Split

Split är en skräckthriller som faktiskt överraskade mig. Den var annorlunda, spännande och helt klart sevärd.

Lördagen den 25/3

Sökt barnmorskeprogrammet idag! 😷👶🏻


Sedan bokade jag sommarens utlandsresa, Schweiz här kommer vi. Vi ska hälsa på barnens kusiner 😄


Santa Maria

Fick chansen att buzza tre produkterfrån Santa Maria. Jamaican flavour, spicy, me like. 


Dags att buzza igen

Dags att buzza igen och denna gång fick jag testa Arlakökets tärnade ost. Du kan ha den i sallad eller äta den som den är. God och fyllig smak och bra konsistens.


Ledig dag

Idag har jag målat i badrummet både fönstrets lister och badrumsskåpet. Inte perfekt men mycket bättre än innan! Sedan har jag anmält vår spruckna vask och trasiga lampskärm så att de kan komma och byta ut dem. Det får kosta det som det kostar. Jag har också beställt lite roliga dekorer till toaletterna och kaklet, kände för    att piffa upp vårt badrum lite.


Sedan var det dags för lillemans 5-årskontroll idag och det gick strålande. Hörseltestet som inte han klarade av förra året på grund av att han inte kunde koncentrera sig gick super! Han är nu 106cm lång och väger 17kg, en riktig lilleman alltså. Henry och Alicia var båda 113cm på 5årskontrollen och vägde 2 respektive 6kg mer än Samuel! Han sade inte ett pip när han vaccinerades "det gjorde inte ont". 

Senare var det dags för Henrys utvecklingssamtal och det gick jättebra. Bara beröm. Men han klarar inte målen i gympan på grund av simningen men vi ska verkligen öva nu i vår och sommar så han klarar simtestet. Sedan så problemet med lunchen, oftast äter han ingenting på hela skoldagen! Stort problem men vi ska börja skicka med mackor och sådant så han får i sig något.

Nu är det dags för min jobbehelg, fredagkväll, lördagdag och söndagkväll. Önskar er alla en härlig helg i det underbara vårvädret Samuel 5 år

Idag fyller vår lille gubbe 5 år. Han blev glad för sina presenter vilket var en Skylanders portal, ett Skylanders spel och ett par gubbar till det. Sedan fick han Freddy och Foxy (från 5 nights at Freddys) som stora mjukisdjur.


Kalaset var väldigt lugnt. Tre vänner med sina familjer kom till oss men tyvärr ingen av förskolekompisarna... Hade bjudit 4 barn varav endast en hörde av sig och sade att de hade förhinder. Tråkigt 🙁

Nu är det Mellofest här hemma! Go Nano!


Buzzador

Dags för att buzza en ny produkt och denna gång är det Pastejkökets vegetariska  pastej. Riktigt god smak!


Nutrilett

Buzzar just nu denna produkt från Nutrilett. Ger started heter den och ersätter en måltid mat. God chokladsmak


RSS 2.0