. Han ska gå på lovskola nästa vecka för att komplettera matten och få bort F-varningen. I spanska är han långt efter och har massor att redovisa, han kan få bort F- varningen men då gäller det att han skärper sig maximalt. 
Jag har sagt det tidigare hur besviken och ledsen jag är över hans prestation i skolan... Han måste ha minst E i alla ämnen om han ska överhuvudtaget ha en chans att gå på gymnasiet. Det optimala hade varit A-C. Han är inte dum bara jäkligt lat, bekväm och uppe i det blå... otroligt besviken 😢😢

I helgen ska vi på dop, sedan ska jag fixa med min nya mobil 🤩😍 och en hel hög med andra saker. 

(null)
Ha en härlig helg you guys!! 


Måndagkväll

Helgen i Malmö var rolig, mysig och intensiv. Vi träffade kusinerna från Schweiz en hel del vilka bodde hemma hos F’s bror med familj, vi var hemma hos mamma och hälsade på och lördagkväll hängde vi hos min bror Stamp-E och hade lördagsmys. Jag och killarna sov hos min syster Ingells och F sov hos sin bror med familj. 

(null)
(null)
(null)
(null)
Barnens kusin Sara som covergirl på Plaza Kvinna! 🤩😍 (null)
(null)
Jag och två av mina härliga svägerskor.

Hemresan gick bra, jag körde halva vägen men jag ser tyvärr så dåligt när det är mörkt... 😔😳

Idag var det jobb igen och jag hade en fin förlossning men tyvärr blev mamman riktigt dålig efteråt...

Önskar er alla en härlig höstvecka!!

I Skåneland

Det blev visst en liten roadtrip ner till Skåne över helgen. Vi har precis anlänt till min syster Ingells i Svedala. 

Min svägerska och hennes två söner är i Sverige nu och hälsar på. Vi vill självklart träffa dem! Vi passar då på att träffa min lilla mamma och några av min syskon. Intensiv men rolig helg! Är så trött så ögonen går i kors, så godnatt! 

Lugn jobbehelg

Jobbat dag lördag-måndag och det har varit helt ok, ingen förlossning dock men möten med härligt kämpande familjer. 

På kvällarna har vi ätit gott och tittat på filmer/serier.

Igår Halloweenpyntade vi, för Samuel ville så gärna det. Mysigt! Bästa högtiden efter julen.

Idag har jag haft medarbetarsamtal med min chef vilket gick jättebra. 😊

Önskar er en härlig vecka i höstrusket!Ledig fredag

Idag är jag ledig, efter att ha jobbat 4 dagar. Så sliten och trött såklart,,, jag har ändå veckohandlat, tittat på potentiella hus och ätit god asiatisk mat idag. Nu slappar jag och kollar på min bästa serie Call the midwife, och jag är inne på säsong 6 nu. Om en timme blir det självklart Idol. 

I helgen väntar jobb, både lördag och söndag. Jag skulle jobbat lördagkväll men en arbetskompis ville byta och det passar mig utmärkt då jag verkligen hatar att jobba lördagkväll...

Henry har skärpt till sig i veckan, gjort tre prov, redovisat en del men en hel del återstår men det är på rätt väg igen (mycket tack vare mig...). Dessutom har Samuel börjat duscha efter gympan vilket är ett bra framsteg. 

Som sagt blev det en husvisning idag, men nej det kändes inte rätt. Hur svårt ska det egentligen vara att hitta ett hus?! Vi är väldigt kräsna båda två, det lär ta sin lilla tid men under tiden sparar vi varje penning vi har över. 

Önskar er alla en härlig helg i höstvädret! 


Härlig helg!

Tråkigt inlägg kommer här!

Vi har haft en härlig helg hela familjen. Vi har lekt ute i det härliga höstvädret, tittat på film och hunnit med att storstäda också.

Denna vecka jobbar jag 6 dagar, bara ledig på fredag. Veckan började med en förlossning, så får vi se hur det löper på i veckan.

Önskar er alla en härlig höstvecka!

Ledig hela helgen

Ännu en ledig långhelg, ledig fredag-söndag så det är riktigt härligt!
F har jobbat dag i veckan så jag har varit ensam hemma idag och på förmiddagarna när jag jobbat kväll. Så skönt att vara hemma själv  för ovanlighetens skull. 

Jag har tittat på serier, slappat och bara varit, det är inte många timmar då jag självklart hämtar Samuel när han slutar vid 13:15. Vi betalar maxtaxa på fritids men det är väldigt få timmar han går där då jag och F trixar och fixar så han knappt är på fritids. Det är under 10 timmar/månad. Han är alltid ledig på alla lov. Lyxigt för honom. Alicia och Henry gick hela dagar, från tidig morgon innan 7 till 15-17 varje dag. Då jobbade jag och F dagtid måndag-fredag. 
(null)

I tisdags hade vi utvecklingssamtal med Samuel och wow vilken utveckling!! Från att för ca 8 månader sedan vägra jobba, kunde inte hålla i en penna ordentligt och bråkade mycket till att nu sitta på sin plats och jobba på utan problem. Han håller pennan jättebra och har en fin stil. Så glad och stolt!! Jag som varit så orolig för honom och hur han skulle bete sig i 1:an. Han äter dock dåligt i skolan, leker fightlekar på rasten och vägrar duscha efter gympan. (Idag duschade han i alla fall wihoo). Han är otrolig på matte, stora tal både minus och plus räknar han ut på en sekund. Han kan vissa multiplikationstal också. 

Unge herr Henry kämpar på han med men med minsta ansträngning (enligt mina mått mätt). Men spanskan halkar han efter med rejält och spanskläraren ringde mig igår igen om att hon är orolig över honom. Att han inte jobbar, han är grym på spanska egentligen men har kompisar som stör honom på lektionerna så att han inte jobbar (sade läraren). Jag tjatar, sitter med honom 2 timmar/dag när jag inte jobbar kväll, påminner och gör allt för att han ska klara skolan. Jag kan inte göra mer! Jag blir bara så frustrerad då jag alltid har och alltid ger 100% i det jag gör särskilt när det kommer till studier. Mina barn ska fan inte få F i betyg, då är det helt stört! Jaja, vi kämpar på! 
Det är inte att Henry är dum, absolut inte, mer lat och uppe i det blå, svårt att koncentrera sig o få saker gjorda. 

Idag hade jag min vän Anna över på fika, gott!
(null)

I helgen ska vi försöka göra något kul hela familjen och så måste det storstädas.

Trevlig helg po er!

 

RSS 2.0